Το chat του δικάναλου

σε τρώει ε;;;
οκ, αν μου τον στείλει ο Σπύρος, στον κάνω πάσα με την μία... :ROFLMAO:
(φάε δική σου καλωδίωση, να κάνω οικονομία εγώ....:ROFLMAO:)
Να σου στειλω οποτε θελεις .
Οχι δεν με τρωει. Μου βγηκαν τα λαδια αυτο το μηνα κι ακομη να τελειωσω με ολα.

"για στείλε και κανένα μνμ να μου πεις γιατί είναι dead silence τώρα;;;;; :giggle::giggle::giggle::giggle: "

I killed the noise :LOL:

Αφου σου ειπα, τιποτα διαφορετικο δεν εκανα. Εκτος κι αν εκανα καμια στραβη την πρωτη φορα που δεν καταλαβα τι χαχαχα

Ναι γιατί μετά το Rebel Extravaganza κάνεις κέφι για ένα σαρανταπενταρι του Γαβαλά.
κάτι έχω ακουστά το όνομα...

να 45άρι που μαμεί...
IMG_20220214_020816[1].jpg

και έχω έναν σωρό ..μέχρι και Radiohead :ROFLMAO:

τους θυμάμαι όποτε λέω κάτι σχετικό για 45άρια.. όταν πήρα τον δίσκο τους (πριν χρόνια), τον βάζω να παίξει και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι αυτό που άκουγα..
τι σκ@τ@ Radiohead είναι αυτοί;; τόσο διαφορετικά ακούγεται το ραδιόφωνο από το πικάπ;;
1-2 φορές προσπάθησα να τελειώσω άκουσμα έστω στον έναν από τους 2 δίσκους του άλμπουμ και ποτέ δεν τα κατάφερα.. αηδία!!
μετά από κανα δυο χρόνια τον ξαναβάζω και τρώω φλασιά.. πατάω το κουμπί 45 και να το φως το αληθινό!!
μα από δω, μα από κει, πουθενά δεν έλεγε 45σαλ.. ούτε στο label, ούτε εξώφυλλο, ούτε εσώφυλλο.. τίποτα!
έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου...
από τότε πολλοί τέτοιοι μυστήριοι έσκασαν μύτη αλλά δεν την πατάω πλέον..

κάτι έχω ακουστά το όνομα...

να 45άρι που μαμεί...
View attachment 193271

και έχω έναν σωρό ..μέχρι και Radiohead :ROFLMAO:

τους θυμάμαι όποτε λέω κάτι σχετικό για 45άρια.. όταν πήρα τον δίσκο τους (πριν χρόνια), τον βάζω να παίξει και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι αυτό που άκουγα..
τι σκ@τ@ Radiohead είναι αυτοί;; τόσο διαφορετικά ακούγεται το ραδιόφωνο από το πικάπ;;
1-2 φορές προσπάθησα να τελειώσω άκουσμα έστω στον έναν από τους 2 δίσκους του άλμπουμ και ποτέ δεν τα κατάφερα.. αηδία!!
μετά από κανα δυο χρόνια τον ξαναβάζω και τρώω φλασιά.. πατάω το κουμπί 45 και να το φως το αληθινό!!
μα από δω, μα από κει, πουθενά δεν έλεγε 45σαλ.. ούτε στο label, ούτε εξώφυλλο, ούτε εσώφυλλο.. τίποτα!
έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου...
από τότε πολλοί τέτοιοι μυστήριοι έσκασαν μύτη αλλά δεν την πατάω πλέον..
Συμβαίνουν αυτά..Πάρε εδώ το διπλό βινύλιο του Papa M το Whatever Mortal.

Attachments

• IMG_20220214_022618.jpg
    IMG_20220214_022618.jpg
    648.4 KB · Views: 11
Συμβαίνουν αυτά..Πάρε εδώ το διπλό βινύλιο του Papa M το Whatever Mortal.

διάβασα λίγο το νήμα ακούγοντας το 45άρι.. πήρε το μάτι μου κάτι (στο 45άρι)
σαν να ίσιωσε αρκετά!!
η ανάρτηση δεν κάνει υπερωρίες, πρέπει να πας κοντά στην κεφαλή για να δεις ότι πάει λιγάκι πάνω κάτω..
το λέω γιατί όταν τον αγόρασα, ήταν θεόστραβος!
κάπου το κάναμε θέμα αυτό με τις νέες παραγωγές και τις "στραβομάρες" τους.. :LOL:

είχα "ζουμπίξει" το άλμπουμ σφιχτά (στο όρθιο φυσικά) με μπόλικα άλλα για κάτι μήνες.. λέτε να βοήθησε;;
να γλιτώσω και τα φράγκα της κατασκευής που σκέφτηκα για αυτή την δουλειά.. 240€ μου ζήτησαν... :LOL: