Το chat του δικάναλου

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Δεν μας κουρασες καθολου. Αλλωστε εδω chat ειναι για να λεει ο καθενας τι αισθανεται με οχημα την αποδωση του ηχου. Αυτο που λεμε Hi Fi

Σε ευχαριστω φιλε μου ,το εκτιμω !!!!-bye-

φτιαξτο παντως !!!! εχεις καλο κομματι αξιζει η προσπαθεια !!!! θελω να το φτιαξεις !!!! χαχαχαχα !!!αλλα το θελω γιατι εχεις αξιολογη συσκευή !!!! -bye- φιλικα και με αγαπη στο λεω !!!!!!

το ξέρω ότι το λες φιλικά.
θα το φτιάξω αν φτιάχνεται. κρίμα να κάθεται έτσι γιατί έπαιζε πολύ καλά!
και φθηνό για μας τα φτωχαδάκια δεν το λες.. :laugh:

O Πολωνός έχει και φωτογραφίες αλλά και γενικά είναι καλό site με reviews και μετρήσεις. Γι' αυτό προτίμησα να βάλω αυτόν. -bye-

Να ρωτήσω εδώ ,γιατί στο computer ίσως να μην δοθεί γρήγορη απάντηση:
Για ripping cds σε flac,χρησιμοποιούσα το EAC,απ το πρώτο βήμα του threat,αν θυμάμαι καλά απ το 2012...με φοβερά αποτελέσματα και με Windows XP /Vista/7.
Μ άρεσε η δημιουργία συλλογών μετά σε χαμηλές ταχύτητες,μας και είπαμε ότι το CD-Recording για Audio Use,από επιτραπέζια Cd-Recorders ,λόγω ασυμβατότητας Cd-r δεν περπατάει...Τα Ελληνικά καταστήματα δεν έχουν NOS,ενώ απέξω μπορεί να βρεις,αλλά έχω φάει και ...βραστές πατάτες,
'Οταν το πήρα υπολογιστή με Window 8/10 ,το EAC δεν έβγαινε..
Ανέβασα πολλά παράπονα από χρήστες προς την Microsoft,πέρσι στο αντίστοιχο threat ,η απάντηση που πήραμε πολλοί (αν θέλετε το ξανα-ανεβάζω), ''What is EAC?''
Tέσπα,έχει δοκιμάσει κάποιος άλλο free ripping πρόγραμμα μετατροπής σε Flac?
Το Nero 14 απλά δεν συγκρινόταν με το EAC στα δικά μου ψηφιακά.
Ούτε το Ashampoo,
Κάποιοι λένε για τo τελευταίο Nero,αλλά δεν δοκίμασα.
Αν υπάρχει κάποια πρόταση ,ευχαριστώ,
Ξαναλέω δεν είμαι ο μόνος,αλλά πολλοί...
και σε Pc,Laptop,netbook.

Έχω ριπάρει περίπου 1000 cds σε σκληρούς,αλλά με το ψάξιμο,βρήκα κάποια recorded με Audio τρόπο (επιτραπέζιο) και μιας και κάποια δεν παίζουν (ψηφιακή εποχή λέμε),είπα να τα σώσω..'όμως αν ανατρέξετε στο threat EAC,δεν γίνεται αυτόματα και υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι,χωρίς η Microsoft να μπορεί να δώσει λύση.

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

όχι βρε συ..
το επαγγελματικό TEAC που μου έδωσε ο από πάνω με το λίνκ του Φρέμερ παίζει.
και παίζει καλά το άτιμο... :proud:

Tascam λεμεεεεεεεε!!!!
Ναι το επαγγελματικο και οχι PA.
Mε λιγα λογια και χοντρικα,οταν λεμε επαγγελματικο εννουμε στουντιακο.
PA δεν σημαινει Professional Audio αλλα Public Address!

