Το chat του δικάναλου

Αμ το άλλο?
Κάναμε συγκριτικό για το πιο ακούγεται καλύτερα, μεταξύ Thorens Technics και...............δεν το γράφω , μην τον εκθέσω ανεπανόρθωτα.
Έφυγα με ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά γιατί περάσαμε ωραία και κονομησα και μια τσάντα ωραιότατα και ζουμερά λεμόνια :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Θρησκος
Πέρα από την πλάκα που κάνω στο φιλαράκι μου , προχτές επιβεβεβαιωθηκε πανηγυρικά ότι τα μαμημενα τα atc ,ότι τους δίνεις στο επιστρέφουν στην μούρη.
Ακούστηκαν από ψόφια έως "κάτσε καλά ".
Επίσης επιβεβαιώθηκε,ότι την μεγαλύτερη σημασία σε συγκεκριμένο σύστημα έχει η ηχογράφηση.
Τι να το κάνεις το γαμαουα σύστημα, όταν η εγγραφή είναι ΓΤΠΚ.

• Like
Reactions: Struggler
Αμ το άλλο?
Κάναμε συγκριτικό για το πιο ακούγεται καλύτερα, μεταξύ Thorens Technics και...............δεν το γράφω , μην τον εκθέσω ανεπανόρθωτα.
Έφυγα με ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά γιατί περάσαμε ωραία και κονομησα και μια τσάντα ωραιότατα και ζουμερά λεμόνια :ROFLMAO:
Να το γραψεις για να μου φυγει η απορια αν οι βελτιωσεις που συνεχως κανει ο Βλαδιμηρος πιανουν τοπο.(Μπραβο του για την ορεξη και την υπομονη του,οι δικες μου εξαντληθηκαν πριν απο 20 χρονια)

Ειναι αναμενομενο διοτι τα συγκεκριμενα ηχεια ροκαρουν ασυστολα.Τα ακουγα επι χρονια σε συστημα γνωστου.Τα προηγουμενα του Harbeth "αρνουνταν" να παιξουν ροκ.
Φίλτατε ροκάρουν , όταν αυτό που τους δώσεις έχει και ανάλογη εγγραφή.
Μια από τις καλύτερες εισαγωγές σε ροκ κομάτι,κατα την γνωμη μου, είναι η παρακάτω

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρόκειται περί άθλιας εγγραφής (μια εχω πετύχει που είναι ανεκτή), που στη κυριολεξία θάβει και το κομμάτι και το ΟΠΟΙΟΔΗΛΟΤΕ σύστημα καλείται να την αποδώσει.

Με αυτη που είχα στο dap σε wav αρχείο που βάλαμε να παίξει, τα atc ακούστηκαν σαν τενεκέδες!

Last edited:
Να το γραψεις για να μου φυγει η απορια αν οι βελτιωσεις που συνεχως κανει ο Βλαδιμηρος πιανουν τοπο.(Μπραβο του για την ορεξη και την υπομονη του,οι δικες μου εξαντληθηκαν πριν απο 20 χρονια)
Κάπου εκεί (ισως καμμία δεκαριά αργοτερα), εξαντλήθηκαν και οι δικες μου και πλέον ακούω μουσική.
Ως επί το πλείστον από τον καναπέ με dap και jbl boombox.
Το σύστημα έχει να ανοίξει κανα τριάρι χρόνια :)

Για να είμαι ειλικρινής, απορώ που ακόμα δεν έχει γράψει ο Vlad ,για το μαγάρισμα που του έλαχε στο σύστημα του και μάλιστα δις!
Πρώτα βιάστηκαν τα θρυλικά του midrange, όταν αναγκάστηκαν να αποδώσουν την φωνή του Παντελιδη και....
Αμέσως μετα βιάστηκαν τα εξαιρετικά του γουφερ , όταν αναγκάστηκαν να κουνηθουν επιτέλους με Dcd και Pink floyd, παίζονταν 85 db, όταν μέχρι τώρα παρέμεναν σιωπηλά και ακίνητα ψιθυριζοντας στα 62db.
Aς πρόσεχε ποιούς καλεί σπίτι του:LOL:
δεν έχω ξαναδεί το ντεσιμπελόμετρο τόσο ψηλά και ούτε έχω ξανακούσει έτσι.. νομίζω στα 94 - 96db το είδα κάποια στιγμή.
για τον Παντελίδη που έβαλες, δεν θα κάνω σχόλιο... :ROFLMAO:
ελπίζω η γειτονιά να μην κατάλαβε από που "ερχόταν" το σουξέ.... :LOL:
ομολογώ ότι δεν σε είχα για τόσο πολύ "κάγκουρα" στην "ακρόαση"....

