Δεν το χρησιμοποιώ γιατί α) χρειάζεται επισκευή και β) έχω ελάχιστους δίσκους πλέον.
Το έβαλα εκεί για να αξιωθώ κάποια στιγμή να το φτιάξω, ξέρετε πώς είναι αυτά. :BDGBGDB55:
Αν αξιωθείς να το φτιάξεις και βρεις και κάνα δίσκο για να παίζει, το κορίτσι θα το προτιμήσει από όλες τις άλλες πηγές σου (οι γυναίκες έχουν καλύτερο αυτί από εμάς, είναι διαπιστωμένο πολλάκις).
Αν δεν το χρησιμοποιείς, καλά σου είπε.
Η δική μου , τουναντίον, επιμένει να το χρησιμοποιούμε. Βρίσκει δε ότι ακούγεται και καλύτερα, ήγουν πιο ευχάριστα στα αυτιά της, όπως αυτή το εννοεί το "καλύτερα". Ακόμη και κανένα χριτς-χριτς από σκονίτσα να υπάρχει μέσα, ακόμη καλύτερα.
Έβαλες αυτό το κούκλα ξύλο από κάτω. Έτσι κέρδισες το γυναικείο φύλο.Αν δεν το χρησιμοποιείς, καλά σου είπε.
Η δική μου , τουναντίον, επιμένει να το χρησιμοποιούμε. Βρίσκει δε ότι ακούγεται και καλύτερα, ήγουν πιο ευχάριστα στα αυτιά της, όπως αυτή το εννοεί το "καλύτερα". Ακόμη και κανένα χριτς-χριτς από σκονίτσα να υπάρχει μέσα, ακόμη καλύτερα.
https://www.youtube.com/watch?v=5wQiC9ZBBzoΤριχες. Ακούω καλύτερα υψηλές. Αν θέλω αυτί, φωνάζω τον μεγάλο μου.
Έβαλες αυτό το κούκλα ξύλο από κάτω. Έτσι κέρδισες το γυναικείο φύλο.
Τριχες. Ακούω καλύτερα υψηλές. Αν θέλω αυτί, φωνάζω τον μεγάλο μου.
Παντως η δικια μου επι σειρα ετων ακουγε απο αυτο , γιατι βαριοτανε να πατησει 135 κουμπακια για να ακουσει ενα τραγουδι...και πως μπορεις και το κανεις αυτο ,ενω εγω αμα σου πω να κανεις κατι ,το κανεις σε μια βδομαδα και ολοι οι αντρες ιδιοι εισαστε.....σε βαρεθηκαΕίσαι η εξαίρεση, αλλά και πάλι, δεν είναι μόνο οι συχνότητες, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται καλύτερα τις χροιές. Επίσης, κάτι άσχετο με την ακοή: Δεν κουβαλάνε τις προκαταλήψεις μας για φτηνά ή ακριβά μηχανήματα, αναλογικό και ψηφιακό κλπ. Ότι ακούνε αυτό λένε.
Δεν κουβαλάνε τις προκαταλήψεις μας .......
Είσαι η εξαίρεση, αλλά και πάλι, δεν είναι μόνο οι συχνότητες, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται καλύτερα τις χροιές. Επίσης, κάτι άσχετο με την ακοή: Δεν κουβαλάνε τις προκαταλήψεις μας για φτηνά ή ακριβά μηχανήματα, αναλογικό και ψηφιακό κλπ. Ότι ακούνε αυτό λένε.
Πόσο μέσα είσαι χωρίς να το γνωρίζεις...
Η ιστορία του "ξύλου" που λες, έχει ως εξής: Είχαμε πάει στον Πάρη (Mythos) πριν κάποια χρόνια για το ρακ. Αφού το διαλέξαμε και όλα οκ, λέει "θέλω κι αυτό".
Βρε καλή μου, της λέω, ξέρεις τι είναι αυτό; Βάση για πικάπ. Ε ναι, μου λέει.
- Μα δεν έχουμε πικαπ!
- Ε, να πάρουμε!
- Μα δεν έχουμε ούτε δίσκους!
- Να αρχίσουμε να παίρνουμε και δίσκους τότε!
κάπως έτσι ξεκίνησαν τα ταπεινά μου βήματα στον χώρο του βινυλίου, από το μηδέν.
Ψέμματα. Από τα χρόνια που μου έβαζαν οι γονείς μου να ακούω από ένα φορητό πικαπ, μιλάμε δλδ για μέσα-τέλη δεκαετίας 1970!, περιέργως σώθηκε μόνο ο παρακάτω, σε πολύ κακή κατάσταση, κάποια στιγμή βρέθηκε στην υπόγεια αποθήκη του εξοχικού:
![]()
Αφήγηση Ζακ Μεναχέμ, πάνω σε εκτέλεση, που φυσικά πού να την εκτιμήσω τότε, Ντοράτι με Συμφωνική Λονδίνου!
Έχουν μια βασική προκατάληψη: θέτουν την αισθητική προ της ηχητικής απολαύσεως. Αυτό που σε εμένα αποτελεί παράγοντα που λειτουργεί εν είδη προεδρικής ψήφου όταν είμαι διχασμένος μεταξύ περισσοτέρων περίπου αντίστοιχων επιλογών, σε αυτές είναι όρος απαράβατος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.