B139 Το χρησιμοποίησα στο 1ο ηχείο που προσπάθησα να φτιάξω,κάπου στα μέσα του '70. Για την αποτυχία δεν έφταιγε το Β139.Τι κερδίζω;;![]()
Και γω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το μαρτυρησω:eviltongue:Βλέπεις ότι το ξέρουμε εγώ εσύ και ο Supersonic έτσι;
Κερδίζεις ότι μόλις αποκαλύψαμε τις ηλικίες μας...
Εγώ βέβαια είχα φτιάξει ένα subwoofer με ένα τέτοιο, που έπαιζε πολύ καλά μέχρι που ανέβασα στάθμες σε πάρτι και πήρα τα ξύλα στις μασχάλες.
Και γω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το μαρτυρησω:eviltongue:
Ρε συ με ενα τετοιο ηχειο με αυτο το μεγαφωνο, ιδιοκατασκευη του Κουνελου, δεν παιζαμε στην εκθεση???
Δεν εχεις λαθος εντυπωση....αυτα ειχε φερει και επαιζαν με το Tascam που εχει τωρα και ακουει ο Vlad και ενισχυτη ενα παλιο Nikko!Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή είχε φέρει ένα ζευγάρι με αυτά...
Η γερουσια του δικαναλουΚερδίζεις ότι μόλις αποκαλύψαμε τις ηλικίες μας...![]()
View attachment 167330
Για να δουμε ...θυμαται κανεις το cdp??
(ελπιζω να μην εχω κανει καμμια μακακια και θυμαμαι λαθος εκθεση)![]()
οποιος θελει συγκριτικο πειτε να το φερωbluesky (AKA Μπλεσκατό)
Το bluesky από το Μαρινόπουλο.
Τι ξύλο είχε πέσει τότε για αυτό το κατασκεύασμα...
Το μπλου Σκάι σε night mode ( όπου έμπαινε ένα φίλτρο τύπου loudness) έπαιρνε κεφάλια...
Το πρόβλημα ήταν να το βάλεις σε αυτό το mode, καθώς έμπαινε μόνο με το τηλεκοντρόλ και το τελευταίο χαλούσε την πρώτη ώρα λειτουργίας....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.