Το chat του δικάναλου

Και με την ευκαιρια που αναφερθηκε η Πολωνια μεσω του πολυ καλαισθητου σαιτ, να πουμε οτι οι Πολωνοι, παρ'ολη την οικονομικη υστερηση που εχουν σχετικα με τους βαρυς δυτικους, εινια πολυ αφωσιομενοι στην υψηλη πιστοτητα της μουσικης αποδωσης...και πως να μην ειναι βεβαια οντας ο λαος του Σοπεν και μια απο τις μεγαλυτερες πιανιστικες σχολες του πλανητη.
Επισης εχουν καποιες μαρκες που εχουν σκασει μυτη στη Γαλλια και εχουν τρομερη επιτυχια. Θα τις δειτε στο βιντεο που παραθετω ...καποτε θα μιλησω λιγο για αυτες αλλα και για μια πλατινα βινυλιου που "ανακαλυψα" απο Πολωνια που θα δωσει κρυους ιδρωτες στον "ανταγωνισμο"... μα πραγματικα κρυους ιδρωτες.

Λοιπον το κατωθεν βιντεο ειναι απο την εκθεση της Βαρσοβιας που εξελισσεται σε μια πολυ σημαντικη... Θα κρινετε και μονοι σας απο τα μηχανηματα αλλα και απο τον διαθεσιμο χωρο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξέρω αρκετούς ηλεκτρονικούς που έβγαλαν μεροκάματο σε δουλίτσες με μεγάφωνα της Πολωνικής TONSIL
http://tonsil.pl/en/41-nasza-oferta/zestawy-stereo

Ξέρω κι εγώ μερικούς Πολωνούς που έχουν φτιάξει DIY ηχεία με tonsil και τους είχε κάνει εντύπωση που γνώριζα την μάρκα.
Έχω δύο τετράϊντσα που περιμένουν υπομονετικά σχεδόν 20 χρόνια στην αποθήκη.:grandpa:

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Ξέρω κι εγώ μερικούς Πολωνούς που έχουν φτιάξει DIY ηχεία με tonsil και τους είχε κάνει εντύπωση που γνώριζα την μάρκα.
Έχω δύο τετράϊντσα που περιμένουν υπομονετικά σχεδόν 20 χρόνια στην αποθήκη.:grandpa:

πολύ παλιά είχα ασχοληθεί με tonsil, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τα καλύτερα.
αλλά ήταν πολύ φθηνότερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

πολύ παλιά είχα ασχοληθεί με tonsil, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τα καλύτερα.
αλλά ήταν πολύ φθηνότερα

Καλά, προφανώς και δεν ανταγωνίζονταν τουλάχιστον κατασκευαστικά τους πιο γνωστούς παραγωγούς απλά ήταν οικονομικά και τα έβρισκες εύκολα σε ηλεκτρονικάδικα στην επαρχία.

Ναι εχει εξαιρετικες φωτογραφιες ο Πολωνος. Ωραια μηχανηματα αλλα κριμα εχουν το ιδιο ποτενσιομετρο παντα, που ειναι πολυ φτηνιαρικο για τετοιο μηχανημα...
Το εχω δοκιμασει και εχει ασχημη αισθηση στο χερι, και μοιαζει πλαστικουρα.
Εαν δεν υπηρχε αυτο το κουμπι θα ηταν ενα απο τα λιγα νεα μηχανηματα που θα ηθελα να ειχα σπιτι μου.

Δεν κανουμε μια παγκοσμια Petition να το αλαξουν ;

Τα έχω δοκιμάσει στον 2100 που είχα κάνει review. Δεν είναι ακριβώς αυτή η δική μου αίσθηση, απλώς θα μπορούσαν να είναι πιο γαλαντόμοι και να χρησιμοποιήσουν μεγαλύτερα Knob. Όμως δεν βοηθά η flat πρόσοψη για να επιλέξει ο σχεδιαστής μεγάλο Knob. Δεν ξέρω πως θα ήταν το αποτέλεσμα αισθητικά.
Στους Marantz για παράδειγμα βοηθά η καμπύλη που έχουν και το μεγάλο Knob κάθεται ωραία οπτικά.

Ο διακόπτης ενεργοποίησης σίγουρα θα σου άφησε καλές εντυπώσεις όμως στους Yamaha, σωστά;

Εμένα πάλι όχι.
Στον 1000 που είχα το ποτ μου άρεσε πολύ είναι μεταλλικό με καλή αφή.
Στο γύρισμα δεν είναι ομαλός γιατί είναι μηχανικό , λογικό.
Ο διακόπτης όμως είναι πλαστικός , χάλια ποιότητα.

Άπαπα...
Το πρώτο ηχοκούτι που έφτιαξα στο λύκειο ήταν με tonsil και το καραμουζάκι της Motorola!

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

To Τascam το έχεις με εξωτερικό DAC ?
Αν σε ενδιαφέρει, εχω το δικό μου tascam με εξωτερικό dac και παίζει καλύτερα με το εξωτερικό!