Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

H αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ένα παλιό direct drive με αποσπώμενο κέλυφος, αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικά αξιόλογο ως πικαπ για να ασχοληθώ με εναλλαγές, αξιολογηση κεφαλών κλπ.
Αλλωστε δίσκο θα βάλω μόνο αν καθήσω να κάνω ακρόαση, ποτέ για "μουσικό χαλί". Για τέτοια φάση, μόνο ψηφιακά.

είναι πολύ λίγος ο χρόνος που έχω για να κάνω ακρόαση με την απόλυτη έννοια του όρου. θα βάλω κάποιο απο τα πικάπ να παίζει ακόμα και όταν ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά.
λίγα λεπτά θα ξεκλέψω να κάτσω στο τρίγωνο όπως και νά'χει.. λίγες νότες να προλάβω να απολαύσω για να πάρω δυνάμεις. πολλές φορές και με κρύο ενισχυτή.
το cdp δεν μου δίνει δυνάμεις.. μερικές φορές θα το βάλω το βράδυ μετά την δουλειά, μόνο αν επιθυμήσω να ακούσω κάτι συγκεκριμένο απο την συλλογή.
αυτό εννοώ "χαλί"

Ρε γράψε σε ένα σιντακι, καμμιά 200αρια 320αρια mp3 και άστα να παίζουν ανηλεώς .
Πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και κάθεσε στο τρίγωνο ......θα μας τρελάνεις τελείως !
Άμα ακούσεις το tascam στο τρίγωνο ,λες να σου πάει άσκημα η μέρα?

Θύμισε μου την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να σε λακτισω βιαίως:flipout:

Ρε γράψε σε ένα σιντακι, καμμιά 200αρια 320αρια mp3 και άστα να παίζουν ανηλεώς .
Πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και κάθεσε στο τρίγωνο ......θα μας τρελάνεις τελείως !

Εγώ το έφτιαξα το δικό μου..Τρεις γάτες είχε μέσα..Τις έδιωξε και κομπλέ ολα :)

Κατά τα άλλα ο μηχανισμός και το λέιζερ μια χαρά..Παίζει και γραμμένα τώρα που δεν τα έπαιζε ποτέ. (Το είχα πάρει μεταχειρισμένο).

Εγώ το έφτιαξα το δικό μου..Τρεις γάτες είχε μέσα..Τις έδιωξε και κομπλέ ολα :)

Κατά τα άλλα ο μηχανισμός και το λέιζερ μια χαρά..Παίζει και γραμμένα τώρα που δεν τα έπαιζε ποτέ. (Το είχα πάρει μεταχειρισμένο).
Τιγκα στην τριχα Σπυρε?
Εμενα ο δικος μου μου, κατουρησε τον δεκτη και του εκανα βιολογικο καθαρισμο:Banane0:

πως να γράψω σιντάκι; και με 200 τρακ μέσα; εσύ μου υποσχέθηκες να μου γράψεις.. θυμάσαι;;
την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, θέλω το σιντάκι μου φίλε! :twoguns:

ΥΣ.. ξέρεις οτι το δικό μου πρωί πρωί είναι μετά τις 11:00 - 12:00 έτσι; :laugh:

Μονοφαγάς είναι, μην τον ακούτε!

Ποιος ο λόγος για mp3;
Για χαλί βάζεις ένα spotify και τελειώνεις.
Σιγά μη σε νοιάζει πως παίζει όταν είσαι σε άλλο δωμάτιο.

Βέβαια με αυτά που ακούω όλη μέρα, το spotify κοπανάει καφρίλες με την πρώτη ευκαιρία, αλλά ok...

Τιγκα στην τριχα Σπυρε?
Εμενα ο δικος μου μου, κατουρησε τον δεκτη και του εκανα βιολογικο καθαρισμο:Banane0:

Τρίχες δεν είχε,γιατί το άνοιγα συχνά να καθαρίσω το λέιζερ..Είχε όμως σκόνη και τσιγαριλα..

Για να έχει καμία 200ρια κομμάτια το cd, λογικά είναι σε mp3.
Νομίζω εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα τέτοιο cd με διάφορα software.

Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα πια σήμερα, καθώς μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με όσα κομμάτια θες στο spotify και να έχεις ο,τι θέλεις.

Κι αν σε χαλάει που η ποιότητα εκεί είναι τύπου mp3, εναλλακτικά κάνεις το ίδιο στο tidal όπου παίζει από ποιότητα cd audio και πάνω.

Τέλος να πω ότι αναλόγως προγράμματος ακούνε και οι δικές μου γάτες μουσική. Αλλά ποτέ μόνες. Μόνο μαζί μου.

Για να έχει καμία 200ρια κομμάτια το cd, λογικά είναι σε mp3.
Νομίζω εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα τέτοιο cd με διάφορα software.

Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα πια σήμερα, καθώς μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με όσα κομμάτια θες στο spotify και να έχεις ο,τι θέλεις.

Κι αν σε χαλάει που η ποιότητα εκεί είναι τύπου mp3, εναλλακτικά κάνεις το ίδιο στο tidal όπου παίζει από ποιότητα cd audio και πάνω.

Τέλος να πω ότι αναλόγως προγράμματος ακούνε και οι δικές μου γάτες μουσική. Αλλά ποτέ μόνες. Μόνο μαζί μου.

