Το chat του δικάναλου

Μάλλον ποτέ δεν ακούγονταν χαχαχα, για μένα τουλάχιστον! Αλλά φωνάρα η μανδάμ που είχαν παλιότερα!

Ρε τι χαστούκα ήταν το wormrot το καινούριο!?!? Οδοστρωτήρας grindcore αλλά με ένα κάρο άλλα στοιχεία! Φοβερό και τρομερό! Προς το παρών μόνο από τα ηχεία του αυτοκινήτου έχει γίνει ακρόαση αλλά και πάλι μου πήρε τα σώβρακα.

Σόρρυ κιόλας αλλά οι Gathering μετά το Mandylion ακούγονται...
Πριν κολλούσαν μπρίκια.
Εντάξει δεν είναι και έτσι ακριβώς
Με άλμπουμ σαν αυτό καθορίστηκε ο ήχος του gothic atmospheric metal. Όπως και με τα πρώτα αλμπουμ των theater of tragedy των within temptation που βγήκαν χρόνια μετά. Στο mandylion μπήκε και η anneke στη μπάντα και προσέφερε αλλά αέρα στον ήχο ξεκινοντας αυτό που μετέπειτα ονομάστηκε female fronted metal. Θεωρώ ότι και τα πρώτα δύο των gathering ειναι για την "αγουροσυνη" τους πολύ καλά παραδείγματα γοτθικού μεταλ. Μην κοιτάς τώρα έχουν εξελιχθεί και έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε αλλά αυτός ο ήχος είναι που τους έβαλε στο χάρτη.

@vlad66 Αγαπητέ φίλε όσο κι αν αγαπάς τα Audio Spectrum με τα ATC το σύστημα σου αλλάζει πλεον επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι κακές εγγραφές θα σε ενοχλούν και οι καλες θα σε ενθουσιάζουν, άρχισε να το συνηθίζεις.

@vlad66 Αγαπητέ φίλε όσο κι αν αγαπάς τα Audio Spectrum με τα ATC το σύστημα σου αλλάζει πλεον επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι κακές εγγραφές θα σε ενοχλούν και οι καλες θα σε ενθουσιάζουν, άρχισε να το συνηθίζεις.
Ε μα και αυτός ο Τζιμισκής....
δεν μου έβαλε ποτέ κακή παραγωγή να φύγω τρέχοντας πίσω στους Αγίους.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

χωρίς πλάκα και οι μέτριες ακούγονται ευχάριστα, μιας και τα καλά στοιχεία τους αναδεικνύονται καλύτερα από ότι στην Αρτεμη.
στις κάκιστες είναι το "πρόβλημα"

• Like
Reactions: mparaxir
Ε μα και αυτός ο Τζιμισκής....
δεν μου έβαλε ποτέ κακή παραγωγή να φύγω τρέχοντας πίσω στους Αγίους.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

χωρίς πλάκα και οι μέτριες ακούγονται ευχάριστα, μιας και τα καλά στοιχεία τους αναδεικνύονται καλύτερα από ότι στην Αρτεμη.
στις κάκιστες είναι το "πρόβλημα"
Εγω θελω να τον καταγγειλω τον τζιμισκουλα ολο σε έξοδα μια τα σαπούνια μια τον αγαπητό κυριο βλαδιμηρο συν αυτο που λεει εβαζε καλες παραγωγές συνέχεια μας εβαζε εκει αυτο με το τρενο αμα το ακουγα αλλη μια φορά θα αλλαζα δουλειά θα γινομουν εργοδηγος στα τρένα τόσο πολυ ειχα επηρεαστεί 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: Tzimisce
Εγω θελω να τον καταγγειλω τον τζιμισκουλα ολο σε έξοδα μια τα σαπούνια μια τον αγαπητό κυριο βλαδιμηρο συν αυτο που λεει εβαζε καλες παραγωγές συνέχεια μας εβαζε εκει αυτο με το τρενο αμα το ακουγα αλλη μια φορά θα αλλαζα δουλειά θα γινομουν εργοδηγος στα τρένα τόσο πολυ ειχα επηρεαστεί 🤣🤣🤣
ο Masekela με το τρένο του είναι έπος!
όταν ξανάρθει εδώ θα του ζητήσω να το φέρει πάλι.

• Like
Reactions: mparaxir
Πάντως για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, οι διαφορές Artemis και ATC 40 δεν είναι και τόσο χάος ώστε να θεωρούμε τα Artemis χρωματισμένα ηχεία που ωραιοποιούν το εισερχόμενο σήμα. Φαντάζομαι ότι αν τα Artemis κατασκευάζονταν στην Αγγλία, θα ήταν στην τιμή των ATC περίπου.

Πάντως για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, οι διαφορές Artemis και ATC 40 δεν είναι και τόσο χάος ώστε να θεωρούμε τα Artemis χρωματισμένα ηχεία που ωραιοποιούν το εισερχόμενο σήμα. Φαντάζομαι ότι αν τα Artemis κατασκευάζονταν στην Αγγλία, θα ήταν στην τιμή των ATC περίπου.
φίλος που ξέρει πολύ καλά το σύστημά μου εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε να πάρει ένα ΜΚ2 για να το χαρεί λίγο στο σπίτι του..
μου ζήτησε να του βάλω λίγες στροφές μουσική για να ακούσει τα ATC.
κρύος ο τελικός μου δεν παίρνει τα πόδια του, αλλά βιαζόμασταν και οι δύο πολύ..
ανάβω, ακούει και λέει, -Ω τι βάθος είναι αυτό!!
και συνεχίζει, -αν υπολογίσουμε την Αρτεμη καινούργια με την τιμή που είχε (1,3-1,4Κ) και την τιμή που είχαν τα 40άρια τότε (3Κ περίπου), όχι εγώ δεν τα έδινα τα λεφτά.

αλλά (και) αυτός έχει έρωτα με την Αρτεμη...

φίλος που ξέρει πολύ καλά το σύστημά μου εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε να πάρει ένα ΜΚ2 για να το χαρεί λίγο στο σπίτι του..
μου ζήτησε να του βάλω λίγες στροφές μουσική για να ακούσει τα ATC.
κρύος ο τελικός μου δεν παίρνει τα πόδια του, αλλά βιαζόμασταν και οι δύο πολύ..
ανάβω, ακούει και λέει, -Ω τι βάθος είναι αυτό!!
και συνεχίζει, -αν υπολογίσουμε την Αρτεμη καινούργια με την τιμή που είχε (1,3-1,4Κ) και την τιμή που είχαν τα 40άρια τότε (3Κ περίπου), όχι εγώ δεν τα έδινα τα λεφτά.

αλλά (και) αυτός έχει έρωτα με την Αρτεμη...
Αν προσεξε μονο το βαθος τοτε δεν προσεξε καλα.Σ' εμενα τα πρωτα που εκαναν εντυπωση,στο σπιτι του φιλου,ηταν η διαυγεια,η ποιοτητα του χαμηλου και ο διαχωρισμος των οργανων.Το μονο σημειο που θα'θελα κατι παραπανω ειναι να ηταν πιο "εκδηλωτικο" στα πριμα ομως ο φιλος εχει την κακη συνηθεια να μη "μεθοδευει" καθε συσκευη που μπαινει στο συστημα του-και εχουν μπει παρα πολλες-οποτε θα μεινω με την αμφιβολια.Ουτε καν διπλοκαλωδιωση δε δεχτηκε να κανει.

Last edited:
Παιδιά χαζεύοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό

Αποθορυβοποιητης (antiscratch) βινυλίων λέει.
Το έχετε υπόψη σας τι φρούτο και αυτό...

Γνώμη μου, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα AS με τα ATC.
Μιλάμε για ηχεία διαφορετικής σχολής, από το καθένα θα πάρεις κάτι διαφορετικό.
Όχι απαραίτητα ότι θα σου αρέσει αυτό που θα πάρεις και ας έχει και τη δεκαπλάσια τιμή.
Άντε βάλε σε κάποιον που του αρέσει να ακούει από κόρνες, να ακούσει από ATC. Θα φρίξει. :D
Ή να βάλεις σε κάποιον που έχει συνηθίσει γενικά σε κλειστό κουτί να ακούσει από κόρνες.

• Like
Reactions: vlad66
Γνώμη μου, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα AS με τα ATC.
Μιλάμε για ηχεία διαφορετικής σχολής, από το καθένα θα πάρεις κάτι διαφορετικό.
Όχι απαραίτητα ότι θα σου αρέσει αυτό που θα πάρεις και ας έχει και τη δεκαπλάσια τιμή.
Άντε βάλε σε κάποιον που του αρέσει να ακούει από κόρνες, να ακούσει από ATC. Θα φρίξει. :D
Ή να βάλεις σε κάποιον που έχει συνηθίσει γενικά σε κλειστό κουτί να ακούσει από κόρνες.
+1 (y)

Αν προσεξε μονο το βαθος τοτε δεν προσεξε καλα.Σ' εμενα τα πρωτα που εκαναν εντυπωση,στο σπιτι του φιλου,ηταν η διαυγεια,η ποιοτητα του χαμηλου και ο διαχωρισμος των οργανων.Το μονο σημειο που θα'θελα κατι παραπανω ειναι να ηταν πιο "εκδηλωτικο" στα πριμα ομως ο φιλος εχει την κακη συνηθεια να μη "μεθοδευει" καθε συσκευη που μπαινει στο συστημα του-και εχουν μπει παρα πολλες-οποτε θα μεινω με την αμφιβολια.Ουτε καν διπλοκαλωδιωση δε δεχτηκε να κανει.
πως να προσέξει;;
η κόρη του περίμενε κάτω στο αυτοκίνητο στον ήλιο και γω έπρεπε να ντυθώ και να εξαφανιστώ για δουλειά.
χατήρι δεν ήθελα να του χαλάσω, μην νομίζει ότι "σήκωσα τουπέ"
δεν τα άκουσε πάνω από 2 λεπτά "με το ρολόι".

Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσεις τα AS για κάποιο διάστημα, όχι βέβαια στον ίδιο χώρο αφού η optimal θέση μπορεί να είναι για ένα ζευγάρι ηχεία. Ο λόγος είναι πως όπως λέει και ο Tzimisce πιο πίσω ότι είναι διαφορετικής σχολής, άρα όσο και να είναι καλύτερα τα ATC, σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμα τα AS.

Μετά από κάποιο καιρό όπου θα είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σου λείψει το AS ή που θα έχεις κατασταλάξει στο τι δεν θα σου λείπει από τα AS, τότε τα σπρώχνεις προς πώληση.

Ε, είναι και το όνομα, Άρτεμις...όχι κρύο, βιομηχανικό ATC, χα χα
E βέβαια.. άλλο να πηγαίνει ο νους σε αρχαία ελληνίδα θεά με ένα (1) στήθος που αγνοεί τους νόμους της βαρύτητας και άλλο σε κρύο βιομηχανικό κωδικό...:LOL:
που πας ρε ATC με όνομα SCM40 ;;; για να το θυμηθώ πήγα μέσα να δω τι γράφει η κούτα... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Music matters...
δεν θα έλεγα ότι θα το ήθελα πιο "εκδηλωτικό" στα πρίμα.
ούτε στο "σετ" του Τζιμισκή, ούτε στο δικό μου.. βέβαια ο ΚώσταςΚ που μου τα έδωσε, μου άφησε δανεικά κάτι jumpers της nordost γιατί δεν βρήκε ακόμα τους δικούς του βραχυκυκλωτήρες.
αν τους βρει και μου τους φέρει εδώ και "δω" διαφορά προς τα κάτω, θα δω τι θα κάνω.
ούτε ο Μιχάλης έχει τους δικούς του πια.. μάλλον είναι υποδεέστεροι, άλλωστε και ο Κώστας αυτό μου είχε πει.

IMG_20220702_023832[1].jpg

• Like
Reactions: Θρησκος
Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσεις τα AS για κάποιο διάστημα, όχι βέβαια στον ίδιο χώρο αφού η optimal θέση μπορεί να είναι για ένα ζευγάρι ηχεία. Ο λόγος είναι πως όπως λέει και ο Tzimisce πιο πίσω ότι είναι διαφορετικής σχολής, άρα όσο και να είναι καλύτερα τα ATC, σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμα τα AS.

Μετά από κάποιο καιρό όπου θα είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σου λείψει το AS ή που θα έχεις κατασταλάξει στο τι δεν θα σου λείπει από τα AS, τότε τα σπρώχνεις προς πώληση.
αντικειμενικά η Αρτεμις V2 δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στο 40άρι.
έχει πολλά καλά στοιχεία, στην ουσία δεν έχει κάποιο μειονέκτημα αν έχεις καλή πηγή και "βαρβάτο" ενισχυτή πίσω της αλλά -όπως ξαναείπα- ότι κάνει καλά, το 40άρι το κάνει καλύτερα.
αν δικαιολογείται το διπλάσιο της τιμής όταν και τα 2 ηχεία ήταν σε κυκλοφορία;; μα φυσικά!

αν με "τρώει" να την κάνω V3 για να δω τι θα γίνει τότε;; ναι, φυσικά με "τρώει"... μάλιστα δεν αρκούμαι στο να θέλω να την κάνω "σκέτο" V3.......
αλλά τα λεφτά που θέλει για αυτό δεν είναι λίγα και το σκέφτομαι περισσότερο με το μυαλό πια.
είναι και αυτό το γ@μήδι το mid στον ζουμπά που βγάζει κάτι μεσαίες... που να το πλησιάσει άλλο ηχείο "κουτί"..
θα ρίξω κάπου 9 κατοστάρικα στην Αρτεμη και πάλι την πλάτη του θα βλέπω.......

ακούω αυτήν την στιγμή το L.A.Woman σε μια ελληνική κόπια από τις πιο φτωχές ηχητικά που έχω στην συλλογή μου.
από τα νιάτα μου ο δίσκος, δεν τον έχω ακούσει πάνω από 2-3 φορές.. τον αγόρασα σε cd κάποια στιγμή για να τον έχω σε αξιοπρεπή ηχογράφηση.
η αλυσίδα, thorens TD160 HD / MM1 sas / Dino / atc
technics δεν υπάρχει διαθέσιμο, -ποιός να το περίμενε αυτό-

μπα.... κάποια καλά στοιχεία υπάρχουν στο βάθος, αλλά οι νεκροί δεν ανασταίνονται...
παρόλα αυτά ο δίσκος ακόμα παίζει και δεν τον έχω σουτάρει για να βάλω κάτι άλλο... :LOL: