Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Μιλάς για το Coma Divine?

νομίζω ναι. 3πλος είναι και ψάχνω να τον βρω για να τον ξανακούσω.
να μια δουλειά ακόμα που μπορεί να γίνει λόγω ιού... τακτοποίηση στην δισκοθήκη κατά κάποια σειρά που δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιά θα είναι.

Eχουνε σκασει στο Εμποριο ενα σωρο καινουριες μαρκες...μα μιλαμε για τσουναμι. Με προδιαγραφες αξιολογες και στανταρς (οπως λεγεται) υψηλης ποιοτητας.
Ασε το τι ερχεται απο χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ χαμος...
Χαμος σε λαμπατα χαμος και σε ηχεια...
Τα αυλα δεν μετριουνται πια αφου ειναι ηλεκτρινικες κατασκευες, οσο και για τα πικαπ γινεται γενικη εφοδος απο παντου στοχευοντας το Hi End δηλαδη την φημη με πολυπλοκοτατες κατασκευες.

Να δουμε που θα καταλειξει γιατι μου φαινεται καποτε θα εχει περισσοτερες μαρκες απο αγοραστες... Η σκεψη του αγοραστη πρεπει θα πρεπει πλεον να κατευθυνεται και με στρατηγικη θεωρηση... τι απο τα αποκτηματα του θα εχει αντικρυσμα σε μια μαρκα σε βαθος χρονου. Με λιγα λογια ποσες θα μεινουν ποσες θα εξαφανιστουν.

Καποτε θα φτιαξω ενα καταλογο με μαρκες που ηρθαν με πολυ μεγαλες φιλοδοξιες ισχυρο ντηζαϊν και επιθετικη (οικονομικη) πολιτικη.

Εχω διακρινει οτι προερχονται απο χωρες που εχουν μεγαλη παραδωση και γνωση συν παραλληλη αφοσιωση στην Κλασσικη μουσικη.

* Η σκεψη της ημερας αλλα που με απασχολει αρκετο καιρο σαν φαινομενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Οχι ρε συ.
Με τους Crown δινανε πεσκανδριτσα:aetsch:

α γιατι του Γιωργου του εδωσαν μπακαλιαρο.
Ας μας πει εκεινος,τι αγορασε και του εδωσαν μπακαλιαρο.

νομίζω ναι. 3πλος είναι

A, εσύ εννοείς την έκδοση σε LP!
Γιατί το CD είναι διπλό. Όπως και να έχει, φοβερή εγγραφή!
Και πάνω απ'όλα βέβαια δισκάρα γενικότερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Παρέλαβες τα αναμνηστικά?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

ναι δισκάρα!!
κόπιασα αλλά το βρήκα πριν λίγο.. απόλαυση!!

(ότι έχω καλό σε cd, δεν το αναφέρω καν.. ντρέπομαι..) :laugh:

Βλαδίμηρε, είδα την ωραία δουλειά που έκανες με το γυάλισμα του καπακιού και ζήλεψα. Όταν με το καλό λήξει η καραντίνα, δεν έρχεσαι μια βόλτα από εδώ για το καπάκι του Thorens μου?

Βέβαια αυτό είναι ραγισμένο...

α γιατι του Γιωργου του εδωσαν μπακαλιαρο.
Ας μας πει εκεινος,τι αγορασε και του εδωσαν μπακαλιαρο.

Μάλλον για μένα το λες,λοιπόν:
Πήρα δώρο/μπακαλιάρο: Ένα EMT927, ένα EMT930, ένα EMT950, 2 Studer A80, 2 ATC Pro Active .Αν κατάλαβες (αμφιβάλω) είναι όλα επαγγελματικά.
Επειδή όμως πέραν των πιο πάνω "δώρων" θέλησα να προχωρήσω και να εμβαθύνω τη γνώση μου, φρόντισα να αποκτήσω και κάποια όργανα που θα μου έδιναν απαντήσεις σε τεχνικά ερωτήματα.
Αυτά:
- TEKTRONIX 2465B - Παλμογράφος
- RIGOL DS1054- Παλμογράφος
- HP 35665A ................................................. Κερδίζεις αν βρεις τι είναι
- AUDIO PRECISION PORTABLE ONE DUAL DOMAIN Κερδίζεις ως άνω
- QUANTASYLUM 401.. Αυτό είναι εύκολο δεν κερδίζεις τίποτα.
Αμφιβάλλω ΛΑΚΗ αν κάποιο από τα πιο πάνω έχεις ή τα έχεις ακουστά μάγκα μου. Άσε λοιπόν τις παπαριές σου τύπου τι αγόρασε ο Γιώργος και του έδωσαν μπακαλιάρο και πες μου τι έχεις και τι ακούς με αυτά που έχεις. Αν θες και αν ,βέβαια, εγώ είμαι ο Γιώργος (σου)

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

@geovar
Το Nagra το έδωσες;
Ναι Μιχάλη. Πριν λίγους μήνες γι'αυτό δεν το συμπεριλαμβάνω στα νυν υπάρχοντα επαγγελματικά.

