Το chat του δικάναλου

Ναι.Υπαρχουν και κλιπακια για εργαλειο (crimping) .
Ειναι γεγονος, εχουν λιγη φασαρια .
τι λίγη φασαρία ρε συ;; τι του λες του ανθρώπου;;; :ROFLMAO:
όλοι την δική σου υπομονή έχουν;;
2 φορές προσπάθησα να φτιάξω και δεν βλεπόντουσαν!!
τσάμπα πήγαν τα κλιπάκια, τσάμπα και τα καλώδια...
τώρα θα μου πεις, -γιατί έχεις μισό σακουλάκι κλιπάκια και μάλιστα κορυφαίας ποιότητας;;;
-Ε άλλο αυτό... να έχεις εσύ και να μην έχω εγώ δλδ;;; :LOL::LOL:

Να κάνω μια σφηνα στην συζήτηση σας.... 😁
https://www.commonsenseaudio.com/nirvana.html
Όλα αυτά που λένε στο site κ στα reviews για τα full range ηχεία τους είναι καλά κρυμμένο μυστικό ή φύκια? Διότι αν είναι αλήθεια έστω κ τα μισά τι ακούμε κ τι έχουμε κ τι ψάχνουμε τόσο καιρό..... 🤔🤔🙄
κάνε όσες σφήνες θες...

όχι δεν είναι φύκια όλα αυτά που λένε.. αλλά δεν κάνουν για όλα τα είδη μουσικής
δλδ για αυτά που ακούω εγώ κατά 99%, δεν κάνουν σχεδόν καθόλου..
πρέπει να είναι κάποιος πολύ "συνειδητοποιημένος" ακροατής για να έχει , να ακούει και να είναι ευχαριστημένος με full range ηχείο....
έχω ένα ζευγάρι εδώ που έφτιαξε κάποτε ο Tzimisce.
παίζουν "γλυκά" , ευχάριστα και μελωδικά, αλλά αν είσαι "κάγκουρας" ή "κάφρος" και τους ζητήσεις να τρίξουν οι τοίχοι, ε... δεν μπορούν

• Like
Reactions: Struggler
ένα πολύ ευχάριστο σοκ έπαθα πριν λίγο...
έβαλα επιτέλους νέα βελόνα στην empire .. βοήθησε τα μάλα ο mparaxir αφού αυτός την αγόρασε από τον γερμανό για πάρτη μου, μιας και το paypal δεν με θέλει εδώ και καιρό.

IMG_20230507_020757[1].jpg

προσέξτε λίγο εδώ που βρήκα κάποια στοιχεία για την ακίδα..
S300ME, Stylus Type: 0.2mil x 0.7mil Bi-Radial Elliptical Configuration
Βonded είναι, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έπαιζε αν ήταν Nude.......

η πρώτη εντύπωση είναι ότι αφήνει μίλια πίσω της όλες τις ΑΤ μου, μάλλον αφήνει εύκολα πίσω και όλες τις άλλες αμερικάνες μου shure & grado και πιθανόν να κοντράρει στα ίσα την καλύτερη ΜΜ μου, την MM1 jico sas.
λέω πιθανόν γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά σαν να μου δίνει αυτή την εντύπωση... θέλει δοκιμή σίγουρα.
πάντως δεν αποκλείεται να την νικάει και αυτή..

ρε συ Διονύση... δεν έρχεσαι μια βόλτα αύριο μετά τον Δρακουμέλ να μου πεις την γνώμη σου;;; :LOL:
(@mparaxir)

Να κάνω μια σφηνα στην συζήτηση σας.... 😁
https://www.commonsenseaudio.com/nirvana.html
Όλα αυτά που λένε στο site κ στα reviews για τα full range ηχεία τους είναι καλά κρυμμένο μυστικό ή φύκια? Διότι αν είναι αλήθεια έστω κ τα μισά τι ακούμε κ τι έχουμε κ τι ψάχνουμε τόσο καιρό..... 🤔🤔🙄
Aν παίζουν σαν και αυτά
Post in thread 'What is the worst speaker you've ever heard?' https://audiosciencereview.com/foru...t-speaker-youve-ever-heard.37298/post-1314987
μάλλον θα είναι τελείως σχετικά.τα πράγματα.
Τα rehdeko ήταν τότενες σημείο αναφοράς για να αγαπήσεις ή να μισήσεις τη μουσική 😄

ένα πολύ ευχάριστο σοκ έπαθα πριν λίγο...
έβαλα επιτέλους νέα βελόνα στην empire .. βοήθησε τα μάλα ο mparaxir αφού αυτός την αγόρασε από τον γερμανό για πάρτη μου, μιας και το paypal δεν με θέλει εδώ και καιρό.

View attachment 214925

προσέξτε λίγο εδώ που βρήκα κάποια στοιχεία για την ακίδα..
S300ME, Stylus Type: 0.2mil x 0.7mil Bi-Radial Elliptical Configuration
Βonded είναι, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έπαιζε αν ήταν Nude.......

η πρώτη εντύπωση είναι ότι αφήνει μίλια πίσω της όλες τις ΑΤ μου, μάλλον αφήνει εύκολα πίσω και όλες τις άλλες αμερικάνες μου shure & grado και πιθανόν να κοντράρει στα ίσα την καλύτερη ΜΜ μου, την MM1 jico sas.
λέω πιθανόν γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά σαν να μου δίνει αυτή την εντύπωση... θέλει δοκιμή σίγουρα.
πάντως δεν αποκλείεται να την νικάει και αυτή..

ρε συ Διονύση... δεν έρχεσαι μια βόλτα αύριο μετά τον Δρακουμέλ να μου πεις την γνώμη σου;;; :LOL:
(@mparaxir)
Τέτοια ωρα που εγραφες το μυνημα ημουν στο 8 ονειρο🤣🤣 το πρωι στο viber δούλευα κιολας και δεν μπηκα καθολου στο φόρουμ.
Το μυνημα σου το ειδα το πρωι που μου ελεγες για την empire αμα μου ελεγες έλα μετα τον μιχαλη θα ερχόμουν.

Τέτοια ωρα που εγραφες το μυνημα ημουν στο 8 ονειρο🤣🤣 το πρωι στο viber δούλευα κιολας και δεν μπηκα καθολου στο φόρουμ.
Το μυνημα σου το ειδα το πρωι που μου ελεγες για την empire αμα μου ελεγες έλα μετα τον μιχαλη θα ερχόμουν.
έλα το επόμενο ΣΚ
θα έχει στρώσει και λίγο... ;)

Στειλτου την να στην στρωσει :LOL:
Ναι ναι θα στην στρωσω στο πικεφι αχχαα.
Το λεω ανοιχτα σε ολο το φόρουμ θέλετε στρωσιμο στα καλωδια σας;θελετε στρωσιμο στα μηχανηματα σας στις κεφαλες εδω διονυσης τα κανω ολα και συμφέρει χαρα μου να στρωνω, εννοείτε χωρις χρέωση χαρα μου να απολαμβανω μουσικη

θα μπορούσε να γίνει ένα blind test με την συμμετοχή 1-2 κατασκευαστών ακόμα...
2 εθελοντές χρειάζονται που δεν θα βλέπουν ποιό καλώδιο παίζει κάθε φορά και εγώ θα κρατάω "τα πρακτικά" χωρίς να εκφέρω γνώμη αφού θα είμαι ο μόνος που θα ξέρει ποιό παίζει..
οι εθελοντές (με λίγη δυσκολία θα μπορούσαν να είναι μέχρι 3) θα έχουν από ένα μπλοκάκι ο καθένας και θα βαθμολογούν το κάθε καλώδιο από το 0 έως το 10 πχ...
φυσικά θα μπορούν να αλλάζουν την βαθμολογία κατά περίπτωση.. άλλωστε τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά στο τέλος του τεστ
θα πρέπει να έχουν υπομονή γιατί κάθε τρακ θα πρέπει να το ακούσουν τόσες φορές, όσες θα είναι οι συμμετοχές.. 4 ζεύγη φερ'ειπείν;; 4 φορές θα ακούσουν το τρακ , με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες ακρόασης.
τα "τεχνικοπρακτικά" θέματα τα έχω σκεφτεί... πως δλδ δεν θα φαίνεται στους κριτές το καλώδιο που παίζει , χωρίς να χρειάζεται να τους δέσουμε τα μάτια...
να πίνουν και να τσιμπάνε κάτι οι άνθρωποι... :LOL:
όπως έχω σκεφτεί και τις "δικλείδες ασφαλείας" για να μην μπορώ ούτε εγώ να κάνω καμιά ..μπινιά :LOL:
Αν ο ενας εθελοντης δεν θα μπορεσει τελικα να παραβρεθει θα τον αντικαταστησω,ευχαριστως,αρκει η δοκιμη να γινει Σαββατοκυριακο εκτος του επομενου που θα βρισκομαι εκτος Αθηνων.

• Like
Reactions: vlad66
Έγραψα το ίδιο ποστ και το έσβησα.
Αλήθεια,αυτά τα ηχεία που έβαλα,τα ήξερες?
Μπρρρρ δεν τα έβαζα σπίτι μου που να παίζαμε καλύτερα και από τους ίδιους τους Pink Floyd 😸
1683486039962.png