Το chat του δικάναλου

δεν ξέρω πως θα πάει τελικά η επισκευή στα damping rubber, αλλά το μόνο που έχω καταφέρει έως τώρα είναι να ισιώσω την χτυπημένη ακίδα από την Μ70.
γνήσια ανταλλακτική ήταν..
η πρώτη από ίδια ατσαλιά πριν χρόνια όχι μόνο δεν ίσιωσε, αλλά λυπόμουν που την έβλεπα έτσι όπως την έκανα μετά από την προσπάθεια να την ισιώσω...:flipout:

σε λίγες μέρες παραγγέλνω την sas για να αντικαταστήσω αυτήν που έφαγε την φάπα και μας χαιρέτησε.. έχω φόβο να πω την αλήθεια.
πολύ ευαίσθητο αυτό το boron και δεν ξέρω αν θα πρέπει να την πάρω τελικά ή όχι.
βλέπω να μπαίνει στην κεφαλή και να κάθεται άστρωτη για χρόνια στο κουτί..............

Αντε βρε παρε την sas κοτ κοτ φοβιτσιαρη αμα φοβασε παρτην εσυ και δωστην σε εμενα αχχα. Στο μίστερ στρωστη οτι θελετε παιδια σε εμενα για στρωσιμο

@ PanMan , Καπου ειδα ενα τεστ του πικαπ σου οπου το δοκιμασε και με βραχιονα rega rb300 (origin live)

Αντε βρε παρε την sas κοτ κοτ φοβιτσιαρη αμα φοβασε παρτην εσυ και δωστην σε εμενα αχχα. Στο μίστερ στρωστη οτι θελετε παιδια σε εμενα για στρωσιμο

πρέπει να διανύω περίοδο απίστευτης γκαντεμιάς!
πριν λίγο άκουσα την F5 ξανά μετά από την επέμβαση. χτες καθόλου λόγω κούρασης..
άντε λέω να της βάλω το καπάκι στην κοιλιά της, αφού συνεχίζει και παίζει καλά μετά από 2 μερόνυχτα ίσως και να πέτυχε.
την βάζω στο τραπέζι και βλέπω σκόνη μέσα. ψάχνω να βρω ένα φυσητήρι με φούσκα που έχω σαν αυτά που φυσάνε τους φακούς τους οι φωτογράφοι.. και το βουρτσάκι για την ακίδα φυσικά που πάντα είναι στο πικάπ.
τι βλέπω ;;; την κεφαλή κάτω στο χαλί να την κάνει παιχνίδι ο Τάμπυ και το καπάκι δίπλα τους να τρώει "ψιλές" από τον Σπότυ...
να γ@....σω τίποτα τώρα ή όχι;;;;; για τα δύο γατιά μου ο λόγος....
την παίρνω στα χέρια, βλέπω στέλεχος και ακίδα στην θέση τους! Βηρύλλιο το στέλεχος για όσους δεν ξέρουν ποιά είναι η AT-F5occ
γέμισε χνούδι μέσα, αρχίζω την φυσάω με το φυσητήρι και δεν βλέπω το πάνλεπτο πηνιόσυρμα δεξιά-αριστερά από τα πηνία.
και η λεπτής στρώσης κόλλα πάνω στο damping rubber χάλι μαύρο. τριμμένη και βγαλμένη σχεδόν όλη από το λάστιχο.
δηλαδή την γλίτωσε το στέλεχος με την ακίδα και κόπηκε το σύρμα από τα πηνία προς τα πινς;;
και από τις 2 μεριές;;;

τέρμα.. η απλή 95Ε στο πικάπ και θα ξαναβγεί από εκεί του χρόνου!

