Το chat του δικάναλου

Βρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο τι θα επιλέξει όλη την ώρα.....θα τα βάλει και τα τέσσερα ηχεία να παίζουν μαζί άμα θέλει...
πλάκα κάνω έτσι .....
Ήρθε του ανθρώπου η ευκαιρία απρόσμενα...την άρπαξε όπως όφειλε να κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη (σωστά και μπράβο του) θα δει τι θα κάνει όποτε του έρθει...
Οι υπόλοιποι απλώς ζηλεύουμε...χαχαχα

Βρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο τι θα επιλέξει όλη την ώρα.....θα τα βάλει και τα τέσσερα ηχεία να παίζουν μαζί άμα θέλει...
πλάκα κάνω έτσι .....
Ήρθε του ανθρώπου η ευκαιρία απρόσμενα...την άρπαξε όπως όφειλε να κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη (σωστά και μπράβο του) θα δει τι θα κάνει όποτε του έρθει...
Οι υπόλοιποι απλώς ζηλεύουμε...χαχαχα
σωστά τα λες Δημήτρη..
αλλά θέμα επιλογής δεν υπάρχει.. το 40άρι είναι καλύτερο σε όλα και δεν φεύγει.
το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω την Αρτεμη... :LOL:

Ταιριαζουν οι βελονες της ΑΤ95Ε & ΑΤ95ΕΧ και οι VM
Οπτικα λιγο διαφορετικες , αλλα ταιριαζουν.

Ναι. ξεβιδωνεις,βγαζεις τη βιδα και τραβας ελαφρα τη βελονα προς τα κατω. Τη νεα, τη σπρωχνεις ελαφρα προς τα πανω. Πολυ ευκολο.
Απο τη σειρα VM95, βαζεις οποια θελεις.

Του ειπα οτι μπορει να βαλει οποια θελει, οποτε αποφασιζει αναλογα με το ποσο θελει να πληρωσει.

Τοτε ισως η καλυτερη επιλογη να ειναι η VMN95E , κι αν βρει , η ΑΤΝ95ΕΧ (αυτη θα ηταν η επιλογη μου)
Πιο πανω ειναι η VMN95EN.

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66
Μια χαρα τα λενε τα παιδιά και η 95ex είναι φοβερή εγω την έχω αλλα με τα σταθερα hs😡😡δεν μπορω μονος μου να την βάλω, διόρθωση μπορω να την βαλω αλλα ο προτακτορας με δυσκολεύει.
Ειναι Εξαιρετική εχει ενα μπασο και χαμηλό θυμάμαι οταν την ειχα βαλει μετα από ορθοφον 2m bronze λεω αμα τι ωραια πραγματα ακουω;ειναι γλυκια σαν ήχο η να το πω καλύτερα ειναι ποιο ζεστή σε σχέση με την 2m

Μια χαρα τα λενε τα παιδιά και η 95ex είναι φοβερή εγω την έχω αλλα με τα σταθερα hs😡😡δεν μπορω μονος μου να την βάλω, διόρθωση μπορω να την βαλω αλλα ο προτακτορας με δυσκολεύει.
Ειναι Εξαιρετική εχει ενα μπασο και χαμηλό θυμάμαι οταν την ειχα βαλει μετα από ορθοφον 2m bronze λεω αμα τι ωραια πραγματα ακουω;ειναι γλυκια σαν ήχο η να το πω καλύτερα ειναι ποιο ζεστή σε σχέση με την 2m
η ΑΤ "δείχνει" πιο "ζεστή" από την 2m, γιατί η 2m Bronze έχει καλύτερη ανάλυση Διονύση.. η fine line ακίδα της εμένα μου άρεσε πολύ...

Last edited:
  • Like
Reactions: mparaxir
Μια nude line contact ακιδα σαφως ειναι καλυτερη απο μια bonded elliptical. Αυτο ομως, δεν καθιστα μια κεφαλη με καλυτερη ακιδα , κατ'αναγκη και καλυτερη σε ολα , απο μια με πιο απλη ακιδα. Η ΑΤ3600L ειναι ενα τετοιο παραδειγμα , και τετοια παραδειγματα υπαρχουν πολλα σε σχεδον ολες τις κατηγοριες τιμων. Η συνεισφορα της αναρτησης ,στελεχους ειναι πιο σημαντικη κατα τη γνωμη μου. Υπαρχουν βεβαια και αλλοι παραγοντες που παιζουν σημαντικο ρολο στο τελικο αποτελεσμα πλην της ακιδας. Μια ΑΤ VM95ML δεν ειναι AT VM740ML κι ας εχουν ιδιες ακιδες. Και δεν ειναι λογω της μεταλικης πλατης της 740 αντι της πλαστικης της 95.

Last edited:
  • Like
Οπως και να το δεις ειναι λιγο ζορι να αλλαζεις κεφαλες με ενα τετοιο βραχιονα.

• Like
Εγω μπερδευτικα τώρα ποια σου άρεσε καλυτερα;η bronze ;
ναι η bronze, αλλά όχι "ολοκληρωτικά"..
o κάπως "ψυχρός" χαρακτήρας της ψηλά που θυμίζει λίγο cd με χάλαγε λιγάκι.
σε άλλους μπορεί να αρέσει αυτό , δεν το συζητάμε.
φυσικά σε κάποια είδη μουσικής δεν έχει αντίπαλο.. χορευτικά, μπουγκι μπουγκι κλπ, αλλά εγώ δεν ακούω τέτοια πια....

• Like