Το chat του δικάναλου

Δεν τα έχω πρόχειρα να στα βγάλω φώτο..Τα παρακάτω είναι..
Δεν παίζουν καλά με πολλά βατ.Τσεκαρισμενο.
από τα μυστήρια που φτιάχνει ο Νίκος... δεν τα είχα δει πριν 2-2,5 χρόνια που πήγαμε κάμποσοι από εδώ στον χώρο του.
από μικρά θυμάμαι ένα πιο "νορμάλ" μοντέλο που είχε και ..tweeter :)

πάντως από χαμηλά να δώσει πολλά βατ ο 650, αποκλείεται.
ούτε ο 1300 δεν δίνει. Τσεκαρισμένο.

μην θέλουν λίγα και καλά βατ.. αυτό θα είναι το χειρότερο στο σετ με τον 650

από τα μυστήρια που φτιάχνει ο Νίκος... δεν τα είχα δει πριν 2-2,5 χρόνια που πήγαμε κάμποσοι από εδώ στον χώρο του.
από μικρά θυμάμαι ένα πιο "νορμάλ" μοντέλο που είχε και ..tweeter :)

πάντως από χαμηλά να δώσει πολλά βατ ο 650, αποκλείεται.
ούτε ο 1300 δεν δίνει. Τσεκαρισμένο.

μην θέλουν λίγα και καλά βατ.. αυτό θα είναι το χειρότερο στο σετ με τον 650
Ότι πρέπει για κλαρίνα τα ηχεία...Με τον Sony έπαιζαν πολύ καλύτερα απ' ότι με τον Advance που τους είχα βάλει...Ο Yamaha τη Δευτέρα κατεβαίνει από Αθήνα,Τρίτη θα ξέρω.

• Love
Reactions: Panoramix
αν παίξει και ο 650 καλύτερα από τον 305 ..τι να πω... σηκώνω τα χέρια ψηλά!

κοίτα πως είναι και τι έχει μέσα....
(4x10.000μF οι πυκνωτές να καταλάβεις, κάπου στα 750VA ο Μ/Σ και 2 ζεύγη push-pull στο κανάλι)
Βρε συ Βλαδίμηρε μην το βλέπεις έτσι..Το ηχείο παίζει καλύτερα αν του δώσεις λιγότερα βατ...Με τον Advance να καταλάβεις ούτε μπάσο δεν είχε κάτι που δεν συνέβαινε με τον Sony..
Αν είχα λαμπατο ακόμα καλύτερα..
Κάποια στιγμή παραλίγο να κλείσω έναν κλασικό Nad 3020 αλλά δεν έκατσε η φάση.

Βρε συ Βλαδίμηρε μην το βλέπεις έτσι..Το ηχείο παίζει καλύτερα αν του δώσεις λιγότερα βατ...Με τον Advance να καταλάβεις ούτε μπάσο δεν είχε κάτι που δεν συνέβαινε με τον Sony..
Αν είχα λαμπατο ακόμα καλύτερα..
Κάποια στιγμή παραλίγο να κλείσω έναν κλασικό Nad 3020 αλλά δεν έκατσε η φάση.
είσαι σίγουρος ότι ο 305 δεν είχε κάποιο πρόβλημα;

NAD 3020 έχει ο αδερφός της πρώην παρέα με Audio Spectrum S20 αν θυμάμαι καλά.. (ή S22) ;;
φοβερό μηχανάκι που το λάτρευα (άλλωστε εγώ το πρότεινα στον πατέρα του κάπου το '90-'91)
πολύ πιο "ζωντανός" συνδυασμός από ότι ο Yamaha RX-V1300 με την Αρτεμις.

είσαι σίγουρος ότι ο 305 δεν είχε κάποιο πρόβλημα;

NAD 3020 έχει ο αδερφός της πρώην παρέα με Audio Spectrum S20 αν θυμάμαι καλά.. (ή S22) ;;
φοβερό μηχανάκι που το λάτρευα (άλλωστε εγώ το πρότεινα στον πατέρα του κάπου το '90-'91)
πολύ πιο "ζωντανός" συνδυασμός από ότι ο Yamaha RX-V1300 με την Αρτεμις.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε..Αφού του βάλαμε μετά κάτι άλλα ηχεία βάσης (αναίσθητα) και τα έπαιξε σουπερ.
Έχει να κάνει καθαρά με το ματσάρισμα..Δεν θέλουν βατ τα συγκεκριμένα.

• Like
Reactions: vlad66
Να περιμένεις κάνα 120αρι βατ στα δύο κανάλια στα 8ωμ στους rx-v εκείνης της σχεδίασης.
Και στα 4ωμ λιγότερα... 😁

Ωχ μη μου λες τέτοια.
Από εκείνη τη γενιά έχω μετρήσεις του 661. Μετά τους έκαναν λίγο πιο ψοφιους κάπου το 2010 για να επανέλθουν το 2020 ξανά πιο δυνατοί.

Μου κάνεις πάντως εντύπωση που λες ότι με πολλά βατ το ηχείο δεν παίζει.

Υ.Γ. - Οφφ τοπικ ελαφρώς: τον άκουσα τον ψηφιακό που με είχες ρωτήσει. Συνέπεσε να έρθει με την επιστροφή μου από τις διακοπές.
Άνοιξε βρε τη δυνατότητα των pm να σου πω στο προφίλ σου.

• Like
Reactions: Haagenti
Από εκείνη τη γενιά έχω μετρήσεις του 661. Μετά τους έκαναν λίγο πιο ψοφιους κάπου το 2010 για να επανέλθουν το 2020 ξανά πιο δυνατοί.

Μου κάνεις πάντως εντύπωση που λες ότι με πολλά βατ το ηχείο δεν παίζει.

Υ.Γ. - Οφφ τοπικ ελαφρώς: τον άκουσα τον ψηφιακό που με είχες ρωτήσει. Συνέπεσε να έρθει με την επιστροφή μου από τις διακοπές.
Άνοιξε βρε τη δυνατότητα των pm να σου πω στο προφίλ σου.
για ποιόν λέτε ρε μπαγάσιδες;; να μην μάθουμε οι υπόλοιποι;;

πως σου φάνηκε ηχητικά ο ενισχυτής Λεωνίδα;
πες και την τιμή εδώ στην Ελλάδα
649€
Πολύ δυνατός, ρίχνει άπλετο «ξύλο» και ξυπνά ακόμα και τεμπέλικα ηχεία με μεγάλης τάξης crossover (που τρώνε ενέργεια δηλαδή).

Εκείνο που μου έκανε μεγάλη, έως πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το ότι προσπαθούσα να βρω ένα ψεγάδι που είναι ψηφιακός στον ήχο και... δεν μπορούσα! Σε άλλους ψηφιακούς τα έχω καταφέρει, σε αυτόν με τίποτε. Ούτε μηχανικός, ούτε να σου παίρνει το scalp.
Και με κάμποσα ηχεία οι δοκιμές και με κάποια από αυτά που έχουν όνομα ότι «ξυρίζουν» όπως τα Monitor Audio (Bronze και Silver συγκεκριμένα).

Ένα μειονέκτημα έχει μόνο, ίσως δύο. Δεν έχει remote, είναι πλήρως διαχειρίσιμος από το DTS Play-Fi app και δεν έχει διακόπτη, ούτε standby. Κατά τα άλλα... άψογο το μωρό!

236058069_3088521444710797_4140398750715714234_n.jpg