Το chat του δικάναλου

Τα γυμνά άκρα που είναι στον αέρα τα έχεις ασφαλίσει να μην ακουμπήσουν το ένα με το άλλο;;
Και οι 4 μπανάνες βλαδιμηρε των καλωδίων ειναι στις δυο μπορνες των φοκαλ,τα δυο καρφωτα μεσα στην μπορνα και τα αλλα δυο απο κατω απο τις μπορνες,μην ανισυχεις είναι σωστή η συνδεσμολογία,ξερει ο δασκαλος τον εχω ενημερώσει και μου λεει οκ.

Και οι 4 μπανάνες βλαδιμηρε των καλωδίων ειναι στις δυο μπορνες των φοκαλ,τα δυο καρφωτα μεσα στην μπορνα και τα αλλα δυο απο κατω απο τις μπορνες,μην ανισυχεις είναι σωστή η συνδεσμολογία,ξερει ο δασκαλος τον εχω ενημερώσει και μου λεει οκ.
Άρα οι 2 μπανάνες στην προβλεπόμενη θέση και οι άλλες 2 εκεί που θα έμπαινε ο γυμνός αγωγός;;

Ναι αλλα δεν ειναι γυμνός αγωγός έχει μπανανα,τοσες φορες εχεις ερθει σπιτι μου να πω οτι τα ηχεια ειναι και κρυμμένα άνετα πας στο ενα και βλέπεις.
Ειναι που δεν μπορω να ανεβασω και φωτο ποιος αραγε μοντ εχει δωσει λίγα mb να περνει το φόρουμ τι τσάμπα πληρώνουμε;🤣🤣

Ναι αλλα δεν ειναι γυμνός αγωγός έχει μπανανα,τοσες φορες εχεις ερθει σπιτι μου να πω οτι τα ηχεια ειναι και κρυμμένα άνετα πας στο ενα και βλέπεις.
Ειναι που δεν μπορω να ανεβασω και φωτο ποιος αραγε μοντ εχει δωσει λίγα mb να περνει το φόρουμ τι τσάμπα πληρώνουμε;🤣🤣
μα δεν είπα ότι έχεις γυμνό αγωγό. (και να είχες δλδ , δεν θα έτρεχε τίποτα)..
είπα "εκεί που θα έμπαινε ο γυμνός αγωγός"
ελπίζω την κάτω μπανάνα να μην την "έλιωσες" στο σφίξιμο... :LOL:

• Haha
Reactions: mparaxir
μα δεν είπα ότι έχεις γυμνό αγωγό. (και να είχες δλδ , δεν θα έτρεχε τίποτα)..
είπα "εκεί που θα έμπαινε ο γυμνός αγωγός"
Οταν την εσφιξα ειχα παει γυμναστήριο δεν προκειται να βγουν ακομα και με.αρκετο κουνημα στα καλώδια.
Απολυτα σταθερά 🤣🤣🤣

Οταν την εσφιξα ειχα παει γυμναστήριο δεν προκειται να βγουν ακομα και με.αρκετο κουνημα στα καλώδια.
Απολυτα σταθερά 🤣🤣🤣
Καλα..... μη ορκίζεται κι όλας Νιονιο:)
Κανε ένα τσεκάρισμα ακόμα, γιατί έτσι έλεγα και γω και όταν πήγα να καθαρίσω τις επαφές ,με αυτό το μυστήριο το χαρτομάντιλο :
ήταν κομματάκι χαλαρές.
Μάλλον οι αλλαγές θερμοκρασίας κάνουν την ζημιά!

• Like
το είδα σήμερα σε κεντρικό σημείο και τσαντίστηκα... δεν ξέρω γιατί

View attachment 215118
φαίνεται πως δεν τσαντίστηκα μόνο εγώ... κάποιος τσαντίστηκε περισσότερο από μένα και ξήλωσε την αφίσα του συλλέκτη...
ο ίδιος κάδος σήμερα, για την ακρίβεια οι 2 από τους 3 είχαν αφίσες του συλλέκτη που έγιναν καπνός....:LOL:

IMG_20230515_153248[1].jpg

Καλα..... μη ορκίζεται κι όλας Νιονιο:)
Κανε ένα τσεκάρισμα ακόμα, γιατί έτσι έλεγα και γω και όταν πήγα να καθαρίσω τις επαφές ,με αυτό το μυστήριο το χαρτομάντιλο :
ήταν κομματάκι χαλαρές.
Μάλλον οι αλλαγές θερμοκρασίας κάνουν την ζημιά!
Θα ριξω ενα τσεκαρισμα μιχαλη σε αυτο εχεις δίκιο με τις θερμοκρασιες

Οι μπόρνες χρειάζονται σφίξιμο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάτι οι κραδασμοί, κάτι οι διαφορές θερμοκρασίας...

Λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά...

• Like
Απολυτα σταθερά 🤣🤣🤣
Αχ καημένη μπανανούλα... φορτηγό πέρασε από πάνω σου.... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ρε σεις, εκει σφιγγετε και τις μπανανες ; Εδω μονο τα διχαλα και τα γυμνα καλωδια σφιγγουμε .....................
:LOL::LOL::LOL:

• Haha
Reactions: vlad66
Αυτες,αντε να ακουμπανε σε 4 σημεια το πολυ.
Ασε που "χορευουν" κι'ολας στο socket

Οι καλύτερες είναι μέχρι στιγμής. Όλες οι υπόλοιπες που είναι βιδωτές χαλαρώνουν την επαφή μετά από λίγο με το καλώδιο.

Οι καλύτερες είναι μέχρι στιγμής. Όλες οι υπόλοιπες που είναι βιδωτές χαλαρώνουν την επαφή μετά από λίγο με το καλώδιο.
για την χαλάρωση στο καλώδιο υπάρχει λύση.. η επαφή της συγκεκριμένης μπανάνας στην μπόρνα είναι άλυτο πρόβλημα.
σε κάποιες μπόρνες μάλιστα η μπανάνα βγαίνει μόνη της μετά από λίγο καιρό και σε καμία μπόρνα το grip αυτής της μπανάνας δεν είναι ικανοποιητικό.

οι καλύτερες είναι οι Z type όπως αυτές πχ,

και αυτές (μάλλον ακόμα καλύτερες από τις Ζ) αλλά δεν ξέρω πως ονομάζεται ο τύπος τους

τα δείγματα τα επέλεξα τυχαία όπως και τα μαγαζιά που τις πουλάνε...