Το chat του δικάναλου

Σε μένα εκείνο που με ελκύει είναι η μηχανουργική προσέγγιση και υλοποίηση,που είναι μπροστά σου απτή και ορατή .

Ε, κοίτα, τέτοιες αναβαθμίσεις δεν γίνονται ατομικά.
Δηλαδή και να είχες τα λεφτά να τον πάρεις, αν η υπόλοιπα αλυσίδα δεν ακολουθεί, μόλις έκανες μία τρύπα στο νερό.
Ε, αν τώρα όλη η αλυσίδα σου είναι τέτοιου επιπέδου, τότε δεν έχεις και πρόβλημα να τον αποκτήσεις. :smile:

τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα! :smile:

Οταν βλέπεις κάτι τέτοιες υλοποιήσεις ,μάλλον αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά [μόνο ματιά γιατί δεν αγοράζονται]

Less is More

Attachments

• Less is More.jpg
    Less is More.jpg
    38.5 KB · Views: 177
Σε μένα εκείνο που με ελκύει είναι η μηχανουργική προσέγγιση και υλοποίηση,που είναι μπροστά σου απτή και ορατή .

+10000.
Πάντως να πω την αλήθεια αν μπορούσα να πάω σε ακριβό βραχίονα,θα πήγαινα σε παράλληλο.

Στη δευτερη εικονα το roll off στη μαυρη γραμμη ειναι πιο ομαλο κι εγω προσωπικα που ακουω heavy metal θα το προτιμουσα, θα μας πεις με τι εξοπλισμο εγιναν οι μετρησεις και τι αντιπροσωπευουν οι διαφοροι χρωματισμοι;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι από δύο διαφορετικά τεστ με αρκετά χρόνια διαφορά και με διαφορετικούς προφανώς εξοπλισμούς..Έλεγα μήπως βγαίνει κάποιο συμπέρασμα..Τα ηχεία επίσης είναι διαφορετικά.

Στην πάνω εικόνα το κόκκινο έχει την πιο σωστή απόκριση.
Δεν ξέρω αν οι άλλες δύο γραμμές αν είναι άλλο ηχείο ή το ίδιο σε άλλες θέσεις.
Το πράσινο είναι ΟΚ ενώ το μπλε όχι.
Επίσης δεν βλέπω μπάσο.

Στην κάτω εικόνα το κόκκινο είναι για τα μπάζα αφού έχει πτώση από τα 150Hz ενώ το μαύρο είναι λίγο καλύτερο αλλά παραμένει και αυτό χάλια.
Για μπάσο δεν το συζητάμε είναι ανύπαρκτο και στα δύο.

Πάντως καλό ηχείο για συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν υπάρχει για εμένα.
Το καλό ηχείο παίζει τα πάντα σωστά.
Τώρα αν μας αρέσει ή όχι και προτιμάμε κάτι με κακή απόκριση γιατί μας αρέσει ο ήχος αλλαγμένος αυτό είναι άλλο θέμα.

Το κόκκινο λοιπόν και το πράσινο στην πάνω εικόνα δείχνουν σωστή απόκριση.

Στην πάνω εικόνα το κόκκινο έχει την πιο σωστή απόκριση.
Δεν ξέρω αν οι άλλες δύο γραμμές αν είναι άλλο ηχείο ή το ίδιο σε άλλες θέσεις.
Το πράσινο είναι ΟΚ ενώ το μπλε όχι.
Επίσης δεν βλέπω μπάσο.

Στην κάτω εικόνα το κόκκινο είναι για τα μπάζα αφού έχει πτώση από τα 150Hz ενώ το μαύρο είναι λίγο καλύτερο αλλά παραμένει και αυτό χάλια.
Για μπάσο δεν το συζητάμε είναι ανύπαρκτο και στα δύο.

Πάντως καλό ηχείο για συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν υπάρχει για εμένα.
Το καλό ηχείο παίζει τα πάντα σωστά.
Τώρα αν μας αρέσει ή όχι και προτιμάμε κάτι με κακή απόκριση γιατί μας αρέσει ο ήχος αλλαγμένος αυτό είναι άλλο θέμα.

Το κόκκινο λοιπόν και το πράσινο στην πάνω εικόνα δείχνουν σωστή απόκριση.

Κατατοπιστικότατος..Δεν με ενδιαφέρει το πολύ μπάσο αλλά η ποιότητα του μπάσου όσο και τα δυναμικά...
Θεωρείς ότι το πάνω ηχείο θα παίζει καλύτερα σε χαμηλές εντάσεις απ' ότι το κάτω;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Άρα μάλλον το πάνω είναι το ίδιο ηχείο σε τρεις θέσεις;
Δεν μπορώ να ξέρω πως θα παίζει από την απόκριση συχνότητας και μόνο.
Πάντως το κάτω δεν θα το αγόραζα ποτέ!!!
Επίσης προσοχή στο επάνω ενώ μάλλον το δίνει για 8Ω στην πραγματικότητά κινείται στα 4Ω σε ένα μεγάλο μέρος συνεπώς ο ενισχυτής πρέπει να έχει την δυνατότητα να κατεβαίνει στα 4Ω με άνεση.