Haagenti
AVClub Fanatic
Δεν τα έχω πρόχειρα να στα βγάλω φώτο..Τα παρακάτω είναι..μικρά όταν λες;;
βάσης 2δρομα;;
Δεν παίζουν καλά με πολλά βατ.Τσεκαρισμενο.
Δεν τα έχω πρόχειρα να στα βγάλω φώτο..Τα παρακάτω είναι..μικρά όταν λες;;
βάσης 2δρομα;;
από τα μυστήρια που φτιάχνει ο Νίκος... δεν τα είχα δει πριν 2-2,5 χρόνια που πήγαμε κάμποσοι από εδώ στον χώρο του.Δεν τα έχω πρόχειρα να στα βγάλω φώτο..Τα παρακάτω είναι..
Δεν παίζουν καλά με πολλά βατ.Τσεκαρισμενο.
Ότι πρέπει για κλαρίνα τα ηχεία...Με τον Sony έπαιζαν πολύ καλύτερα απ' ότι με τον Advance που τους είχα βάλει...Ο Yamaha τη Δευτέρα κατεβαίνει από Αθήνα,Τρίτη θα ξέρω.από τα μυστήρια που φτιάχνει ο Νίκος... δεν τα είχα δει πριν 2-2,5 χρόνια που πήγαμε κάμποσοι από εδώ στον χώρο του.
από μικρά θυμάμαι ένα πιο "νορμάλ" μοντέλο που είχε και ..tweeter
πάντως από χαμηλά να δώσει πολλά βατ ο 650, αποκλείεται.
ούτε ο 1300 δεν δίνει. Τσεκαρισμένο.
μην θέλουν λίγα και καλά βατ.. αυτό θα είναι το χειρότερο στο σετ με τον 650
ποιόν Advance ;;Ότι πρέπει για κλαρίνα τα ηχεία...Με τον Sony έπαιζαν πολύ καλύτερα απ' ότι με τον Advance που τους είχα βάλει...Ο Yamaha τη Δευτέρα κατεβαίνει από Αθήνα,Τρίτη θα ξέρω.
αν παίξει και ο 650 καλύτερα από τον 305 ..τι να πω... σηκώνω τα χέρια ψηλά!Ναι.
Βρε συ Βλαδίμηρε μην το βλέπεις έτσι..Το ηχείο παίζει καλύτερα αν του δώσεις λιγότερα βατ...Με τον Advance να καταλάβεις ούτε μπάσο δεν είχε κάτι που δεν συνέβαινε με τον Sony..αν παίξει και ο 650 καλύτερα από τον 305 ..τι να πω... σηκώνω τα χέρια ψηλά!
![]()
Advance Acoustic MAP-305II Integrated Amplifier - Photo253669
www.canuckaudiomart.com
κοίτα πως είναι και τι έχει μέσα....
(4x10.000μF οι πυκνωτές να καταλάβεις, κάπου στα 750VA ο Μ/Σ και 2 ζεύγη push-pull στο κανάλι)
είσαι σίγουρος ότι ο 305 δεν είχε κάποιο πρόβλημα;Βρε συ Βλαδίμηρε μην το βλέπεις έτσι..Το ηχείο παίζει καλύτερα αν του δώσεις λιγότερα βατ...Με τον Advance να καταλάβεις ούτε μπάσο δεν είχε κάτι που δεν συνέβαινε με τον Sony..
Αν είχα λαμπατο ακόμα καλύτερα..
Κάποια στιγμή παραλίγο να κλείσω έναν κλασικό Nad 3020 αλλά δεν έκατσε η φάση.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε..Αφού του βάλαμε μετά κάτι άλλα ηχεία βάσης (αναίσθητα) και τα έπαιξε σουπερ.είσαι σίγουρος ότι ο 305 δεν είχε κάποιο πρόβλημα;
NAD 3020 έχει ο αδερφός της πρώην παρέα με Audio Spectrum S20 αν θυμάμαι καλά.. (ή S22) ;;
φοβερό μηχανάκι που το λάτρευα (άλλωστε εγώ το πρότεινα στον πατέρα του κάπου το '90-'91)
πολύ πιο "ζωντανός" συνδυασμός από ότι ο Yamaha RX-V1300 με την Αρτεμις.
Ωχ μη μου λες τέτοια.Να περιμένεις κάνα 120αρι βατ στα δύο κανάλια στα 8ωμ στους rx-v εκείνης της σχεδίασης.
Και στα 4ωμ λιγότερα...![]()
Από εκείνη τη γενιά έχω μετρήσεις του 661. Μετά τους έκαναν λίγο πιο ψοφιους κάπου το 2010 για να επανέλθουν το 2020 ξανά πιο δυνατοί.Ωχ μη μου λες τέτοια.
για ποιόν λέτε ρε μπαγάσιδες;; να μην μάθουμε οι υπόλοιποι;;Από εκείνη τη γενιά έχω μετρήσεις του 661. Μετά τους έκαναν λίγο πιο ψοφιους κάπου το 2010 για να επανέλθουν το 2020 ξανά πιο δυνατοί.
Μου κάνεις πάντως εντύπωση που λες ότι με πολλά βατ το ηχείο δεν παίζει.
Υ.Γ. - Οφφ τοπικ ελαφρώς: τον άκουσα τον ψηφιακό που με είχες ρωτήσει. Συνέπεσε να έρθει με την επιστροφή μου από τις διακοπές.
Άνοιξε βρε τη δυνατότητα των pm να σου πω στο προφίλ σου.
για ποιόν λέτε ρε μπαγάσιδες;; να μην μάθουμε οι υπόλοιποι;;
Δεξί κλικ> translate to english.πως αλλάζουμε το κείμενο στα αγγλικά ;;;
το έκανα και δεν άκουγε... ήθελε φάπες τελικά για να ακούσειΔεξί κλικ> translate to english.
649€πως σου φάνηκε ηχητικά ο ενισχυτής Λεωνίδα;
πες και την τιμή εδώ στην Ελλάδα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.