Σπύρο, γιατί δεν βλέπω πετονιά και βαρίδι anti skating στον βραχίονα του πικάπ σου;;
Haagenti !!
για σένα το λέω!!

Haagenti !!
για σένα το λέω!!
Δοκίμαζα χωρίς anti skating..Κάπου ειδα ότι παίζουν καλύτερα οι Grado χωρίς.Σπύρο, γιατί δεν βλέπω πετονιά και βαρίδι anti skating στον βραχίονα του πικάπ σου;;
![]()
Haagenti !!
για σένα το λέω!!
αφού ήταν εκεί, κανένα πρόβλημα!Δοκίμαζα χωρίς anti skating..Κάπου ειδα ότι παίζουν καλύτερα οι Grado χωρίς.
Παραμύθι και το 1,5 της εταιρείας. Το έφτασα μέχρι και 1,75 . Τώρα παιζω στο 1,67...Όλα είναι καλύτερα.. Άνοιξε ψηλά και εγινε πιο γρηγορο χαμηλά..Ειδικά η μπότα ακουγόταν σαν παντόφλα γηραιάς κυρίας που ανεβαίνει με δυσκολία τις σκάλες.
Είχα βάλει έναν ταλαιπωρημένο δίσκο των NWA ο οποίος ενώ παλια με την Sumiko πηδούσε σε δυο σημεία , στο 1,50 πηδούσε σε δυο σημεία ανα κομμάτι.
Το anti skating είναι ξανα στην θέση του αλλά στην ακρη..Ισα που.
edit..Τωρα που ξαναβλέπω τις φωτος, στους συγκεκριμένους δίσκους ήταν στη θέση του..Απλα δεν φαίνεται λόγω της οπτικής γωνίας..Σε αλλους δίσκους το έβγαλα και όχι για πολύ.
Από την άλλη και εκ των υστέρων,βλέπω πολύ κόσμο να προβληματίζεται με το tracking της εταιρίας..Και όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι το 1,50 δεν κάνει δουλειά .αφού ήταν εκεί, κανένα πρόβλημα!
δεν είναι παραμύθι το 1,5 της εταιρίας.. είναι άστρωτη η κεφαλή και γι'αυτό θέλει λίγο βάρος παραπάνω.
όταν θα γράψει ώρες και η ανάρτηση μαλακώσει, θα δεις ότι θα ακούγεται μια χαρά και με το 1,5.
προσωπικά δεν βάζω παραπάνω βάρος ούτε όταν "στρώνω" κεφαλή.. ας αργήσει να στρώσει![]()
τι να σου πω ρε Σπύρο.. οι Grado μόνο σε θέμα γείωσης μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με κάποιους βραχίονες και πικάπ γιατί δεν γειώνουν το σώμα της κεφαλής.Από την άλλη και εκ των υστέρων,βλέπω πολύ κόσμο να προβληματίζεται με το tracking της εταιρίας..Και όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι το 1,50 δεν κάνει δουλειά .
Επιλεκτική στους βραχίονες και άλλα δεινά..Ο δικός μου είναι στα όρια..
Θα το αφήσω καμιά βδομάδα εκεί και ύστερα θα το γυρίσω στο ιδανικό για την εταιρεία να δω τι παίζει.
Αν και έχω υπερβεί τις 20 ώρες,δεν νομίζω να αλλάξουν και πολλά..
Κάπου είδα ότι η περίοδος στρωσίματος μπορεί να κρατήσει και 70 αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολή..
Τεσπά,την συγκεκριμένη την πήρα σαν μεταβατική..Μάλλον θα την κρατήσω για μερικούς μήνες και μετά θα δω που θα κινηθώ.
Ποια Grado έχεις;τι να σου πω ρε Σπύρο.. οι Grado μόνο σε θέμα γείωσης μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με κάποιους βραχίονες και πικάπ γιατί δεν γειώνουν το σώμα της κεφαλής.
οι πλείστες το γειώνουν στο αρνητικό του ενός καναλιού και αυτό δεν είναι το ιδανικό για την "καθαρότητα" του σήματος μιας κεφαλής.
