Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Και πηγαίνοντας στο άλλο άκρο[οικονομικά] ,ενας ενισχυτής ακουστικών πανέμορφος και πολύ οικονομικός.

Μια φωτο απο το νετ.Η τιμη της τοτε, $230.00

εγω πάντως, αυτά τα 2 τα ερωτεύτηκα.
το 1ο, μου είναι (σχεδόν) άχρηστο..αλλά φαίνεται πανέμορφο! το 2ο ...μμμμμ... :drool1:

AVM Rotation R53

Πηρε το Diapason D'or ( η πιο prestigious ετησια απονομη βραβειων HiFi α-λλα και ηχογραφησεων κλασσικης μουσικης στη Γαλλια) στα πικαπ υψηλης κατηγοριας ( 6000 ευρω)

σίγουρα είναι "εργαλείο" .
αλλά μη μου πεις οτι 1ος στόχος δεν ήταν το φαίνεσθαι;;
γαλλικό δεν είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

εσύ άμα δεν φυτιλιάσεις κόσμο δεν μπορείς!
ποια γνωστή Ιαπωνική εταιρία δεν φτιάχνει σήμερα ΜΜ για πάρτη της;; η Denon ;;;

Να και η PHILIPS GP400MKIII με την SAS ...........ημουν σιγουρος οτι ειχα μια γεννητρια απο παλια

Attachments

• cig 033.jpg
    cig 033.jpg
    84.7 KB · Views: 119
Τώρα εγώ γιατί πάω να χτυπήσω ένα Michell transcriptor, δεν ξέρω... :flipout:
Vlad αν κάτσει ετοιμάσου να παίξουμε.
Θα βάλουμε και τα εισιτήρια για τον Πανίκο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Oχι βαλε κανενα δισκο :flipout::flipout:

θα βάλω εδώ την φωτο του άξονα που σου είπα χτες το βράδυ, για να τον δουν και τα άλλα παιδιά.
IMG_20191130_002040[1].jpgIMG_20191130_002007[1].jpg
θέλω να δείξω και μια κοντινή της ασφάλειας του άξονα, αλλά κάπου κόλλησε το πράγμα...

Attachments

• IMG_20191130_002233[1].jpg
    IMG_20191130_002233[1].jpg
    141.9 KB · Views: 102
τελικά δεν κόλλησε...
προσέξτε την ασφάλεια που λέω. έχω καιρό να βγάλω ημιαξόνιο για αλλαγή φούσκας, αλλά δεν έχουν τεράστια διαφορά.
ίσως το 1/3. όχι περισσότερο και τι κρατάει το ενα και τι το άλλο...
φυσικά όλη η κατασκευή full metal jacket.
θυμίζω οτι στο δικό μου όλο το κάτω μέρος "κολυμπάει" σε βαλβολίνη σασμάν.

Τώρα εγώ γιατί πάω να χτυπήσω ένα Michell transcriptor, δεν ξέρω... :flipout:
Vlad αν κάτσει ετοιμάσου να παίξουμε.
Θα βάλουμε και τα εισιτήρια για τον Πανίκο.

στο εύχομαι πραγματικά!!!!!
(θα μου χαρίσεις την Benz σου ;; ) :drool1:

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

τώρα θα σου πει ο Πάνος οτι το armtube στον audiocraft βγαίνει ξεβιδώνοντάς το και απο S shape γίνεται str8 για πλάκα και θά'χει δίκιο!:laugh:
απο το '60-'70 κάτι;;;

Για να μην χασω το μετρημα βαζω τα διαφημιστικα απο τοτε για το τι ειχαν για τον βραχιονα τους οι ανθρωποι :worshippy:

Attachments

• 111879-89ab84cd-large.jpeg
    111879-89ab84cd-large.jpeg
    234.3 KB · Views: 92
  • AC3000.jpg
    AC3000.jpg
    231 KB · Views: 92
σίγουρα είναι "εργαλείο" .
αλλά μη μου πεις οτι 1ος στόχος δεν ήταν το φαίνεσθαι;;
γαλλικό δεν είναι;

Αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι εχουν τη χαρη :flipout:

Οχι φιλε, εαν θελεις να βρεις φανατικους του φαινεσθαι δεν πρεπει να κοιτας προς Γαλλια μερια αλλα προς Γερμανια.
Γερμανικο ειναι.
H πρωτη τους αναζητηση νομιζω πρεπει να ειναι να βγαλουν ενα φοβερο ηχο... και αποτι φαινεται το πετυχαν.
Αν ηταν το φαινεσθαι θα καναν επιπλα design και θα τους ερχοταν και πιο ευκολο.
Παντως η εμφανιση ειναι το συν που κανει καθοριστικη την αποφαση σε τελικη ευθεια. Οταν εχεις δυο η τρεις ισαξιους υποφηφιους, μπορει να ειναι το κατι που κλεινει την πλαστιγγα.
Αναλογα σε αισθητικη ειναι τα πικαπ της McIntosh αλλα το ενα σε διπλασια τιμη και το αλλο πανω απο 15 000. Παντα ηταν αυτα που αισθητικα εβρισκα τα ωραιοτερααν και δεν τα εχω ακουσει και βεβαια δεν αμφιβαλω για την αριστη ποιοτητα τους.

Τωρα αυτο....πραγματικα μ'αρεσει....

Αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι εχουν τη χαρη :flipout:

Οχι φιλε, εαν θελεις να βρεις φανατικους του φαινεσθαι δεν πρεπει να κοιτας προς Γαλλια μερια αλλα προς Γερμανια.
Γερμανικο ειναι.
H πρωτη τους αναζητηση νομιζω πρεπει να ειναι να βγαλουν ενα φοβερο ηχο... και αποτι φαινεται το πετυχαν.
Αν ηταν το φαινεσθαι θα καναν επιπλα design και θα τους ερχοταν και πιο ευκολο.
Παντως η εμφανιση ειναι το συν που κανει καθοριστικη την αποφαση σε τελικη ευθεια. Οταν εχεις δυο η τρεις ισαξιους υποφηφιους, μπορει να ειναι το κατι που κλεινει την πλαστιγγα.
Αναλογα σε αισθητικη ειναι τα πικαπ της McIntosh αλλα το ενα σε διπλασια τιμη και το αλλο πανω απο 15 000. Παντα ηταν αυτα που αισθητικα εβρισκα τα ωραιοτερααν και δεν τα εχω ακουσει και βεβαια δεν αμφιβαλω για την αριστη ποιοτητα τους.

Τωρα αυτο....πραγματικα μ'αρεσει....

:worshippy:

Αυτό είναι... :smile:

78177533_437854693815429_2810558385831804928_o.jpg

τώρα θα σου πει ο Πάνος οτι το armtube στον audiocraft βγαίνει ξεβιδώνοντάς το και απο S shape γίνεται str8 για πλάκα και θά'χει δίκιο!:laugh:
απο το '60-'70 κάτι;;;

Και κάποιοι βραχίονες της Thoresn είχαν αφαιρούμενη ραβδο, αλλά ούτε αυτοί κατασκεβαζονται πλέον. Ο βραχίονας της Schiit πρέπει να είναι πλέον ο μόνος σύγχρονος βραχίονας που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, μαζί με τους Jelco που έχουν αποσπομενη Headshell