Έτσι οπως πάνε τα πράγματα αφηστε τα παιδιά.η αλήθεια ειναι δουλεύουμε για να πληρώνουμε λογαριασμούς.
Ο αναλογικος ήχος και αυτός έχει γίνει ακριβός πλέον μου θυμίζει πως να το πω που εχω μοτοσυκλέτα σε σχέση με ενα αμαξι.
Εγώ που εχω μοτοσυκλέτα για να ειμαι ασφαλης πρέπει να αγοράσω ενα κράνος η αξια του κράνους τουλάχιστον ενα καλο ειναι στα 600 ευρω συν μπουφάν για προστασία συν μποτες συν παντελόνι.
Κατι ειναι αναλογο και ο αναλογικος ηχος εγω τώρα που τα βυνιλια μου αυξανονται πρέπει αναγκαστικά να αγορασω πλυντήριο δίσκων το χερατο πλύσιμο με εχει κουράσει.
Η αληθεια ειναι τον τελευταίο καιρό το μυαλό μου γυρνουσε σε μια αγορά ενος καλού ντακ η ενος ντακ diy να φτανει όμως καπως την ποιότητα σε φυσικότητα ενος βυνιλιου,εκει όμως δεν πρεπει να δωσεις λεφτα; μετά πχ βαζεις Spotify πως τα λενε δεν πρεπει να πληρωνεις συνδρομή premium ωστε να σου δωσει καλυτερο ηχο;αλλα λεφτα και εκει.
Μας έχουν κάνει για απλή διασκέδαση να δινουμε συνεχώς λεφτά.
Μήπως να κλεισω ολα και να αφιερωνω τον χρονο μου σε ανάγνωση βιβλιων;
Οπως έκανα παλια;γιατι και ο βολτες πλέον με την μοτοσυκλέτα μου με την βενζίνη στα υψη είναι αστα να πανε και λεω για απλη βόλτα μεχρι την παλια Επίδαυρο και εναν καφε ουτε καν φαγητό να πεταχτω μεχρι το Ναύπλιο