Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Η Dynaudio, παίζει να κατασκευάζει τα καλύτερα μεγάφωνα στον κόσμο!
https://www.youtube.com/watch?v=zjQiTkChc-Q

Καλυτερα μεγαφωνα δεν ξερω...καν τι θα πει.
Αλλα για καποιους επαγγελματιες του ηχου (Haute Fitelitέ magazine) η Ναυαρχιδα της Dynaudio, η Evidence, ηταν το καλυτερο ηχειο του κοσμου.

Dyna-Audio-Evidence-Speakers-3.jpg

Πολλες απο τις prestigious εταιριες το χρησιμοποιουν σαν ηχειο στις εκθεσεις τους. Π.χ. Naim; Devialet, McIntosh...

maxresdefault.jpg

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

"Περιποίησης" του Rega Planar 2 συνέχεια...
Μετά την αλλαγή ιμάντων, προμήθεια αλφαδακίων και προχώ προτρακτόρων, δίσκων τεστ κλπ για να έχει και κάποιο σασπένς η όλη διαδικασία, αλλά και μιαν υποδοχή που να της αξίζει, μπαίνουμε στο κυρίως θέμα, της κεφαλής:

Κατέφθασε και μπήκε στο στίβο για προθέρμανσηView attachment 168341

oxiiii γιατι μας το κανεις αυτο βρε φιλε γιατι μας βαζεις φατσα καρτα την nagaoka μα βαλε και μια φωτο την κεφαλη.
ποσο την πηρες?460?η την τσιμπησες απο την εκθεση 340 που την ειχε εκπτωση 90ευρω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

oxiiii γιατι μας το κανεις αυτο βρε φιλε γιατι μας βαζεις φατσα καρτα την nagaoka μα βαλε και μια φωτο την κεφαλη.
ποσο την πηρες?460?η την τσιμπησες απο την εκθεση 340 που την ειχε εκπτωση 90ευρω

Τσιμπησες εσυ ε????? :flipout:

αν τσιμπησα ματι σου λεει τρεχουν τα σαλια μου αχαχα.αλλα μισες δουλειες ο φιλος μονο φωτο το κουτι?βαλε και την κεφαλη φωτο να τηυν αγγιξω απο την οθονη και να τις λεω ομορφα λογακια να τις τραγουδαω χαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Δεν μπόρεσα να πάω στην έκθεση και απ ότι μου λες μάλλον κάτι έχασα ε; :slapface:

Ε ναι ηταν εκει ο αντιπρόσωπος την ειχε 90 ευρω κατω αμα την επερνες απο την έκθεση αστα αστα την εβλεπα και γυαλιζαν τα ματια μου γιατι ειναι η επομενη κεφαλη που θέλω να παρω

Όλα εδώ πληρώνονται τελικά ..
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει γίνει αυτό,αλλά εγώ μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι..Και απ' ότι βλέπω υπάρχουν αρκετά προβλήματα..
Για την ώρα θα παραμείνω με αυτά που έχω περασμένα στη λιστα,τα οποία ευτυχώς είναι αρκετά..Αν γίνει κανένα τσαφ και εξαφανιστούν και αυτά τότε θα έχω ένα ιντερνετικό μπιμπελό.. :)

https://denon.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/7105/~/internet-radio-service-by-vtuner

https://www.avforums.com/threads/vtuner-internet-radio-stop-working-marantz-denon-3-case.2269858/

Τι έκανε η New Acoustic Dimension??

Δεν βρισκω πια ενισχυτη στα μαγαζια χωρις να ειναι ταξη D, XD, Hypex, υβριδικος ολα αυτα τα κανουρια ψηφιακα και με κοκκινα μπλε ταμπελακια στο καντραν...:drool:

Eπιπλεον ολο και λιγοτερο βεπω οι κατσκευαστες να ανακοινωνουν τι ταξης ειναι οι ενισχυτες τους. Παλιοτερα ηταν το πρωτο πραγμα που εβαζαν στα χαρακτηριστικα.
Τωρα ακομα κι αν ψαχνεις στις τεχνικες προδιαγραφες σπανια βλεπεις.

Μηπως σημαινει οτι γινονται ολο και περισσοτερο ταξης D kqi υβριδικα και απλα αγνοουν να το γραψουν ;

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Eπιπλεον ολο και λιγοτερο βεπω οι κατσκευαστες να ανακοινωνουν τι ταξης ειναι οι ενισχυτες τους. Παλιοτερα ηταν το πρωτο πραγμα που εβαζαν στα χαρακτηριστικα.
Τωρα ακομα κι αν ψαχνεις στις τεχνικες προδιαγραφες σπανια βλεπεις.

Μηπως σημαινει οτι γινονται ολο και περισσοτερο ταξης D kqi υβριδικα και απλα αγνοουν να το γραψουν ;
Εδώ υπάρχει μία σκοπιμότητα, γιατί οι κατασκευαστές ξέρουν ότι αναφορά
σε ψηφιακό ενισχυτή κόβει πελάτες...
Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την σημασία του κόστους στίς εταιρείες,
γιατί οι ψηφιακοί μικραίνουν το κοστολόγιο κατασκευής (μικρότερο τροφοδοτικό,
λιγότερα κυκλώματα κ.α.)
Και βέβαια έχουν βελτιωθεί τόσο, ώστε για hi fi χρήση είναι μάλλον προτιμότεροι
από τον φτηνό τάξης AB που ζορίζεται σε λίγο volume παραπάνω.
Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν υβριδικά chip, που είναι ένας τελικός
σε μικρή συσκευασία, και έχουν αξιόλογη απόδοση από παλιά...
Και υπάρχουν και αξιόλογοι ψηφιακοί για σοβαρές απαιτήσεις!
Για μένα για χρήση audiophile θα παραμείνω στις παραδοσιακές σχεδιάσεις,
μέχρι τώρα...

Οι ενισχυτές τάξης D ΔΕΝ είναι ψηφιακοί.

Nαι αυτο το διαβασα (γιατι ενημερωθηκα στο Wiki πριν ) οπου σημειωνει οτι γινεται συχνα μεταξυ D και Ditgital και οτι το σημα αξοδου δεν ειναι μορφης μοντιουλεησον κωδικοποιημενο, αλλα πλατους impulsion... bla bla...

ΠΑρόλα αυτα το σημα περναει απο πολλες εταζερες που καποιες ειναι ψηφιακες κλπ...και μοιαζει στο τελος...μπλα μπλα...
Ολιγον κινεζικα για μενα.
Αλλα καταλαβα οτι και αν δεν ειναι Ντιτζιταλ, (μπορει και να ειναι) εχει ντιτζιταλ πως να το πω... "ευκολιες".
Καπως οπως τα λεει ο Ηχοδεμον.

Οποτε και εγω για ΧιΦι αουντιο ακροαση θελω να παραμεινω στα γνωστα δκιμασμενα "μοντελα"... ΑΒ αντε και κανα Α για τον χειμωνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κατασκευαστές είναι το φίλτρο εξόδου.
Φθηνό class D που να μου αρέσει δεν έχω ακούσει.
Εξωτικές κατασκευές του τύπου bel canto κλπ ακούγονται καλά αλλά κοστίζουν.