Το chat του δικάναλου

Βεβαια το προβλημα των ενεργων παραμενει...

Αμα σου χαλασει ειτε ενα νεγαφωνο ειτε ενα ηλεκτρονικο, μενεις και απο τα δυο.
Οποτε χωρις μουσικη αντικαταστωντας το ενα η το αλλο.

Χωριστα μηχανηματα ετσι εαν εχεις καποιο ηχειο καβατζα η καποιον ενισχυτη, αντικαθιστας οσο λειπει το κυριο και ακους μουσικουλα.

Με αυτα αν και "χωριστα" δεν... Μενουν απαντρευτα εκατερωθεν.

Ειναι ο λογος που δεν θα παρω ποτε ενεργα ακομα και αν εχουν καποια πλεονεκτηματα.
εδώ και 14 χρόνια έχω πεισθεί πλέον, ενεργά επαγγελματικά NF

αλλά ουπς, σόρρυ, ξέχασα ότι εδώ είναι τσατδικαναλου, μην ξεκινήσει η Οδύσσεια ptII

Last edited:
  • Haha
Reactions: Cicadelic Ranger
εδώ και 14 χρόνια έχω πεισθεί πλέον, ενεργά επαγγελματικά NF

αλλά ουπς, σόρρυ, ξέχασα ότι εδώ είναι τσατδικαναλου, μην ξεκινήσει η Οδύσσεια ptII
NF ???
Για δωσε λιγο φως.
"Με τι παιζεις ;"

Near Field

Δηλαδή τα έχει αγκαλιά όταν ακούει μουσική
(Σχήμα λόγου, μη το πάρεις τοις μετρητοίς)
έχω μεγάλη αγκαλιά. 1.5 μέτρο πράμα

αλλά είμαι και αιρετικός, δεν έχω κανένα θέμα να την επεκτείνω και στα 2.8. Μετά βγαίνω απ τη σοφίτα

Ο Βλαδίμηρος άκουσε τα πονήματά μου. Αν τα θεωρεί lofi ας το πεί ελεύθερα, δεν παρεξηγώ

Εχω δει καποιους μουσικους, βεβαια θα μου πεις αυτοι εχουν συνηθισει τα στουντιος, που δεν τα μπορουν καθολου τα Χαϊ Φαϊ ηχεια.

Ακουν σπιτι τους με μικρα κυριως ενεργα εππαγελματικα (αυτα τα κακασχημα που μοιαζουν πλαστικα) κατι Υαμαχα κατι Τζι Μπι Ελ...

Γνωριζω την περιπτωση ενος μηχανικου ηχου που ηταν ο σημαντικοτερος ηχοληπτης σε συναυλιες εδω, οχι δικη μου γνωριμια αλλα κολητος φιλου.

Αυτουνου ειχαν περασει απο τα χερια οτιδηποτε... τελικα κατεληξε σπιτι του με κατι Genelec: Kακασχημα oσο δεν παει. Λες πλαστικουρες. Αυτα του εκαναν στο σαλονι του.
Και ειχε δει και BW και ηλεκτροστατικα και ΤανοΥ αυτα που λες βγηκαν απο Μπαγκινγχαμ...
Τιποτα.
Αποφασισε Genelec for ever.

Εχω δει καποιους μουσικους, βεβαια θα μου πεις αυτοι εχουν συνηθισει τα στουντιος, που δεν τα μπορουν καθολου τα Χαϊ Φαϊ ηχεια.

Ακουν σπιτι τους με μικρα κυριως ενεργα εππαγελματικα (αυτα τα κακασχημα που μοιαζουν πλαστικα) κατι Υαμαχα κατι Τζι Μπι Ελ...

Γνωριζω την περιπτωση ενος μηχανικου ηχου που ηταν ο σημαντικοτερος ηχοληπτης σε συναυλιες εδω, οχι δικη μου γνωριμια αλλα κολητος φιλου.

Αυτουνου ειχαν περασει απο τα χερια οτιδηποτε... τελικα κατεληξε σπιτι του με κατι Genelec: Kακασχημα oσο δεν παει. Λες πλαστικουρες. Αυτα του εκαναν στο σαλονι του.
Και ειχε δει και BW και ηλεκτροστατικα και ΤανοΥ αυτα που λες βγηκαν απο Μπαγκινγχαμ...
Τιποτα.
Αποφασισε Genelec for ever.
πρόσεξε γιατί θα πάμε στην Οδύσσεια pt XXVI !
τα genelec θεωρούνται (και είναι) κορυφή. (πλαστικούρες ΔΕΝ είναι)