Το chat του δικάναλου

adam.jpg

Με αυτα επαθα πλακα, σε αντιθεση με τους εκ Θεσσαλονικης ορμωμενους, που με κοιταζαν με απορια!!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

B139 Το χρησιμοποίησα στο 1ο ηχείο που προσπάθησα να φτιάξω,κάπου στα μέσα του '70. Για την αποτυχία δεν έφταιγε το Β139.Τι κερδίζω;;-bye-

Βλέπεις ότι το ξέρουμε εγώ εσύ και ο Supersonic έτσι;
Κερδίζεις ότι μόλις αποκαλύψαμε τις ηλικίες μας... :flipout:

Εγώ βέβαια είχα φτιάξει ένα subwoofer με ένα τέτοιο, που έπαιζε πολύ καλά μέχρι που ανέβασα στάθμες σε πάρτι και πήρα τα ξύλα στις μασχάλες.

Βλέπεις ότι το ξέρουμε εγώ εσύ και ο Supersonic έτσι;

Εγώ βέβαια είχα φτιάξει ένα subwoofer με ένα τέτοιο, που έπαιζε πολύ καλά μέχρι που ανέβασα στάθμες σε πάρτι και πήρα τα ξύλα στις μασχάλες.
Και γω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το μαρτυρησω:eviltongue:
Ρε συ με ενα τετοιο ηχειο με αυτο το μεγαφωνο, ιδιοκατασκευη του Κουνελου, δεν παιζαμε στην εκθεση???

Και γω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το μαρτυρησω:eviltongue:
Ρε συ με ενα τετοιο ηχειο με αυτο το μεγαφωνο, ιδιοκατασκευη του Κουνελου, δεν παιζαμε στην εκθεση???

Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή είχε φέρει ένα ζευγάρι με αυτά...

Εκτωρα, ηταν ενας απο τους καλυτερους ηχους (αν οχι ο καλυτερος) που εχω ακουσει στην ζωη μου.
Και με ασχημες συνθηκες!
Οταν βεβαια πηγαμε με τους τους δυο Δημητρηδες να το ξανακουσουμε,επαιζε ενα "ψοφιο" σιντακι , γιαυτο ισως δεν εντυπωσιασε τα παιδια

Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή είχε φέρει ένα ζευγάρι με αυτά...
Δεν εχεις λαθος εντυπωση....αυτα ειχε φερει και επαιζαν με το Tascam που εχει τωρα και ακουει ο Vlad και ενισχυτη ενα παλιο Nikko!
Τοτε, ειχαμε παντα στην εκθεση μηχανηματα που δεν υπηρχαν στην αγορα, για να μην αρχισουν οι καλοθελητες τιποτα χαρουμενα του στυλ "τα παιρνουμε".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Η γερουσια του δικαναλου :flipout::flipout:
Ευτυχως δεν βαλατε κανενα Lowther .......... να αποκαλυφθουν κι αλλοι .......

1_tuneaudio.jpg

Για να δουμε ...θυμαται κανεις το cdp??

(ελπιζω να μην εχω κανει καμμια μακακια και θυμαμαι λαθος εκθεση)-bye-

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

View attachment 167330

Για να δουμε ...θυμαται κανεις το cdp??

(ελπιζω να μην εχω κανει καμμια μακακια και θυμαμαι λαθος εκθεση)-bye-

Με ρωτησες αλλα δεν το θυμαμαι.Ακομη με το........αροτρο ακουω μουσικη ως επι το πλειστον.Δεν ειμαι και πολυ του "ακτινικου" :grinning-smiley-043

Α έχω κι εγώ. Το είχα σε μια αποθήκη έξω και ένα ζουζουνάκι τρύπωσε μέσα στο κίτρινη οθονίτσα του αλλά πρέπει να λειτουργεί. Τουλάχιστον έπαιζε τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει. Πριν 10 χρόνια.

Το μπλου Σκάι σε night mode ( όπου έμπαινε ένα φίλτρο τύπου loudness) έπαιρνε κεφάλια...

Το πρόβλημα ήταν να το βάλεις σε αυτό το mode, καθώς έμπαινε μόνο με το τηλεκοντρόλ και το τελευταίο χαλούσε την πρώτη ώρα λειτουργίας....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μπλου Σκάι σε night mode ( όπου έμπαινε ένα φίλτρο τύπου loudness) έπαιρνε κεφάλια...

Το πρόβλημα ήταν να το βάλεις σε αυτό το mode, καθώς έμπαινε μόνο με το τηλεκοντρόλ και το τελευταίο χαλούσε την πρώτη ώρα λειτουργίας....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν καταλαβαίνω πως τα χαλάτε όλα.
Μια χαρά είναι το κοντρολ του.
(τουλάχιστον την τελευταία φορά πριν 10 χρόνια που το δοκίμασα)

μη με ζορίζετε τώρα....γιατί θα βγάλω υλικό...

Attachments

• 218367.jpg
    218367.jpg
    54 KB · Views: 96
  • 219963s.JPG
    219963s.JPG
    51 KB · Views: 94
  • IMG_1551s.JPG
    IMG_1551s.JPG
    107.8 KB · Views: 96
  • 247035s.JPG
    247035s.JPG