παιδιά, ο Μιχάλης όταν ακούει μουσική, θέλει να τρίζουν και τα πλακάκια στο πάτωμα!
λογικό και επόμενο να θεωρήσει το σύστημά μου άψυχο - ψόφιο σε στάθμες περί τα 65-70-75-80db
από κει και πάνω, ..-τώρα κάτι λέει

αλλά δεν θα πάρω ποτέ equalizer, ποτέ δεν θα παίξει εδώ μουσική με απόκριση "χαμόγελο" , ποτέ δεν θα μπει subwoofer για να κάνεις τσακίρ κέφι :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

στο σπίτι μου όποτε θέλεις έρχεσαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα το ξέρεις αυτό ;)

Διαβάζω για διψήφια νούμερα έντασης... Μιλάμε για μέση ή στιγμιαία μέγιστη στάθμη;

(για να ξέρω αν θα συγχαρώ ή θα μαλώσω) :LOL:

Φίλτατε ροκάρουν , όταν αυτό που τους δώσεις έχει και ανάλογη εγγραφή.
Μια από τις καλύτερες εισαγωγές σε ροκ κομάτι,κατα την γνωμη μου, είναι η παρακάτω

Πρόκειται περί άθλιας εγγραφής (μια εχω πετύχει που είναι ανεκτή), που στη κυριολεξία θάβει και το κομμάτι και το ΟΠΟΙΟΔΗΛΟΤΕ σύστημα καλείται να την αποδώσει.

Με αυτη που είχα στο dap σε wav αρχείο που βάλαμε να παίξει, τα atc ακούστηκαν σαν τενεκέδες!
κάπου το έχω σε δίσκο νομίζω.. ή σε cd ;;
δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια...
όπως σου είπα το κλασικό ροκ το μπούχτισα πια..
και "δικά" μου δεν σου έβαλα να ακούσεις , δεν επέμενα δλδ για να μην πάθεις καμιά φρίκη.... :ROFLMAO:

αλλά δεν θα πάρω ποτέ equalizer, ποτέ δεν θα παίξει εδώ μουσική με απόκριση "χαμόγελο" , ποτέ δεν θα μπει subwoofer για να κάνεις τσακίρ κέφι :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

στο σπίτι μου όποτε θέλεις έρχεσαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα το ξέρεις αυτό ;)
Κοιτα καλε μου φίλε..
Και γω έτσι άρχισα και κοίτα που κατάντησα.
1)Να πάρω equaliser
2)Να παίζω με χαμόγελο γιατί μου είχε σπάσει τα @ρχιδι@ ο Ερμης με τις μεσαίες του,.
3)Να εχω σαμπ γιατί τα dali χωρίς αυτό παίζουν σαν τραντζιστορακι
4)Να γουστάρω το τακιρ κέφι και το ξεφάντωμα γιατί βλέπεις και κανα ωραίο κωλ@ρ@κι να κουνιέται μπροστά στην μούρη σου.

Να ξανάρθω σπίτι σου???:ROFLMAO::LOL:

Διαβάζω για διψήφια νούμερα έντασης... Μιλάμε για μέση ή στιγμιαία μέγιστη στάθμη;

για μέση.. συνέχεια άκουγε με το ποτ του προ στο "και 10" με "και τέταρτο" , με το gain του στο +9!!
ποτέ δεν έχω βάλει το gain του audiolab εκεί.
με την Αρτεμη ήταν συνήθως στο 0 , άντε μερικές φορές στο +3
μια φορά με τον Τζιμισκή το βάλαμε στο +6 (με Αρτεμις ακόμα) και μου είπε -"όχι.. φωνάζει το ηχείο.. νομίζεις ότι θα σε καταπιεί!"

• Love
Reactions: n_olympios

Ούτε το,ένα ούτε το άλλο Νικόλα.
Μιλαμε για minimum :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: n_olympios
Αμ το άλλο?
δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ thorens και technics.
το thorens το άκουσες με zyx bloom 3 και phono το spa, το technics το άκουσες με την δική σου grado silver με green ακίδα και phono το (ακόμα AC) Trichord Dino.
η διαφορά στα "συνοδά" τους είναι χαώδης και αν το technics έπαιζε έστω και κοντά στο thorens, τότε ή το thorens είναι για τα σκουπίδια, ή το technics μου είναι το καλύτερο πικάπ του γαλαξία...
στις "δικές μου" μουσικές πάντως, το τεκ τα πάει γενικά καλύτερα ακόμα και με πολύ φθηνότερη σφαιρική κεφαλή.. νομίζω στο είπε και η Σία για το ποιό προτιμά να ακούει.