Βλαδίμηρε, είδα την ωραία δουλειά που έκανες με το γυάλισμα του καπακιού και ζήλεψα. Όταν με το καλό λήξει η καραντίνα, δεν έρχεσαι μια βόλτα από εδώ για το καπάκι του Thorens μου?

Βέβαια αυτό είναι ραγισμένο...

να σου δώσω καλύτερα τα εργαλεία αφου περάσουν μια βόλτα απο τον mdvq; :laugh:
ή πας και τα παίρνεις απο αυτόν κατευθείαν;
ράγισμα πάντως δεν νομίζω να μπορεί να φτιαχτεί, όσο τρίψιμο και να ρίξεις.. :hahaha:

LAB.GRUPPEN και ο Σουηδός συγγενής Klas Dalbjorn,product research manager,ήταν στο team των Ολυμπιακών του 2004,μου έχει δείξει πολλά projects,η έδρα ήταν στο Goteborg,με ξενάγησε ,μιλήσαμε για πολλά,τώρα είναι στη εταιρεία που εξαγοράστηκε από Κορεάτες,(έχω την εντύπωση ότι άλλαξε όνομα),με έδρα το Μιλάνο.,αρνητικά σχόλια..μάλιστα σε mail,μου είπε κατά λέξη ότι δεν πιστεύει στο νέο project..

Τι είναι το ψάξιμο,άλλο κοίταξα και έπεσα σε δύο απ τα ιδρυτικά μέλη του Disgos,μιλάμε στα πρώτα στάδια στάδια 1992 που ανταλλάσσαμε φακέλους με λίστες...
Τα έχω για όποτε έρθει η όρεξη..

https://www.psneurope.com/business/genius-7-klas-dalbjorn-lab-gruppen-plm-series

Κάποια σχόλια του,σε συζήτηση που είχαμε στην σπιταρόνα του Χριστούγεννα για το πως βλέπουν τα εξ Ανατολών Αφεντικά τις υλοποιήσεις της εταιρείας ,την ιστορία,τις πατέντες κ.λ.π.δεν θέλω να δημοσιοποιήσω...

Μάλλον για μένα το λες,λοιπόν:
Πήρα δώρο/μπακαλιάρο: Ένα EMT927, ένα EMT930, ένα EMT950, 2 Studer A80, 2 ATC Pro Active .Αν κατάλαβες (αμφιβάλω) είναι όλα επαγγελματικά.
Επειδή όμως πέραν των πιο πάνω "δώρων" θέλησα να προχωρήσω και να εμβαθύνω τη γνώση μου, φρόντισα να αποκτήσω και κάποια όργανα που θα μου έδιναν απαντήσεις σε τεχνικά ερωτήματα.
Αυτά:
- TEKTRONIX 2465B - Παλμογράφος
- RIGOL DS1054- Παλμογράφος
- HP 35665A ................................................. Κερδίζεις αν βρεις τι είναι
- AUDIO PRECISION PORTABLE ONE DUAL DOMAIN Κερδίζεις ως άνω
- QUANTASYLUM 401.. Αυτό είναι εύκολο δεν κερδίζεις τίποτα.
Αμφιβάλλω ΛΑΚΗ αν κάποιο από τα πιο πάνω έχεις ή τα έχεις ακουστά μάγκα μου. Άσε λοιπόν τις παπαριές σου τύπου τι αγόρασε ο Γιώργος και του έδωσαν μπακαλιάρο και πες μου τι έχεις και τι ακούς με αυτά που έχεις. Αν θες και αν ,βέβαια, εγώ είμαι ο Γιώργος (σου)

:flipout:για'σενα το λεω.
Ξεκινησες μια αναιτια επιθεση μ'ενα ασυναρτητο ποστ γεματο ειρωνια,οποτε με αναγκασες ν'απαντησω στις ασυναρτησιες με το αρμοζον υφος.
Εχεις αποκτησει υφος χιλιων καρδιναλιων τωρα τελευταια και καλο ειναι να μαζευτεις,πριν αρχισω να σου απανταω με τον ιδιο τροπο,μαγκα μου.

Εγω φταιω που σου ευχηθηκα κι ολας στο νημα σου!
Αλλα εισαι τοσο αναγωγος,που ουτε ευχαριστω δεν ειπες.
Παμε παρακατω.

Λάκη και Γιώργο θα σας παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να κρατηθεί η συζήτηση σε ένα κόσμιο επίπεδο. Ευχαριστώ.

απο μενα θεωρειται ληξαν και δεν θα το συνεχισω.
Αρκει να μην προκληθω εκ νεου.
Επρεπε ομως ν'απαντησω στην αναιτια επιθεση που δεχτηκα.