Το chat του δικάναλου

Θα έρθει κάποια στιγμή ο Vlad για ακρόαση αυτή την εβδομάδα.
Να του βάλω καλά καλώδια ή θα πάθει πολιτισμικό σοκ; :flipout:

ρεύματος; για πέταμα είναι αυτό που έδωσα να τσεκάρεις;
αν συγκρίνεις με τα δικά σου, οκ..
βάλε όμως ένα τυπικό μαύρο του εμπορίου σε σχέση με αυτό.
τέλος πάντων, που είναι πιο κοντά με ενδιαφέρει. στα ακριβά ή στα τυπικά των 3,5 ευρω

Για το tascam λέω μάναμ... :D

Στο μπλεσκατούλι είχαμε βάλει κάτι interconnect και είχε σηκωθεί σούζα!
Καλύτερη απόσβεση κραδασμών δεν μπορούσε να έχει!

Το ρεύματος που μου έδωσες είναι σαφώς καλύτερο από των 3.5 , ακόμη και σαν κατασκευή.
Αύριο θα δω που θα το καρφώσω. :smile:

Πανικό, σε ενδιαφέρει να πω στον κουμπάρο μου να κοιτάξει, αν μπορεί να κάνει κάνα θέμα στην εκπομπή του ,για κυπριακές εταιρίες που τυγχάνουν υπόληψης στο εξωτερικό?

Ελπιζω οχι στον τοιχο για καδρο :flipout:

Πάντως όχι στον Βλαδίμηρο όπως φάνηκε να γράφω στο πιο πάνω μήνυμα. :flipout:

Εκεί που τα έχω δεν αλλάζουν και εύκολα να παίξω με πολλές συσκευές.

Tι εγινε ;
Πατωσε η ομαδα ;
Απο χτες δεν εχουμε τιποτα....διαβασαμε για τα BlueSky και μας επιασε καταθλιψη ; :flipout:

Παντως εγω ολα αυτα που διαβασα με αφησαν καταπληκτο. Πολυ περισσοτερο λογω Καρφουρ οπου περναμε μπροστα απο γαλαζιους ουρανους επι χρονια και...τους εχουμε για ψιλοφτυσημο.
Και με το δικιο μας γιατι αμα το ζυγισεις στα χερια σου...
Μου θυμιζει μια ιστορια που μου ειχε διηγηθει η κουμπαρα μου. Οταν ειχε παει να αγορασει το πρωτο της ενισχυτη καπου αρχες 90ς...
Ειχε ερθει ενας γυφτος για τον ιδιο σκοπο. Και ειχε φερει και ζυγαρια...

Να σας πω την αμαρτια μου και γω με τον γυφτο ειμαι !
Αμα δε ζυγιζει το μηχανημα...δεν.

Οποτε ολα αυτα δεν τα πολυπιστευω.

" Αγαπη μου μπορεις να πας μεχρι το σουπερμαρκετ και να παρεις 2 κιλα αγγουρια,ενα γαλα,2 κιλα μπριζολες και 4 κιλα πικαπ? "
:laugh::laugh::laugh::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

" Αγαπη μου μπορεις να πας μεχρι το σουπερμαρκετ και να παρεις 2 κιλα αγγουρια,ενα γαλα,2 κιλα μπριζολες και 4 κιλα πικαπ? "
:laugh::laugh::laugh::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μην το γελάς, στην απόδειξη του δικού μου bluesky είχε περασμένο και ένα κιλό φέτα.

Έπαιζε καλύτερα?

Επίσης, ο κουμπάρος μου έχει αναγάγει σε επιστήμη την αναλογική σχέση μεταξύ βάρους - ποιότητας. Ειδικά όταν πρόκειται για ενισχυτές.

Τώρα βέβαια το γύρισε στο ενεργό, οπότε αναγκαστικά έβαλε λίγο νερό στο κρασί του.

Απο χτες δεν εχουμε τιποτα....διαβασαμε για τα BlueSky και μας επιασε καταθλιψη ;

Εμένα τα threads αυτά ,που τα παρακολουθούσα,το πάθος των αντιπαραθέσεων ,αλλά και τα επιχειρήματα..μου ξύπνησαν αναμνήσεις,αλλά και ψυχοπλακώθηκα για το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια και τι 'μένει' απ τις συζητήσεις αυτές...

Ακούγοντας ραδιόφωνο σήμερα ,μιλούσε στο Πρώτο ένας μαστεράς,ο Ιωαννίδης ,που έχει 'χαράξει' 13.000 πλευρές δίσκων και άλλα χιλιάδες cd..μιλούσε για τις μήτρες ,μυστικά ηχογραφήσεων,τις διαφορές σε εκδόσεις,τα λάθη,τι γινόταν αν χανόταν ένα master ,(δημιουργία ξανά από απλό εμπορίου) και στο τέλος σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για το μέλλον των μέσων ακρόασης ανέφερε ότι τα ψηφιακά σβήνουν και ότι θα επικρατήσουν το Spotify με 2-3 ακόμα πλατφόρμες και ο δίσκος.
Η εκπομπή ήταν στις 20-21 και μπορεί να βρεθεί στο on demand ,της ERT..
Σ αυτό παρακολουθώ συνήθως τις απολαυστικές εκπομπές του Γιάννη Ιωαννίδη ....

Σε μια έκθεση, προς το τέλος της , ειχε ερθει ενας hiendας στο δωματιο και επεξεργαζοταν με το συνηθισμενο ,γεματο στόμφο και ξινιλα μαζί,ύφος το tascamακι.
Σιγά να μην είχε ακούσει την tascam ή και να την είχε ντρεπόταν να το πει μπας και τον κακοχαρακτησουνε οι όμοιοί του!
Τον ρωταω διάφορα (εκείνη την ημέρα είχα βάρδια με σκοπο τον προσηλυτισμό αθώων επισκεπτών :D )και του εξηγω γιατι δεν ειχαμε "γνωστα" μηχανήματα.
Τον ρώτησα τι cdp είχε και για κακή του τύχη είχε esoteric.
Οπότε δεν άντεξα και του ειπα με μπλαζέ υφος......ααα ναι μωρε αυτα τα ακριβά teac δεν λες??......αυτά που όλα τα κατασκευαζει η tascam?:drummer:

Αμα δε ζυγιζει το μηχανημα...δεν.

.
Γιώργη πες στην κουμπάρα σου να πεταχτεί (μαζί με την ζυγαριά της )μέχρι το κοντινοτερο fnac και να ζυγισει αυτό

που έχει μέσα αυτό

Και να σου πει για ποσά βατ το κόβει (με το κιλό πάντα μιλάμε)

Μετά σιγά σιγά να της δείξεις αυτή την σελίδα
https://www.devialet.com/en-eu/buy-gold-phantom/?country=GR
(δεν πιστεύω, να μην πιστεύει τα πατριωτακια της)
Όταν ακουμπήσει στον ώμο σου, αφήστε και οι δύο τον εαυτό σας ελεύθερο να κλαψετε οση ώρα σας πάρει να συνειδητοποιήσετε ,ότι αυτή η π@παρια έχει 4,5 ΚΙΛΟΒΑΤ
:fahne90::flipout:

Attachments

• asset.jpeg
    asset.jpeg
    9.8 KB · Views: 142
  • asset (1).jpeg
    asset (1).jpeg
    10.1 KB · Views: 144
B139 Το χρησιμοποίησα στο 1ο ηχείο που προσπάθησα να φτιάξω,κάπου στα μέσα του '70. Για την αποτυχία δεν έφταιγε το Β139.Τι κερδίζω;;-bye-

Και γω το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το μαρτυρησω:eviltongue:
Ρε συ με ενα τετοιο ηχειο με αυτο το μεγαφωνο, ιδιοκατασκευη του Κουνελου, δεν παιζαμε στην εκθεση???

Δεν εχεις λαθος εντυπωση....αυτα ειχε φερει και επαιζαν με το Tascam που εχει τωρα και ακουει ο Vlad και ενισχυτη ενα παλιο Nikko!
Τοτε, ειχαμε παντα στην εκθεση μηχανηματα που δεν υπηρχαν στην αγορα, για να μην αρχισουν οι καλοθελητες τιποτα χαρουμενα του στυλ "τα παιρνουμε".

Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή είχε φέρει ένα ζευγάρι με αυτά...

Όχι.

Β300b
Β110b
T52

Τα ίδια είναι που παίζουν και σήμερα, κάπως ελαφρά τροποποιημένα :guitarist:

Tascam και Nikko στο rack

highEnd1.jpg

https://avclub.gr/forum/showthread.php/68132-Live-feed-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-High-End?p=1400899&viewfull=1#post1400899.

Γιώργη παιδί μου όλα τα ξέραμε (καλά λέμε και καμμία μ@λ@κια να περνάει η νυχγα ευχαριστα) αλλά το κάναμε επίτηδες για να εμφανιστεις-bye-

B139 Το χρησιμοποίησα στο 1ο ηχείο που προσπάθησα να φτιάξω,κάπου στα μέσα του '70. Για την αποτυχία δεν έφταιγε το Β139.Τι κερδίζω;;

Άραγε έχει απόκλιση ή είναι exact?
Το πήρε γνωστός εισαγωγέας για πελάτη του ,που του χάλασε,αλλά δεν ρώτησα....

Σ αυτό παρακολουθώ συνήθως τις απολαυστικές εκπομπές του Γιάννη Ιωαννίδη ....

Γ.Πετρίδη 4-5

Γιώργη πες στην κουμπάρα σου να πεταχτεί (μαζί με την ζυγαριά της )μέχρι το κοντινοτερο fnac και να ζυγισει αυτό

που έχει μέσα αυτό

Και να σου πει για ποσά βατ το κόβει (με το κιλό πάντα μιλάμε)

Μετά σιγά σιγά να της δείξεις αυτή την σελίδα
https://www.devialet.com/en-eu/buy-gold-phantom/?country=GR
(δεν πιστεύω, να μην πιστεύει τα πατριωτακια της)
Όταν ακουμπήσει στον ώμο σου, αφήστε και οι δύο τον εαυτό σας ελεύθερο να κλαψετε οση ώρα σας πάρει να συνειδητοποιήσετε ,ότι αυτή η π@παρια έχει 4,5 ΚΙΛΟΒΑΤ
:fahne90::flipout:

4,5 κιλοβάτ... Λέει peak. Πες δλδ τα μισά κανονικά. Πες 2 κιλοβάτ που και πάλι θα ήταν πολυ. Αλλά... 108 db;
Για κάνε τις πράξεις, υπονοούν μια τραγικά χαμηλή ευαισθησία μόλις ... 74db!!!!!
Κάτι δεν μου κολλάει....