Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Δεν σε βοηθησε στο μονταρισμα η τριτη βιδα της κεφαλης της rega? Mε αυτην ειχα την εντυπωση οτι ειναι πολυ ευκολο.
Αν το εχεις ξαναδιηγηθει , δεν θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει......... :flipout::flipout:

Αυτο δεν το θυαμαμαι... ομως θυμαμαι αλλα που μου πηραν περισοτερο χρονο και με εκνευρισαν αφανταστα. Σε καποια στιγμη δεν πιστευα στα ματια μου και ελεγα γα**** την προχωρημενη Αγγλικη τεχνολογια τους. Οπως οτι η προστατευτικο κελυφος για να κανεις τους χειρισμους δεν στεκοταν και επεφτε.

Το γυρσιμο αν θυμασαι που χρειαστηκε και βαλαμε χαρτιονακι ( και αλλοι πενσα) στον βραχιωνα... βαλαμε και φωτο και οι δυο. Ε μετα απο καποιο καιρο επισκεφτηκα φιλο να ακουσω το συστημα του... και αυτος τον βραχιωνα της Ρεγκα σε Πινκ...κι αυτος χαρτονακι.

Βεβαια αυτο δεν αναιρει οτι ειναι οτι πιο τιμιος και καλος και καθαρος ηχος εχω ακουσει και ευτυχως που βαζουν κατηγοριες τιμων τα περιοδικα οταν κανουν αξιολογησεις αλλιως θα ειχαμε πολυ κλαμα στα ακριβα...
Αν θυμαμαι η τριτη βιδα μαλλον με ταλαιπωρησε γιατι νομιζα οτι επηρεαζει τις πισω (που δεν τις ειχα σφιξει γιατι ποιος ο λογος να βαλω τριτη αν την εσφιγγα)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Το γυρσιμο αν θυμασαι που χρειαστηκε και βαλαμε χαρτιονακι ( και αλλοι πενσα) στον βραχιωνα... βαλαμε και φωτο και οι δυο.
Τωρα που το λες,το θυμαμαι αυτο.:a0210:

Την Exact και Elys,αλλά ειδικά την πρώτη την αγόρασα μετά από διθυραμβικό τεστ του Hi-Fi News,ότι τάχα συγκρίνεται με V.D.H.Frog και σε κάποιο άλλο περιοδικό ότι είναι κατάλληλη για μεταχειρισμένους δίσκους..και κόστισε περίπου στα 500..ποτέ δεν μ άρεσε καμιά απ τις δύο.
Τις προάλλες άκουσα και την Exact 2,αλλά πιστεύω ότι μια AT-OC9 2/3 είναι καλύτερη ηχητικά επένδυση.
Δεν ξέρω για την καινούρια AT-09 X (νομίζω),που όλοι λένε ότι είναι φοβερή με εκτεταμένα πρίμα και αυτή...γύρω στο 700άρι.
Αυτό με την τρίτη βίδα των Rega 300 βοηθάει πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Τωρα που το λες,το θυμαμαι αυτο.:a0210:

Εβγαλα και γωτο απο την περιπτωση του φιλου για να την αρχειοθετησουμε...
Εψαξα να βρω τις δυο φωτο που ειχαμε βαλει για να τις συγκεντρωσω ολες μαζι αλλα δεν τις βρισκω. Αν τις βρεις βαλτες μαζι.

WP_20191110_15_27_14_Pro.jpg

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι αυτη που ισιωσα το κατω μερος του headshell

Attachments

• pts (54).jpg
    pts (54).jpg
    81.1 KB · Views: 162
Ακριβως. Και η δικη μου ηταν αυτη...Τριτωσε. Τρεις στις τρεις :flipout:

Κατι καπνιζουν στη Ρεγκα ; Ρεγκα καπνιστη

WP_20191031_11_55_37_Bis.jpg

Attachments

• WP_20191031_11_56_12_Pro (2).jpg
    WP_20191031_11_56_12_Pro (2).jpg
    89.8 KB · Views: 159
Τρεις μέρες ο μεγαλύτερος κατά την άποψη μου ραδιοσταθμός στον Κόσμο,ο Power 100,που ακούω απ το 1993,όταν εξέπεμπε δοκιμαστικά Κων/λη,παίζει 'κονσέρβες' και μόνο το σήμα υπάρχει για να θυμίζει ότι είναι σε..live,φάγανε μεγάλο ταράκουλο με τα 77 φέρετρα...μόνο τις 3 ημέρες του αποτυχημένου πραξικοπήματος το '16,είχε ανάλογο κλίμα..
Ούτε live από Clubbing του Λονδίνου,ούτε Dj Set από Ισπανία,ούτε chart,ούτε τρέιλερ για μουσικές εκπομπές....
Αντίδραση,ή υποχρέωση?
Η μουσική,μπορεί να ενώνει λαούς,αλλά . . .

Να προσεχετε :icon15:(τα μηχανηματα σας εννοω)... :a0210:

Λέω αντί για ανθοδέσμες που πετούσαν οι προηγούμενοι το 15, ν αρχίσω να πετάω τα χαλασμένα cd-players,που διορθώνουν λόγω μαϊμού φακών..
Παρασκευή βράδυ έτσι μου ήρθε,καθώς στις 12.14 πέρασαν από κάτω,άρτι αφιχθέντες σαν ..κύριοι..μένω πάνω απ τη θάλασσα ,
Δύσκολα φίλε..λίγοι κατάλαβαν τι παίζεται.

Σε Κάποια μέρη της Ελληνικής επικράτειας,κάποιοι περνάνε πολύ άσχημα και χωρίς ..λαγάνα και χαρταετό.
Γι αυτό 'πέταξα το ότι η μουσική ενώνει....αν μη τι άλλο μέσω της μουσικής διεξόδου απαλύνεται κάπως το κλίμα.
Δεν υπάρχει σκοπός από μένα να γκριζάρω το θέμα,απλά στα εκατοντάδες mails που απαντώ σε ξένους που ρωτούν,πέρασε ο πόνος μέσα απ τς λέιζερ που διορθώνουν..αυτά.

Οταν βλέπεις κάτι τέτοιες υλοποιήσεις ,μάλλον αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά [μόνο ματιά γιατί δεν αγοράζονται]

Attachments

• 810_3562p.jpg
    810_3562p.jpg
    44.9 KB · Views: 134
  • 810_3560p.jpg
    810_3560p.jpg
    90.8 KB · Views: 134
Σαν αρματικο πυροβολο 5ης γεννιας με παραλληλο ανταπτορα λεηζερ στο εμπροσθεν της κανης....

Ε, κοίτα, τέτοιες αναβαθμίσεις δεν γίνονται ατομικά.
Δηλαδή και να είχες τα λεφτά να τον πάρεις, αν η υπόλοιπα αλυσίδα δεν ακολουθεί, μόλις έκανες μία τρύπα στο νερό.
Ε, αν τώρα όλη η αλυσίδα σου είναι τέτοιου επιπέδου, τότε δεν έχεις και πρόβλημα να τον αποκτήσεις. :smile: