Ε τώρα που ξέρεις ότι στην άλλη δεν υπάρχει παραμόρφωση τσίμπα την..
Naim..........εννουσα αμα ξερεις ενισχυτές να ματσαρονται καλα με τα φοκαλ που εχω εγω
Ωχ....αυτοί αντιγράφουν cd από τα καλάθια κατευθείαν σε βινύλιο-γι'αυτό και σου βγήκε φόλα...DOL.
High quality 180gr vinyl τρομάρα τους...
Ακριβως αυτο.Ο ηχος εχει την ιδιαιτεροτητα του το χρονικο του αποτυπωμα, οποτε βαζεις τον εγκεφαλο σου να δουλεψει για να καλυψει το βημα το τεχνικο. Οποτε και σε πιανει δεος.
Δυστυχως υπηρχαν, και ακομα υπαρχουν αυτα.Το προβλημα για μενα ειναι οι ελατωματικοι οπως ειπα δισκοι, απο την στιγμη της πρεσσας τους η της συνθεσης του υλικου τους. Και στην Ελλαδα υπηρχαν πολλοι.
Εν ολιγοις... πηδηματα, γκαπ γκουπ, χρατς χρουτς, φhhςςςςςς.... διαφορα τετοια που δεν φευγουν με καθαρισμο.
Ωχ....αυτοί αντιγράφουν cd από τα καλάθια κατευθείαν σε βινύλιο-γι'αυτό και σου βγήκε φόλα...
Γι'αυτό-δυστυχώς-είναι φτηνοί.Η DOL είναι από τις εταιρίες που παίρνει τις πιο τελειωμένες έκδοσεις cd και τις κάνει βινυλιο.Ε ναι, αλλά για 12€ καινούργιο από δισκάδικο το παίρνεις το ρίσκο.
Απλά δεν μου βγήκε.
Ή πλήρωσα 12€ για μισό δίσκο![]()
μακριά από DOL και waxtimeDOL.
High quality 180gr vinyl τρομάρα τους...
Ωχ να το πετάξω λες; Αφού δεν ακούω παραμόρφωση.μακριά από DOL και waxtime
Και σενα DOL ?Ωχ να το πετάξω λες; Αφού δεν ακούω παραμόρφωση.
Θα μπορούσες αν είναι εύκολο να δώσεις ένα παράδειγμα κακογραμμένου δίσκου τον οποίο δεν μπορείς να ακούσεις από τα atc? Ευχαριστώ πολύπαράξενο συναίσθημα... αντικειμενικά και χωρίς καλαμπούρι, πουθενά δεν μπορεί να σταθεί στα ίσα η Αρτεμις δίπλα στον ζουμπά.
στο μόνο σημείο (που δεν είναι πλεονέκτημα όμως), το ότι κακογραμμένο δίσκο στην Αρτεμη θα τον ακούσεις.. στο 40άρι όχι.
είναι σχεδόν ανυπόφορο!
Aπέφευγέ τα γενικά.Καλύτερα παρτα σε cd....Waxtime
καλά που μου το θύμισες..Θα μπορούσες αν είναι εύκολο να δώσεις ένα παράδειγμα κακογραμμένου δίσκου τον οποίο δεν μπορείς να ακούσεις από τα atc? Ευχαριστώ πολύ
Σόρρυ κιόλας αλλά οι Gathering μετά το Mandylion ακούγονται...καλά που μου το θύμισες..
το Always των The Gathering
2πλός δίσκος με τον 1ο (a & b) πλευρά να "τα σπάει" ενώ ο 2ος (c & d) να μην μπορώ να το περιγράψω...
πειραματίζονταν;
έπαιζαν κάτι;;
αν ο Σπύρος έχει τον δίσκο θα μπορέσει να το αναλύσει.. ή όποιο άλλο παλικάρι...
θυμάμαι ότι με την Αρτεμή μπόρεσα και άκουσα τον 2ο μια φορά.
με τα 40άρια τον σιχτίρισα στο λεπτό.
View attachment 199982
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.