μήπως δεν τις ένιωσα επειδή τα γούφερ δεν συνεργαζόντουσαν ;;;
πάντως μου φαίνεται παράξενο που δεν πήρες αμέσως χαμπάρι το λάθος στην σύνδεση των ηχείων.
πιθανολογώ ότι οφείλεται στο συνήθειο που έχεις να αρέσκεσαι να κάθεσαι απέναντι από το ένα ηχείο και όχι στην μέση;; έχω λάθος;;
ναι ωραία αίσθηση να είναι τα ηχεία "αόρατα" , αλλά ακόμα πιο ωραία να τα νιώθεις και "γεμάτα"....
θυμάμαι το 1987 όταν τελείωσα την θητεία στον στρατό, αγόρασα τα επόμενα ηχεία μου (NM acoustics του Ν. Μενδινού) και για 2 χρόνια παρακαλώ δεν μου άρεσε το μπάσο τους όταν άκουγα σε τρίγωνο..
κάποια συνεργασία είχαμε στην εταιρία με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που δούλευα με την Lyric.. πιάνω κουβέντα με έναν τεχνικό τους (καλή του ώρα) και του λέω τον προβληματισμό μου..
μου λέει ότι έχω ανάποδη φάση στο ένα και μου εξηγεί τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση.. προβληματισμένος πάω σπίτι και τσεκάρω τα καλώδια.. μα τα είχα σωστά!
αμέσως κάνω το τέστ με την μικρή ΑΑ μπαταρία όπως μου είχε πει το παλικάρι και ναι, στο ένα το γούφερ "έμπαινε" μέσα αντί να "βγαίνει" έξω.
κάποιος στο εργοστάσιο το είχε συνδέσει ανάποδα και το είδα (και διόρθωσα) όταν έβγαλα τα μεγάφωνα και το κρος έξω...
ήταν από τις μεγαλύτερες πίκρες που έχω νιώσει στο hifi... για 2 ολόκληρα χρόνια είχα τέτοιο λάθος που δεν ήταν δικό μου στην τελική... δεν μπορούσα να χωνέψω πως μπορεί ένα εργοστάσιο να κάνει τέτοια πατατιά!