Όταν λέμε επαγγελματικό εννοούμε για επαγγελματική χρήση. Όταν λέμε στουντιακό εννοούμε για στούντιο. Όταν λέμε για Public Address εννοούμε για Public Address. Των μηχανημάτων για συναυλίες και ανακοινώσεων συμπεριλαμβανομένων και όσων επαγγελματικών χώρων ακόμα μπορείς να σκεφτείς που έχουν χρήση.
Τα PA ενοικιάζονται κι όλας. Κάργα επαγγελματικά εργαλεία είναι.

Έβαλα πριν κάποιες μέρες τα Zingali τα Pro. Δεν είχε studio monitor στη φωτογραφία.

Κυρίως όταν λες για επαγγελματικά εννοείς παθητικά ηχεία PA και ενισχυτές αρκετών χιλιάδων Watt που τα οδηγούν. Και ο λόγος για τον συνδυασμό παθητικών και ενισχυτή είναι ότι αναλόγως εγκατάστασης μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μίξη πολλαπλών δορυφόρων αλλά και περισσοτέρων του ενός sub ανά κανάλι με εξωτερικό DSP εννοείται.

Tascam λεμεεεεεεεε!!!!

φτου γαμώτο.. TASCAM λέει πάνω. :flipout:
γιατί τις μπερδεύω αυτές τις 2 δεν μπορώ να καταλάβω...

Tascam λεμεεεεεεεε!!!!
Mε λιγα λογια και χοντρικα ΕΔΩ ΣΤΟ AVCLB,οταν λεμε επαγγελματικο εννουμε στουντιακο.

Καλυτερα τωρα?:drummer:

Κατα τα αλλα ακριβολογει, ο φιλος μας ο Pleo!

"Όταν λέμε επαγγελματικό εννοούμε για επαγγελματική χρήση. Όταν λέμε στουντιακό εννοούμε για στούντιο. Όταν λέμε για Public Address εννοούμε για Public Address. Των μηχανημάτων για συναυλίες και ανακοινώσεων συμπεριλαμβανομένων και όσων επαγγελματικών χώρων ακόμα μπορείς να σκεφτείς που έχουν χρήση.
Τα PA ενοικιάζονται κι όλας. Κάργα επαγγελματικά εργαλεία είναι.

Έβαλα πριν κάποιες μέρες τα Zingali τα Pro. Δεν είχε studio monitor στη φωτογραφία.

Κυρίως όταν λες για επαγγελματικά εννοείς παθητικά ηχεία PA και ενισχυτές αρκετών χιλιάδων Watt που τα οδηγούν. Και ο λόγος για τον συνδυασμό παθητικών και ενισχυτή είναι ότι αναλόγως εγκατάστασης μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μίξη πολλαπλών δορυφόρων αλλά και περισσοτέρων του ενός sub ανά κανάλι με εξωτερικό DSP εννοείται. "

Kαταληγοντας τα επαγγελματικα ,χοντρικα παλι, χωριζονται σε PA και "στουντιακα"
Να βαλουμε μεσα και τα dj sets??...ας τα βαλουμε!

O Πολωνός έχει και φωτογραφίες αλλά και γενικά είναι καλό site με reviews και μετρήσεις. Γι' αυτό προτίμησα να βάλω αυτόν. -bye-

Ναι εχει εξαιρετικες φωτογραφιες ο Πολωνος. Ωραια μηχανηματα αλλα κριμα εχουν το ιδιο ποτενσιομετρο παντα, που ειναι πολυ φτηνιαρικο για τετοιο μηχανημα...
Το εχω δοκιμασει και εχει ασχημη αισθηση στο χερι, και μοιαζει πλαστικουρα.
Εαν δεν υπηρχε αυτο το κουμπι θα ηταν ενα απο τα λιγα νεα μηχανηματα που θα ηθελα να ειχα σπιτι μου.

Δεν κανουμε μια παγκοσμια Petition να το αλαξουν ;