Το chat του δικάναλου

Μας τρέλανες ρε Vlad κάνεις ολες αυτές τις μετρήσεις και στο τέλος δεν θυμάσαι το μεγαλύτερο μικρότερο, τρελλος επιστήμονας είσαι.:LOL::LOL:

• Haha
Reactions: aoratos
αλλά θέλουμε ένα αντίβαρο για να μας δώσει τα περίπου 2γρ βάρους ανάγνωσης....
το εργοστασιακό των 100γρ είναι πολύ βαρύ και θα κάτσουν σούζα όλα...
άρα;;
Χοντρικα χρειαζεται ενα αντιβαρο , υπολογισμενης μαζας, ωστε οταν ειναι εντελως μπροστα και ακουμπα στο τερμα της ουρας κοντα στο pivot, να δινει 2 γρ στην βελονα. Τα υπολοιπα θα πρεπει να τα διαχειριστει η αναρτηση της OC9 ή οποιας αλλης παρομοιας κεφαλης.
Ενας SME series III , Infinity Black Widow θα ηταν καλη επιλογη για τετοιες κεφαλες, ωστε να ξεκινας με ηδη τη χαμηλοτερη δυνατη Ε. μαζα απο πλευρας βραχιονα.
O Infinity εχει ενεργο μαζα 3 γρ.

Last edited:
αυτό με τις κουκίδες ίσως βοηθήσει στο μέλλον για να μην ξεχάσω τα σύμβολα...

Μικρότερο. Αυτό: <

Μεγαλύτερο: Αυτό: >
[VIDEO]
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
με ξύπνησες με Ζαμπέτα... και θέλεις να τελειώσω το σασί του ASR ;;;;;;;;

• Haha
Reactions: Sonus Naturalis
Μας τρέλανες ρε Vlad κάνεις ολες αυτές τις μετρήσεις και στο τέλος δεν θυμάσαι το μεγαλύτερο μικρότερο, τρελλος επιστήμονας είσαι.:LOL::LOL:

ποτέ δεν τα θυμόμουν.
μάλιστα θυμήθηκα ότι όταν "μαρκάριζα" τα αντίβαρα, ρώτησα τον Πανίκο ποιό είναι το μεγαλύτερο και ποιό το μικρότερο.. αλλά μετά τα ξέχασα πάλι και δεν ήμουν σίγουρος ότι έβαλα τα σύμβολα σωστά..

Χοντρικα χρειαζεται ενα αντιβαρο , υπολογισμενης μαζας, ωστε οταν ειναι εντελως μπροστα και ακουμπα στο τερμα της ουρας κοντα στο pivot, να δινει 2 γρ στην βελονα. Τα υπολοιπα θα πρεπει να τα διαχειριστει η αναρτηση της OC9 ή οποιας αλλης παρομοιας κεφαλης.
Ενας SME series III , Infinity Black Widow θα ηταν καλη επιλογη για τετοιες κεφαλες, ωστε να ξεκινας με ηδη τη χαμηλοτερη δυνατη Ε. μαζα απο πλευρας βραχιονα.
O Infinity εχει ενεργο μαζα 3 γρ.
καλά οι βραχίονες που έβαλες.. αυτοί μπορούν από "την μάνα τους"..
εγώ περνάω με 1,79γρ για τα 10Hz;;; ή πάω ανεξεταστέος για τον Σεπτέμβρη;;; :ROFLMAO:

άστο.. κόβομαι..
δεν ξέρω τι λάθος έκανα χτες την νύχτα.. σήμερα η κατάλληλη ζυγαριά μου λέει ότι φτάνω μέχρι τα 0.9γρ βάρους ανάγνωσης.
IMG_20230505_124258[1].jpg
θέλω ένα αντίβαρο κάτω από τα 55γρ
πιθανόν με 50γρ να είμαι οκ..

Last edited:
όμως είμαι 100% μέσα για τα 8,5Hz
ακόμα και στην απόσταση του αντίβαρου από το πίβοτ...

IMG_20230505_125137[1].jpg

άντε τώρα να τακτοποιήσω τον χαμό που έκανα χτες το βράδυ και να ασχοληθώ με κάτι σοβαρότερο......

ναι σωστά.. έπρεπε να τα αναγνωρίσω.

άρα τα άλλα δεξιά τους ποιά είναι;;
View attachment 214862

μήπως είναι τα ikeda που "έχασα" ;;;
Αχ, τα καλωδιάκια. Ψάχνω αυτά της Sumiko, τα μαλακά με το περίβλημα απο βαμβάκι και δεν τα βρίσκω πουθενά, πάνε κι αυτά.

Κωστα, ψαξε τα σαν audioquest HL-5. Ιδια ειναι.
Μια εναλλακτικη λυση ειναι τα Cardas . Επισης μαλακα και ευκαμπτα,Litz, με teflon.

View attachment 214873
Tα έψαξα, τα βρήκα...και κατάλαβα τι κελεπούρι είναι μια γνήσια headshell Sumiko ή Jelco. Μόνο τα καλώδια που έχει πάνω κοστίζουν όσο κόστιζε παλιά όλη η Headshell

Οι τιμες σημερα ειναι δραμα.
Αν μπορεις παρε 10 εκατοστα cardas 4x33 awg , 2-3 σετ κλιπακια και φτιαξε τα μονος σου.
Αυτα στη φωτογραφια ,DIY ειναι.

• Like
Reactions: vlad66
Αχ, τα καλωδιάκια. Ψάχνω αυτά της Sumiko, τα μαλακά με το περίβλημα απο βαμβάκι και δεν τα βρίσκω πουθενά, πάνε κι αυτά.
ψάχνω να βρω τα δικά μου για να σε πειράξω και δεν τα βρίσκω πουθενά.... :ROFLMAO:

ψάχνω να βρω τα δικά μου για να σε πειράξω και δεν τα βρίσκω πουθενά.... :ROFLMAO:
Να σου στειλω φωτο των δικων μου να του στειλεις ; :ROFLMAO:
Εσυ μετα απο 25 χρονια θα εχεις new old stock απ' όλα ,αλλα δεν θα ξερεις που ειναι :LOL::LOL::LOL:

Να κάνω μια σφηνα στην συζήτηση σας.... 😁
https://www.commonsenseaudio.com/nirvana.html
Όλα αυτά που λένε στο site κ στα reviews για τα full range ηχεία τους είναι καλά κρυμμένο μυστικό ή φύκια? Διότι αν είναι αλήθεια έστω κ τα μισά τι ακούμε κ τι έχουμε κ τι ψάχνουμε τόσο καιρό..... 🤔🤔🙄

Να σου στειλω φωτο των δικων μου να του στειλεις ; :ROFLMAO:
Εσυ μετα απο 25 χρονια θα εχεις new old stock απ' όλα ,αλλα δεν θα ξερεις που ειναι :LOL::LOL::LOL:
και δεν του στέλνω φωτό με αυτά που βρήκα;; :ROFLMAO:

IMG_20230505_151406[1].jpg

κοίτα Κώστα γατάκι......

IMG_20230505_151433[1].jpg

2 σετ oyaide κλειστά παρακαλώ, στην συσκευασία τους....

• Like
Reactions: mparaxir