Σχεδον ιδιο βαρος με το 63kisσοβαρή κατασκευή φαίνεται!
αυτό το ..dock που εξέχει είναι μόνιμα έξω ή κρύβεται;
Σπυρε ακυρη η δοκιμη για το TascamΨάχνοντας τα Tascam ,έπεσα πάνω σε αυτό..Φθηνότερο από το Cambridge με δυνατότητες για "μπαλιτσα"..
View attachment 168608
Ψάχνοντας τα Tascam ,έπεσα πάνω σε αυτό..Φθηνότερο από το Cambridge με δυνατότητες για "μπαλιτσα"..
View attachment 168608
Σπυρε ακυρη η δοκιμη για το Tascam
Απο την Κ@..λα μου, εκατσα ψες βραδυ ξηλωσα το KIS και το εβαλα στο ρακ.
Πανω απο δυο ωρες μου πηρε και μια καρτελλα voltaren για την μεση:twoguns:
Δεν βγαινει απο κει τωρα για τα επομενα 20 χρονια.
Αν θες να δοκιμασεις το marantz,ευχαριστως ελα παρτο οποτε θες.
Παντως καλο θα ειναι να περιμενετε να δοκιμασω καμμια δεκαρια cd διαφορων ποιοτητων γιατι τα αλλα tascam που ειχα μου κανανε νουμερα και τους αλλαξα σε ΟΛΑ το laser.
Δεν κατάλαβα..Το Tascam δεν βγαίνει για τα επόμενα 20 χρόνια;
Αμα δεις που το εχω στριμωξει θα καταλαβεις
Ο μεγαλος μου εφιαλτης ειναι να βαζω καινουργια συσκευη στο ρακ.
Αφου να σκεφτεις ,ΔΕΝ μπορω να βγαλω τον προ να τον παω σε ενα φιλο, να ριξουμε σπρεϋ στην ποτενσιομετρο που μου κανει κολπα και επι δυο χρονια ακουω ή μεδιακοπες ή πολυ δυνατα:twoguns:
Ελα ρε να παρεις το KIS ....στο παταρι θα παει!
Τι τα κανεις τα laser τα καταπίνεις;Σπυρε ακυρη η δοκιμη για το Tascam
Απο την Κ@..λα μου, εκατσα ψες βραδυ ξηλωσα το KIS και το εβαλα στο ρακ.
Πανω απο δυο ωρες μου πηρε και μια καρτελλα voltaren για την μεση:twoguns:
Δεν βγαινει απο κει τωρα για τα επομενα 20 χρονια.
Αν θες να δοκιμασεις το marantz,ευχαριστως ελα παρτο οποτε θες.
Παντως καλο θα ειναι να περιμενετε να δοκιμασω καμμια δεκαρια cd διαφορων ποιοτητων γιατι τα αλλα tascam που ειχα μου κανανε νουμερα και τους αλλαξα σε ΟΛΑ το laser.
Κάτσε βρε να δω τι θα γίνει με το άλλο...Αν έρθω εκεί θα δοκιμάσω να βγάλω το Tascam..Αν το βγάλω σε πέντε λεπτά είναι δικό μου..
ΥΓ..Σήμερα συνδεσα για πρώτη φορά ενισχυτή και dac με balance...6 + db κάτω σε ένταση αλλά η σκηνή στήθηκε από την αρχή..Λιγότερα άκρα και μεγαλύτερο βάθος.
συνηθως η balance συνδεση δινει πιο πολλα γκαζια,πως γινεται στο δικο σου να ειναι το αντιθετο;
Θα θυμασαι που στην εκθεση οταν εφερνα τα Tascam κανανε ενα τσικ τσικ.Τι τα κανεις τα laser τα καταπίνεις;
Ιδιαιτερότητα του dac..Το έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ..Ήμουν προετοιμασμένος.
Aune s16
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.