Μήπως σε σύνδεση με την προσφορά 3 μήνες = 7 ευρώ,ή 89 SEK,η ποιότητα αναπαραγωγής είναι υποδέστερη του Premium?
Υπάρχει μια υποψία ότι ισχύει αυτό..και μου το παν αρκετοί..και μάλιστα απ την χώρα τους.
Έχει ακούσει κάποιος για την δίκη του ιδιοκτήτη του Pirate Bay?
Τις καταγγελίες που έτρεχαν,το κυνήγι...κυκλοφορούν διάφορα εκεί πάνω.

Μήπως σε σύνδεση με την προσφορά 3 μήνες = 7 ευρώ,ή 89 SEK,η ποιότητα αναπαραγωγής είναι υποδέστερη του Premium?
Υπάρχει μια υποψία ότι ισχύει αυτό..και μου το παν αρκετοί..και μάλιστα απ την χώρα τους.
Έχει ακούσει κάποιος για την δίκη του ιδιοκτήτη του Pirate Bay?
Τις καταγγελίες που έτρεχαν,το κυνήγι...κυκλοφορούν διάφορα εκεί πάνω.

Τέτοια σύγκριση premium προσφοράς με κανονικό premium δεν έχω κάνει, αλλά το premium με την τρίμηνη προσφορά ειχε σαφώς διαφορά σε σχέση με το free στα ίδια μηχανήματα πάντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Έρχομαι -κατα σειρά- απο Grado Gold , Denon DL-160, Audio Technica AT-30E
-

Αν σε ενδιαφέρει μια εξονυχιστική ηχητική σύγκριση μεταξύ 2m Bronze και Nagaoka MP-200 (αλλά και Grado Platinum) δές - άκουσε αυτό:
-
https://www.youtube.com/watch?v=oVuR73h3XU8

Γιωργο,ειναι αυτο που ειπαμε πριν 1-2 βδομαδες.Δεν ειναι μονο η ακιδα η καποιο αλλο κοματι μιας κεφαλης απο μονο του που κανει τη διαφορα.Υπαρχουν τοσα αλλα σε μια κεφαλη που πρεπει να ληφθουν υπ'οψιν και να δεσουν καλα σαν συνολο πλεον και οχι σαν μοναδες. Το στελεχος βοριου λιγο το'χεις ? :a0210: ......... και ορισμενα αλλα.

Παντως εμενα οταν αγορασα το P3 3μισυ χρονια, το καταστημα που μου το πουλησε ειχε μια γκαμα προτεινομενων κεφαλων.
Με ρωτησε την μουσικη που ακουω. Οποτε μου αντιπροτεινε την Ναγκαοκα. Η προτιμηση μου ηταν για την Bronze αλλα ηθελε επιπλεον εξοδα διαμορφωσης για το VTA.
Μου ειχαν ξεκαθαρα προτεινει την μαμισια την δικη του. Ειπα να το σκεφτω. Και το παρηγγειλα χωρις κεφαλη. Κακο της κεφαλης μου.
Γιατι μετα πο λιγο καιρο κατεληξα στην προταση αυτην της εταιριας, θα το ειχα παρει ετοιμο το πικαπ, συν οτι και μου ψιλοβγηκε το λαδι να την μονταρω για πολλες και διαφορες λεπτομεριες.

Νομιζω το εχω ξαναδιηγηθει, γιατι αρχιζω και ξεχναω...

Ειχα ανταλαξει αρκετα μεηλς με τους τεχνικους του καταστηματος. Με ειχε εντυπωσιασει στο μεγιστο η διαθεσιμοτητα τους και το πραγματικο ενδιαφερον τους.

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Παντως εμενα οταν αγορασα το P3 3μισυ χρονια, το καταστημα που μου το πουλησε ειχε μια γκαμα προτεινομενων κεφαλων.
Με ρωτησε την μουσικη που ακουω. Οποτε μου αντιπροτεινε την Ναγκαοκα. Η προτιμηση μου ηταν για την Bronze αλλα ηθελε επιπλεον εξοδα διαμορφωσης για το VTA.
Μου ειχαν ξεκαθαρα προτεινει την μαμισια την δικη του. Ειπα να το σκεφτω. Και το παρηγγειλα χωρις κεφαλη. Κακο της κεφαλης μου.
Γιατι μετα πο λιγο καιρο κατεληξα στην προταση αυτην της εταιριας, θα το ειχα παρει ετοιμο το πικαπ, συν οτι και μου ψιλοβγηκε το λαδι να την μονταρω για πολλες και διαφορες λεπτομεριες.

Νομιζω το εχω ξαναδιηγηθει, γιατι αρχιζω και ξεχναω...

Ειχα ανταλαξει αρκετα μεηλς με τους τεχνικους του καταστηματος. Με ειχε εντυπωσιασει στο μεγιστο η διαθεσιμοτητα τους και το πραγματικο ενδιαφερον τους.

Δεν σε βοηθησε στο μονταρισμα η τριτη βιδα της κεφαλης της rega? Mε αυτην ειχα την εντυπωση οτι ειναι πολυ ευκολο.
Αν το εχεις ξαναδιηγηθει , δεν θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει......... :flipout::flipout: