Το chat του δικάναλου

Καλα....................τι ειχες πριν ?????
Κι αν σαν εμενα εχεις 12 awg μονοκλωνο καλωδιο ?????

Καλύτερες από αυτές είναι μόνο όσες έχουν κόλληση στο καλώδιο.

Από τη στιγμή που μιλάμε για σύνδεση μέσω επαφής, τότε προέχει η πρακτικότητα. Θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να ελέγχεις το καλώδιο για οξείδωση και αν μιλάμε για σύστημα με πολλά ηχεία, π.χ. 11, μόνο κάτι τέτοιο είναι λειτουργικό.
Αλλιώς θα φας πολύ ώρα μόνο για το βίδωμα.

Με τις συγκεκριμένες φυσικά είναι ένα θέμα το πολύ χοντρό καλώδιο, αλλά όπως προείπα για τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα κόλληση. Δεν είναι εμπιστοσύνης ειδικά σε μεγάλης διατομής καλώδιο αλλιώς.

Καλύτερες από αυτές είναι μόνο όσες έχουν κόλληση στο καλώδιο.

Από τη στιγμή που μιλάμε για σύνδεση μέσω επαφής, τότε προέχει η πρακτικότητα.
Εχω αλλη εντυπωση. Οταν μιλαμε "για συνδεση μεσω επαφης" , τοτε προεχει η σωστη επαφη.
Χαμηλη αντισταση επαφης τουλαχιστον. Το σχημα και μονο καθε μπανανας τα λεει ολα.
Τωρα το θεμα της ωρας μεχρι να βιδωσεις η να κολλησεις, δεν το συζητω. Γι αυτο ειπα για τεμπεληδες πριν.

Εχω αλλη εντυπωση. Οταν μιλαμε "για συνδεση μεσω επαφης" , τοτε προεχει η σωστη επαφη.
Χαμηλη αντισταση επαφης τουλαχιστον. Το σχημα και μονο καθε μπανανας τα λεει ολα.
Τωρα το θεμα της ωρας μεχρι να βιδωσεις η να κολλησεις, δεν το συζητω. Γι αυτο ειπα για τεμπεληδες πριν.

Αυτά τα γράφεις γιατί είσαι του απλού δικάναλου. Έγραψα πριν για συστήματα με πολλά ηχεία όπου εκεί για να χρησιμοποιήσεις x2 (πλευρά ενισχυτή και ηχείου) πολλές μπόρνες βιδωτές είναι πρακτικά ανέφικτο.

Επίσης είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για την καλή επαφή της μπανάνας με την μπόρνα βάσει του ακροδέκτη, όταν πιο πριν η επαφή του καλωδίου με την μπανάνα είναι πολύ μικρή εκ φύσεως του βιδώματος.

Αυτά τα γράφεις γιατί είσαι του απλού δικάναλου.
Αυτα τα γραφω διοτι ετσι πρεπει να εινα οι επαφες.Δικαναλο ή πολυκαναλο , η δουλεια και οι αναγκη σωστων επαφων ειναι η ιδια.
Έγραψα πριν για συστήματα με πολλά ηχεία όπου εκεί για να χρησιμοποιήσεις x2 (πλευρά ενισχυτή και ηχείου) πολλές μπόρνες βιδωτές είναι πρακτικά ανέφικτο.
Αν διαθεσεις λιγο χρονο μια χαρα εφικτα ειναι. Εγραψα πριν για τεμπεληδες, και φαινεται να με επιβεβαιωνεις.
Επίσης είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για την καλή επαφή της μπανάνας με την μπόρνα βάσει του ακροδέκτη, όταν πιο πριν η επαφή του καλωδίου με την μπανάνα είναι πολύ μικρή.
Δεν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για τιποτα, και κυριως δεν προσπαθω να πεισω αλλους και για τιποτα.
Αλλο η επιφανεια επαφης (που καθοριζεται απο την επιλογη σου σε μπανανες/μπορνες), και αλλο η αντισταση επαφης που καθοριζεται απο τον τροπο που εσυ στερεωνεις το καλωδιο στη μπανανα. Αυτες που εδειξες, υστερουν σε ολα.
Ισως, εσυ να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου και ενδεχομενως κι αλλους οτι αυτο που εδειξες ειναι το καλυτερο.

Αυτα τα γραφω διοτι ετσι πρεπει να εινα οι επαφες.Δικαναλο ή πολυκαναλο , η δουλεια και οι αναγκη σωστων επαφων ειναι η ιδια.

Αν διαθεσεις λιγο χρονο μια χαρα εφικτα ειναι. Εγραψα πριν για τεμπεληδες, και φαινεται να με επιβεβαιωνεις.

Δεν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για τιποτα, και κυριως δεν προσπαθω να πεισω αλλους και για τιποτα.
Αλλο η επιφανεια επαφης (που καθοριζεται απο την επιλογη σου σε μπανανες/μπορνες), και αλλο η αντισταση επαφης που καθοριζεται απο τον τροπο που εσυ στερεωνεις το καλωδιο στη μπανανα. Αυτες που εδειξες, υστερουν σε ολα.
Ισως, εσυ να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου και ενδεχομενως κι αλλους οτι αυτο που εδειξες ειναι το καλυτερο.

Δεν βλέπω να απαντάς επί της ουσίας οπότε αν θεωρείς ότι πετάει ο γάιδαρος, μαζί σου. Σιγά τώρα που θα κάτσω να εξηγώ τα αυτονόητα δεύτερη φορά. :)

Δεν βλέπω να απαντάς επί της ουσίας οπότε αν θεωρείς ότι πετάει ο γάιδαρος, μαζί σου. Σιγά τώρα που θα κάτσω να εξηγώ τα αυτονόητα δεύτερη φορά. :)
Ο γάιδαρος πεταει , αν αυτο που εδειξες εχει σωστη επαφη.
Μηπως ολοι πλην εσου , δεν αντιλαμβανονται καποια πραγματα ;
Πες την βολικη, πες την φτηνη , αλλα καλυτερη ;;;;;;; Ελεος

Ο γάιδαρος πεταει , αν αυτο που εδειξες εχει σωστη επαφη.

Δεν διαφέρει από τη βιδωτή επαφή και είναι απείρως πιο γρήγορη η διαδικασία.

Πες μας τώρα και σε ποιά πολυκαναλική εγκατάσταση έχεις χρησιμοποιήσει μπανάνες βιδωτές για όλα τα ηχεία, γιατί καλή η θεωρία αλλά επειδή μίλησες για τεμπέληδες, θα πρέπει και να το αποδείξεις ναι;

Εντάξει καταλάβαμε. Μιλάς για επαφές, αλλά δεν έχεις επαφή. :ROFLMAO:
Αν αυτο σε κανει να νιωθεις εξυπνος , χαιρομαι μαζι σου.
Ανκαι , θα επρεπε να ντρεπεσαι .

Αν αυτο σε κανει να νιωθεις εξυπνος , χαιρομαι μαζι σου.
Ανκαι , θα επρεπε να ντρεπεσαι .

Συμβουλές και νουθεσίες αλλού σε παρακαλώ.

Δεν υπάρχει εγκαταστάτης σε αυτόν τον πλανήτη που να μην θέλει να γίνεται απλή η ζωή του. Αυτό εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες μπανάνες και εκ των πραγμάτων αυτές μειώνουν τον χρόνο απίστευτα.

Εάν θέλεις να πιστεύεις ότι πετυχαίνεις κάτι καλύτερο με τις βιδωτές εκτός από το να ταλαιπωρείσαι, δικαίωμά σου. Άσε με εμένα να θεωρώ ότι σε μεγάλης διατομής καλώδιο καλύτερα να έχει κόλληση - σωστή - αντί να κυνηγάς την ουρά σου με βιδωτές μπανάνες και... ποια κάνει καλύτερη επαφή.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Παλι με επιβεβαιωνεις.

Άλλο το να ψάχνεις για επιβεβαίωση και άλλο αν επιβεβαιώνεσαι.

Έκανα μια ερώτηση και δεν απάντησες. Όταν και αν απαντήσεις μπορεί και να ασχοληθώ. Τώρα όχι.

Νομίζω ότι στο chat, είμαστε μέσα στο θέμα .
Τώρα πέστε μου ότι όλα είναι τυχαία 🤔θυμηθείτε μόνο το τι γράφτηκε σε άλλο νήμα ειδικά όταν σχολιάζαμε για τον A1 της musical Fidelity .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δοκίμασε όλες τις 🍌 στη συγκεκριμένη μπόρνα αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. Μόνο σε αυτή δεν μπαίνει σωστά.
Τελικά δοκίμασε αν ξεβιδώνει για να μπει πιο μέσα η μπανάνα;

Παίδες είμαι Μόναχο, ξεποδαριαστηκα, εχω αρκετές φώτο, κ μπορώ να πω στο τέλος ποια με εντυπωσίασαν. Που να ανοίξω νέο θέμα? Απλά όταν επιστρέψω με βλέπω να ανεβάζω

Τυχερέ!
Νέο νήμα σε αυτή την κατηγορία να κάνουμε και οφθαλμόλουτρο!

Καλά ήδη στο YouTube έχουν ανέβει βίντεο virtual walkthrough της έκθεσης του Μονάχου. είναι κάτι τύποι που κουβαλάνε ολόκληρη εγκατάσταση 4Κ κάμερες 32μπιτα μικρόφωνα .. χαμός ...

• Like
Reactions: Struggler