Ετσι λενε αυτοι που ειναι hiendαδες.
Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει τέτοια συνδεσμολογία ,γιατί είναι αρκετά σπάνια να την βρεις σε προσιτά μηχανήματα.
Στα καλα επαγγελματικά βέβαια είναι κοινός τόπος.
Έχει έξοδο το Primare γι' αυτό ρωτάω..Την υποστηρίζει και το dac οπότε έλεγα μην του δώσω άλλη μια ευκαιρία...Κάποιος μου είπε ότι στο primare μπορεί να φταίει η τροφοδοσία (να ζεσταίνεται) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
Σπυρε εγω εχω ενα marantz 63kis που λενε οτι ειναι εξαιρετικο.
Τελευταία και ενώ το εχω πάνω από 5 χρόνια ηδη συνδεδεμένο με ξεχωριστό dac (mf v90), εδέησα να κάνω την σύγκριση μεταξύ τους.
Δυστυχώς το dac του marantz έχασε κατά κράτος!
Εν έχεις κανα καλό dac ,πάνε πάρε ένα οικονομικό cd ήdvd που να έχει coaxial έξοδο και καθαρισες.
Λογικά ένα γνήσιο επώνυμο transport, θα παιζει καλύτερα (?) ,αλλα θα κοστίζει και πολυ παραπάνω .
Άλλα αν σου χαλάσει θα κλαίς τα λεφτά σου .
Εγώ στο 63kis του αλλαξα laser μια φορά και έπαιζε κλάσεις καλύτερα με το καινούργιο.
Αυτό σημαίνει ότι το laser με τον καιρό χάνει αλλά δεν το καταλαβαίνεις πάρα μόνο όταν αρχίσει και τα παίζει τελείως...όταν βάλεις το καινούργιο τότε ακούς την διαφορά.
Έχω πάρει και ενα laser ακόμα να υπρχει αλλα δεν σου κρυβω ότι αν τα παίξει το υπαρχον θα παω να παρω ένα tascam να καθαρίσω !
Σπύρε θες να σου δώκω (με πμ) ενα τηλεφωνο μάστορα να κανεις ερώτηση
Δικός μου άνθρωπος-εγγύηση.
Δεν είναι τζαμπαμαν, αλλα ή θα στο σιάξει ή θα σου πει άστο καλύτερα!
Και που είναι η coaxial oεοοοο?
Εχει μονο optical αδερφέ......πρόσεξε το!
???Edit..Στο αρχικό ερώτημα δεν μου απάντησε κανείς..Έχει τελικά αντιπρόσωπο η Audiolab στη χώρα μας;
Α στο Yamaha παίζει να σου αρέσει και ο ήχος του σαν CD player!!!
Τα review του what HiFi μην τα δίνεις και πολύ σημασία.
Anyway ο ήχος του είναι ψιλό reference αναλυτικός περιγραφικός και φλατ.
Τονισμένη μεσαία μην περιμένεις.
Βασικά μην περιμένεις από κανένα reference player που σέβεται τον εαυτό του.
Ίσως κάτι σε marantz.
Από δυναμικές δεν θυμάμαι να του λείπει κάτι.
Αυτό που σε κερδίζει όμως είναι το πολύ καλό transport που φοράει.
Τα review του what HiFi μην τα δίνεις και πολύ σημασία.
....
Δυστυχώς τέτοια σύγκριση δεν έχω κάνει.
Αυτή την στιγμή έχω το cxc και ο ήχος του σε συνδυασμό με το dac είναι καλύτερος από το dac σκέτο με αρχεία 24/96!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.