Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,458
Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου
γ. Αυτο πιστευω και γω. ΚΑι υπαρχουν κατι ηχεια βασης σημερα...ΑΣΤΕΡΙΑ !
β. Και πως συντηρουμε τα γουφερ φιλε ;;;
Παντως τα προηγουμενα (πριν τα Ελακ) ηχεια του δεν τα ηξερα καθολου. Και εκανα μια ερευνα στο Ιντερνετ.
Μου αρεσε πολυ αυτο παυ εβλεπα. Σαν κατασκευη και αισθητικη. Μετα διαβασα και σχολια.
Θα θελα να το γνωρισω αυτο το ηχειο μια μερα. Αλλα και τα ηλεκτρονικα της μαρκας που φαινονται Waow !
Tελος μια γενικοτητα δικη μου. Δεν εχει καμμια αξια εκτος απο μια απλη εντυπωση.
Στα 80ς ακουγα ηχεια λιγα μου αρεσαν.
Στα 90ς ακουγα ηχεια ακομα λιγοτερα μου αρεσαν γιατι καποια ανεβασαν τετοια στανταρ που δεν αντεχα τα υπολοιπα.
Στα 00ς Μου αρεσαν αρκετα. Και καποια μου ηταν αδιαφορα.
Σημερα δυσκολα βρισκω "κακο ηχειο". Μπορει να μου αρεσει λιγοτερο απο αλλα, αλλα δεν συναντω ευκολα ηχειο που δεν στεκει. Τουλαχιστον σε καποιο ειδος.
Ενα απο τα πολυ γαματα ηχεια βασης που ακουσα προσφατα ειναι ενα Elac. Ti δυναμικοτητα, τι στακατο, τι σκηνη, τι ογκος ορχηστρας...σημερα
Σημερα δεν θα κολαγα να αγορασω ηχειο βασης.
.....
β.Η επόμενη είναι συντήρηση των woofers, πιθανόν σε συνδιασμό με το α.
γ.Η πιο ακριβή προσέγγιση που περιλαμβάνει αλλαγή ηχείων ίσως χρήζει ηχεία βάσης δεδομένου του χώρου.
...
γ. Αυτο πιστευω και γω. ΚΑι υπαρχουν κατι ηχεια βασης σημερα...ΑΣΤΕΡΙΑ !
β. Και πως συντηρουμε τα γουφερ φιλε ;;;
Παντως τα προηγουμενα (πριν τα Ελακ) ηχεια του δεν τα ηξερα καθολου. Και εκανα μια ερευνα στο Ιντερνετ.
Μου αρεσε πολυ αυτο παυ εβλεπα. Σαν κατασκευη και αισθητικη. Μετα διαβασα και σχολια.
Θα θελα να το γνωρισω αυτο το ηχειο μια μερα. Αλλα και τα ηλεκτρονικα της μαρκας που φαινονται Waow !
Tελος μια γενικοτητα δικη μου. Δεν εχει καμμια αξια εκτος απο μια απλη εντυπωση.
Στα 80ς ακουγα ηχεια λιγα μου αρεσαν.
Στα 90ς ακουγα ηχεια ακομα λιγοτερα μου αρεσαν γιατι καποια ανεβασαν τετοια στανταρ που δεν αντεχα τα υπολοιπα.
Στα 00ς Μου αρεσαν αρκετα. Και καποια μου ηταν αδιαφορα.
Σημερα δυσκολα βρισκω "κακο ηχειο". Μπορει να μου αρεσει λιγοτερο απο αλλα, αλλα δεν συναντω ευκολα ηχειο που δεν στεκει. Τουλαχιστον σε καποιο ειδος.
Ενα απο τα πολυ γαματα ηχεια βασης που ακουσα προσφατα ειναι ενα Elac. Ti δυναμικοτητα, τι στακατο, τι σκηνη, τι ογκος ορχηστρας...σημερα
Σημερα δεν θα κολαγα να αγορασω ηχειο βασης.