η δική μου εύκολα διαβάζει και κάτω από 1,5γρ χωρίς το παραμικρό "παρατράγουδο".
Εγώ έχω την πράσινη..Μουσικότητα αβερτα αλλά πάσχει από αυθορμητισμό..Για την ώρα τουλάχιστον.την gold από την ίδια σειρά (prestige) με την δική σου.
έχω ακούσει και την κόκκινη και την μπλε.
εξαιρετικές όλες.
το "αυθορμητισμό" δεν το κατάλαβα..Εγώ έχω την πράσινη..Μουσικότητα αβερτα αλλά πάσχει από αυθορμητισμό..Για την ώρα τουλάχιστον.
Το μπάσο είναι ογκώδες αλλά προς την μαλακή πλευρά..Δεν έχει το punch που λέμε αν και πολλές φορές υπερκαλύπτει τις άλλες συχνότητες..το "αυθορμητισμό" δεν το κατάλαβα..
από άκρα πως πάει; ειδικά στο μπάσο;;
αυτό που λες για το μπάσο μου μοιάζει σαν να δουλεύει σε πολύ χαμηλή ΣΣ η κεφαλή.. κάτω από 7Hz.Το μπάσο είναι ογκώδες αλλά προς την μαλακή πλευρά..Δεν έχει το punch που λέμε αν και πολλές φορές υπερκαλύπτει τις άλλες συχνότητες..
Ψηλά δεν τσιριζει με τίποτα και αυτό είναι θετικό..Έχει καλό separation για τα κυβικά της.
Είναι άδικο πάντως να την συγκρίνω με την Sumiko που είχα..Τιμολογιακά είναι 6 φορές φθηνότερη.
Δεν παίζει σε όλους έτσι..Όσοι δίσκοι έχουν αρκετό μπάσο όμως,τους δίνει λίγο παραπάνω η κεφαλή να έχουν να πορεύονται.αυτό που λες για το μπάσο μου μοιάζει σαν να δουλεύει σε πολύ χαμηλή ΣΣ η κεφαλή.. κάτω από 7Hz.
εκτός και αν οι δίσκοι είναι έτσι γραμμένοι;; δύσκολο μου φαίνεται.
άκουσες μεγάλη ποικιλία δίσκων μέχρι τώρα;;
σε όλους έτσι παίζει;
παράξενο μου φαίνεται.. όπως παράξενο και αυτό που λέω για την ΣΣ.. στα 9,6Hz την υπολογίζω στον βραχίονα σου..Δεν παίζει σε όλους έτσι..Όσοι δίσκοι έχουν αρκετό μπάσο όμως,τους δίνει λίγο παραπάνω η κεφαλή να έχουν να πορεύονται.![]()
Ναιιιιιιιι .να περιμένουμε να γράψει περισσότερες ώρες λες;;
θύμησέ μου το θέμα όταν της γράψεις 50-60 ώρες.. να στρώσει και η ακίδα μήπως έχει τίποτα κατάλοιπα από την κοπή;;Ναιιιιιιιι .![]()
Λες να φταίει που έβαλα τις βίδες της Sumiko πάνω (έχουν μεγαλύτερο κεφαλάκι και όγκο) και όχι τις δικές της;θύμησέ μου το θέμα όταν της γράψεις 50-60 ώρες.. να στρώσει και η ακίδα μήπως έχει τίποτα κατάλοιπα από την κοπή;;
αν δεν αλλάξει κάτι, να δοκιμάσουμε να χαμηλώσουμε την ΣΣ 1-1,5Hz.
μήπως η συνέργεια με τον carbon "κρύβει" κάτι που δεν ξέρω;;
πάντως αν βρω λίγο χρόνο (να σηκωθώ από το λάπτοπ και το φόρουμ δλδ) θα ανεβάσω την ΣΣ στην δική μου να δω μήπως παρουσιάσει αυτό το χαρακτηριστικό
SS είναι οι βίδες;;Λες να φταίει που έβαλα τις βίδες της Sumiko πάνω (έχουν μεγαλύτερο κεφαλάκι και όγκο) και όχι τις δικές της;![]()
SS είναι οι βίδες;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.