Να το γραψεις για να μου φυγει η απορια αν οι βελτιωσεις που συνεχως κανει ο Βλαδιμηρος πιανουν τοπο.(Μπραβο του για την ορεξη και την υπομονη του,οι δικες μου εξαντληθηκαν πριν απο 20 χρονια)Αμ το άλλο?
Κάναμε συγκριτικό για το πιο ακούγεται καλύτερα, μεταξύ Thorens Technics και...............δεν το γράφω , μην τον εκθέσω ανεπανόρθωτα.
Έφυγα με ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά γιατί περάσαμε ωραία και κονομησα και μια τσάντα ωραιότατα και ζουμερά λεμόνια![]()
Φίλτατε ροκάρουν , όταν αυτό που τους δώσεις έχει και ανάλογη εγγραφή.Ειναι αναμενομενο διοτι τα συγκεκριμενα ηχεια ροκαρουν ασυστολα.Τα ακουγα επι χρονια σε συστημα γνωστου.Τα προηγουμενα του Harbeth "αρνουνταν" να παιξουν ροκ.
Κάπου εκεί (ισως καμμία δεκαριά αργοτερα), εξαντλήθηκαν και οι δικες μου και πλέον ακούω μουσική.Να το γραψεις για να μου φυγει η απορια αν οι βελτιωσεις που συνεχως κανει ο Βλαδιμηρος πιανουν τοπο.(Μπραβο του για την ορεξη και την υπομονη του,οι δικες μου εξαντληθηκαν πριν απο 20 χρονια)
δεν έχω ξαναδεί το ντεσιμπελόμετρο τόσο ψηλά και ούτε έχω ξανακούσει έτσι.. νομίζω στα 94 - 96db το είδα κάποια στιγμή.Για να είμαι ειλικρινής, απορώ που ακόμα δεν έχει γράψει ο Vlad ,για το μαγάρισμα που του έλαχε στο σύστημα του και μάλιστα δις!
Πρώτα βιάστηκαν τα θρυλικά του midrange, όταν αναγκάστηκαν να αποδώσουν την φωνή του Παντελιδη και....
Αμέσως μετα βιάστηκαν τα εξαιρετικά του γουφερ , όταν αναγκάστηκαν να κουνηθουν επιτέλους με Dcd και Pink floyd, παίζονταν 85 db, όταν μέχρι τώρα παρέμεναν σιωπηλά και ακίνητα ψιθυριζοντας στα 62db.
Aς πρόσεχε ποιούς καλεί σπίτι του![]()
κάπου το έχω σε δίσκο νομίζω.. ή σε cd ;;Φίλτατε ροκάρουν , όταν αυτό που τους δώσεις έχει και ανάλογη εγγραφή.
Μια από τις καλύτερες εισαγωγές σε ροκ κομάτι,κατα την γνωμη μου, είναι η παρακάτω
Πρόκειται περί άθλιας εγγραφής (μια εχω πετύχει που είναι ανεκτή), που στη κυριολεξία θάβει και το κομμάτι και το ΟΠΟΙΟΔΗΛΟΤΕ σύστημα καλείται να την αποδώσει.
Με αυτη που είχα στο dap σε wav αρχείο που βάλαμε να παίξει, τα atc ακούστηκαν σαν τενεκέδες!
Κοιτα καλε μου φίλε..αλλά δεν θα πάρω ποτέ equalizer, ποτέ δεν θα παίξει εδώ μουσική με απόκριση "χαμόγελο" , ποτέ δεν θα μπει subwoofer για να κάνεις τσακίρ κέφι
στο σπίτι μου όποτε θέλεις έρχεσαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα το ξέρεις αυτό![]()
για μέση.. συνέχεια άκουγε με το ποτ του προ στο "και 10" με "και τέταρτο" , με το gain του στο +9!!Διαβάζω για διψήφια νούμερα έντασης... Μιλάμε για μέση ή στιγμιαία μέγιστη στάθμη;
(για να ξέρω αν θα συγχαρώ ή θα μαλώσω)![]()
Ούτε το,ένα ούτε το άλλο Νικόλα.Διαβάζω για διψήφια νούμερα έντασης... Μιλάμε για μέση ή στιγμιαία μέγιστη στάθμη;
(για να ξέρω αν θα συγχαρώ ή θα μαλώσω)![]()
Φρίκη ξεφρική ,τους triptykon εγώ και η Σία τους ξέραμεκαι "δικά" μου δεν σου έβαλα να ακούσεις , δεν επέμενα δλδ για να μην πάθεις καμιά φρίκη....![]()
δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ thorens και technics.Αμ το άλλο?
Κάναμε συγκριτικό για το πιο ακούγεται καλύτερα, μεταξύ Thorens Technics και...............δεν το γράφω , μην τον εκθέσω ανεπανόρθωτα.
Έφυγα με ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά γιατί περάσαμε ωραία και κονομησα και μια τσάντα ωραιότατα και ζουμερά λεμόνια![]()
εγώ δεν έχω πια καλή μνήμη -σε τέτοια θέματα τουλάχιστον-, αλλά και από την άλλη μπορεί κάποιος να τα ξέρει όλα;;Φρίκη ξεφρική ,τους triptykon εγώ και η Σία τους ξέραμε![]()
φυσικά να ξανάρθεις!!Κοιτα καλε μου φίλε..
Και γω έτσι άρχισα και κοίτα που κατάντησα.
1)Να πάρω equaliser
2)Να παίζω με χαμόγελο γιατί μου είχε σπάσει τα @ρχιδι@ ο Ερμης με τις μεσαίες του,.
3)Να εχω σαμπ γιατί τα dali χωρίς αυτό παίζουν σαν τραντζιστορακι
4)Να γουστάρω το τακιρ κέφι και το ξεφάντωμα γιατί βλέπεις και κανα ωραίο κωλ@ρ@κι να κουνιέται μπροστά στην μούρη σου.
Να ξανάρθω σπίτι σου???![]()
Ρε δε μπας να μπλοκάρεις το wifi εκατό φορές!φυσικά να ξανάρθεις!!
το ρωτάς;;;;;;;
την επόμενη φορά θα μπλοκάρω το wifi και θα ακούσεις μόνο black metal....![]()
και επειδή το έγραψε ο Βαγγέλης;;;;Άσε που είχαμε και φροντιστήριο.
Πιο έχει γράψει αυτό το κομμάτι Vlad?
Ειρωνικό και απαξιωτικό μειδίαμα ο φίλος μας.
Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ,Βλαδίμηρε....ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ των Afrodite's child λεμεεεε.
Για να συνέλθει και να ρθει στα ίσια του , μέχρι και κεφαλή άλλαξε στο Technics (μάπα το καρπούζι μπροστα στην grado)![]()
Ρε δε μπας να μπλοκάρεις το wifi εκατό φορές!
Τι με νοιάζει εμένα?
Εσύ δεν θα έχεις δεδομένα.......
Εγώ από το bluetooth θα σου βάζω την μουσική![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.