Συγγνώμη, αλλά ένα phono stage που δεν έχει ρυθμίσεις αντίστασης για τις mc και χωρητικότητας για τις mm δεν με πείθει με τίποτα.
Και δεν χρειάζεται να το ακούσω καν.
Οι ακουστικές εντυπώσεις είναι υποκειμενικές και η αξία τους μηδαμινή.
Οπότε μισή ντροπή του trichord, μισή δική τους.
Πόσο μάλλον όταν δεν μπορούν να γράψουν σωστά τη λέξη "pre-amplifier" στην πρόσοψη.
και ακόμα δεν την γράφουν σωστά.
και τα νέα μοντέλα δεν έχουν τυπωμένο το "p"
σαφώς οι ακουστικές εντυπώσεις είναι υποκειμενικές , καμία αντίρρηση.. αλλά το πως κατάφεραν να φτιάξουν κάτι τόσο φθηνό χωρίς την παραμικρή ρύθμιση και να παίζει έτσι, είναι για μένα άξιο θαυμασμού.
θα το ακούσω στο μέλλον και με άλλες φθηνότερες κεφαλές για να σχηματίσω καλύτερη γνώμη, όμως ήδη τα κατάφερε υπέροχα με την πιο δύσκολη που έχω.
το mf από κάτω έχει Load για την αντίσταση και την Zyx την ακούω στο ιδανικό.. και όμως είναι μακριά....
το dino από την άλλη έχει κάποιες ρυθμίσεις που δεν φτάνουν στο ιδανικό για την κεφαλή, χώρια που έχει κάπως ενοχλητική έξοδο.
η ιδανική για αυτό είναι η denon DL160 που έχω και εκεί το dino μου άρεσε πολύ.
μένει να την ακούσω και στο tonar...
όμως καμία ντροπή για το tonar όταν έχει αυτό το αστείο κόστος... εδώ δεν σηκώνει κουβέντα και αντιρρήσεις.
έχε υπόψη σου ότι τα 2 της "ντροπής" είναι δικά μου, ενώ το tonar όχι.
φυσικά θέλω να το αγοράσω και αν ο φίλος που μου το έδωσε να το ακούσω το ζητήσει πίσω, θα αγοράσω ένα καινούργιο.
ούτε φυσικά θα πουλήσω κάποιο.. ένα χούι όπως με τις κεφαλές να καταλάβεις.. μόνο αγοράζω