Δεν αποτελείωσες την ιστορία.
Τι απέγιναν ο Σάντυ και ο Σπότυ;
Δεν πιστεύω να τους πέρασες από δίκη; :wink1:

έχω δει και χειρότερα μη νομίζεις..
αλλά τα λατρεύω και δεν πάει το μυαλό μου στο κακό.
αυτά δεν φταίνε σε τίποτα που τα έχω κλεισμένα εδώ μέσα....
για λίγο νευριάζω, αλλά μόλις τα βλέπω να τρέχουν πανικόβλητα με την φωνή, μου περνάνε όλα.
το τελευταίο διάστημα έχουν τρελαθεί εντελώς γιατί έχουν καιρό να πάνε στο χωριό...
εκεί "ξεχαρμανιάζουν" στο παιχνίδι και όταν γυρίζουμε εδώ για μεγάλο διάστημα δεν κάνουν χαζομάρες.
ούτε ντουλάπες ανοίγουν την νύχτα και να τις αδειάζουν, ούτε κουτιά με μελομακάρονα ρίχνουν κάτω και καλώδια σταμάτησαν να μασάνε. μόνο στιλό και καλαμάκια κάπου κάπου..

(Τάμπυ είναι ο ένας, ο Skakinen τον "βάφτισε" έτσι)

Τα champion, όταν πρωτοβγήκαν κυκλοφορούσαν με βραχίονες rega (και φυσικά και με τέτοια armboards).

Κατόπιν, όταν η clearaudio άρχισε να φτιάχνει τους δικούς της ακτινικούς βραχίονες (unify, clarify κλπ) τα έδινε με αυτούς και με διαφορετικά armboards φυσικά.

Το δικό μου, που το πήρα από Γερμανία γύρω στο 2003, είχε rega 250.

Τώρα έχει origin live OL1 (ουσιαστικά rega δηλαδή) και σύντομα (ελπίζω) audiomods (classic 3 ή series 6).

Όλα σε rega mount (το παλιό, χωρίς τα 3 βιδάκια)

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

@ PanMan , Καπου ειδα ενα τεστ του πικαπ σου οπου το δοκιμασε και με βραχιονα rega rb300 (origin live)

Τα περισσότερα champion έχουν rega. Τουλάχιστον για αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο. Ελπίζω να του δώσει μια αίσθηση πικ απ, γιατί αυτή η ντελικάτη κατάσταση με τον Unify έκανε την ακρόαση βινυλίου μια διαδικασία καθόλου ευχάριστη. Θα προτιμούσα χίλιες φορές ένα mkii ή ένα p6, γενικά ένα πικ απ να θυμίζει πικ απ. Δοκίμασα να το πουλήσω αλλά μόνο σκοτώνεται αυτή την περίοδο.

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Τα περισσότερα champion έχουν rega. Τουλάχιστον για αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο. Ελπίζω να του δώσει μια αίσθηση πικ απ, γιατί αυτή η ντελικάτη κατάσταση με τον Unify έκανε την ακρόαση βινυλίου μια διαδικασία καθόλου ευχάριστη. Θα προτιμούσα χίλιες φορές ένα mkii ή ένα p6, γενικά ένα πικ απ να θυμίζει πικ απ. Δοκίμασα να το πουλήσω αλλά μόνο σκοτώνεται αυτή την περίοδο.

τι εννοείς "ντελικάτη κατάσταση";;
σε θέμα λειτουργίας; είναι "μη μου άπτου" και με την παραμικρή απροσεξία οι ζημιές παραμονεύουν;
ή σε θέμα ήχου που εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις...

Καλή χρονιά σε όλους. Βλαδίμηρε κουράγιο, σε όλους μας έχουν συμβεί αυτά.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το έχω ξεχάσει ήδη Κώστα!
σήμερα παράγγειλα ακίδα για την MM1Β (jico sas) που είχα σπάσει το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά (ή φθινόπωρο) και 2 κεφαλούλες ακόμα..
η μια με shibata ακίδα.
έτσι για το γαμώτο.... :flipout:

τι εννοείς "ντελικάτη κατάσταση";;
σε θέμα λειτουργίας; είναι "μη μου άπτου" και με την παραμικρή απροσεξία οι ζημιές παραμονεύουν;
ή σε θέμα ήχου που εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις...
Σε θέμα λειτουργίας. Αυτό ακριβώς που λες. Ζημιές, ζημιές, ζημιές... Στον ήχο μια χαρά ήταν.

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Σε θέμα λειτουργίας. Αυτό ακριβώς που λες. Ζημιές, ζημιές, ζημιές... Στον ήχο μια χαρά ήταν.

Σαν τι ζημιες ;