Φρίκη ξεφρική ,τους triptykon εγώ και η Σία τους ξέραμε :p
εγώ δεν έχω πια καλή μνήμη -σε τέτοια θέματα τουλάχιστον-, αλλά και από την άλλη μπορεί κάποιος να τα ξέρει όλα;;
στο θέμα μνήμης να σου πει ο Babis k. τι χουνέρι πήγα να πάθω με κάτι βίδες σήμερα....

Κοιτα καλε μου φίλε..
Και γω έτσι άρχισα και κοίτα που κατάντησα.
1)Να πάρω equaliser
2)Να παίζω με χαμόγελο γιατί μου είχε σπάσει τα @ρχιδι@ ο Ερμης με τις μεσαίες του,.
3)Να εχω σαμπ γιατί τα dali χωρίς αυτό παίζουν σαν τραντζιστορακι
4)Να γουστάρω το τακιρ κέφι και το ξεφάντωμα γιατί βλέπεις και κανα ωραίο κωλ@ρ@κι να κουνιέται μπροστά στην μούρη σου.

Να ξανάρθω σπίτι σου???:ROFLMAO::LOL:
φυσικά να ξανάρθεις!!
το ρωτάς;;;;;;;

την επόμενη φορά θα μπλοκάρω το wifi και θα ακούσεις μόνο black metal.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Άσε που είχαμε και φροντιστήριο.
Πιο έχει γράψει αυτό το κομμάτι Vlad?

Ειρωνικό και απαξιωτικό μειδίαμα ο φίλος μας.
Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ,Βλαδίμηρε....ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ των Afrodite's child λεμεεεε.

Για να συνέλθει και να ρθει στα ίσια του , μέχρι και κεφαλή άλλαξε στο Technics (μάπα το καρπούζι μπροστα στην grado):ROFLMAO:

φυσικά να ξανάρθεις!!
το ρωτάς;;;;;;;

την επόμενη φορά θα μπλοκάρω το wifi και θα ακούσεις μόνο black metal.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ρε δε μπας να μπλοκάρεις το wifi εκατό φορές!
Τι με νοιάζει εμένα?
Εσύ δεν θα έχεις δεδομένα.......

Εγώ από το bluetooth θα σου βάζω την μουσική 😂😂

Άσε που είχαμε και φροντιστήριο.
Πιο έχει γράψει αυτό το κομμάτι Vlad?

Ειρωνικό και απαξιωτικό μειδίαμα ο φίλος μας.
Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ,Βλαδίμηρε....ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ των Afrodite's child λεμεεεε.

Για να συνέλθει και να ρθει στα ίσια του , μέχρι και κεφαλή άλλαξε στο Technics (μάπα το καρπούζι μπροστα στην grado):ROFLMAO:
και επειδή το έγραψε ο Βαγγέλης;;;;
τους Aphrodite's child τους έχω και τους ακούω.. αυτό με την Ε. Ναθαναήλ, όχι!

την 95sh δεν την έβαλα για να "έρθω στα ίσα μου".. την έβαλα για να ακούσεις την διαφορά.
κακώς που την έβαλα τελείως πρόχειρα με ότι αντίβαρο είχε εκείνη την ώρα το πικάπ και δεν έλαβα τίποτα υπόψη μου σε ρυθμίσεις

Ρε δε μπας να μπλοκάρεις το wifi εκατό φορές!
Τι με νοιάζει εμένα?
Εσύ δεν θα έχεις δεδομένα.......

Εγώ από το bluetooth θα σου βάζω την μουσική 😂😂

καλά που το είπες για να ξέρω τι θα κάνω....
θα "χάσω" την κεραία του ΒΤ... :ROFLMAO:

Αυτό το τριήμερο επισκέφτηκα το χώρο του Sonus Naturalis και με δύο λόγια δηλώνω ότι άλλαξε η άποψη μου για τα ενεργά ηχεία. Ο φίλος αν και έχει αφήσει το hi-end για πιο studio κατεύθυνση κάποια διαμάντια του παρελθόντος που κρύβονται σκεπασμένα στο χώρο του (lurne) θα τον κάνουν να επιστρέψει.
Έφυγα και με κάποια καλώδια rca για δοκιμή που μου ήταν εντελώς άγνωστα τα audience au24sx και τα symphonic line.