Το chat του δικάναλου

Άλλο ένα Rega...
πολύ σωστό από κάτω το σχόλιο αναγνώστη και κατόχου Planar 2
"Planar 2 arm, Planar 1 platter"

παιδιά είναι μεγάλη η απόσταση από αεροδρόμιο μέχρι την έκθεση;με λεωφορείο καλύτερα;

παιδιά είναι μεγάλη η απόσταση από αεροδρόμιο μέχρι την έκθεση;με λεωφορείο καλύτερα;

Μετρό καλύτερα. Μπλε γραμμή Αεροδρόμιο>Σύνταγμα, μετεπιβίβαση στην κόκκινη γραμμή Σύνταγμα>Μεταξουργείο. Ακριβώς έξω από τον σταθμό είναι το ξενοδοχείο. Πλ. Καραϊσκάκη.

Το λεωφορείο μέχρι το Σύνταγμα θα σε πάει και από εκεί θα πρέπει να πάρεις το μετρό πάλι.

Μετρό καλύτερα. Μπλε γραμμή Αεροδρόμιο>Σύνταγμα, μετεπιβίβαση στην κόκκινη γραμμή Σύνταγμα>Μεταξουργείο. Ακριβώς έξω από τον σταθμό είναι το ξενοδοχείο. Πλ. Καραϊσκάκη.

Το λεωφορείο μέχρι το Σύνταγμα θα σε πάει και από εκεί θα πρέπει να πάρεις το μετρό πάλι.
ευχαριστώ,αν θυμάμαι καλά,έχει γίνει ξανά εκεί πριν 10 τόσα χρόνια.

τις έχω αρχειοθετημένες όλες απ' το 1985-6 όπου πρωτοπήγα.
Μπορεί να ήταν και μια απ' τις καλύτερες που έγιναν η μία δύο χρόνια πριν.
Τώρα χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιος νομίζω ήταν το 2009(??).

Από το Αεροδρόμιο υπάρχει και το τραίνο του προαστιακού που φτάνει στο Λιμάνι του Πειραιά .
Ο Γιάννης όμως θα κατέβει στον σταθμό Λαρίσης από εκεί είναι πέντε λεπτά περπάτημα μέχρι το ξενοδοχείο Πλατεία Καραϊσκάκη 😉Απλά πράγματα 😋

Από το Αεροδρόμιο υπάρχει και το τραίνο του προαστιακού που φτάνει στο Λιμάνι του Πειραιά .
Ο Γιάννης όμως θα κατέβει στον σταθμό Λαρίσης από εκεί είναι πέντε λεπτά περπάτημα μέχρι το ξενοδοχείο Πλατεία Καραϊσκάκη 😉Απλά πράγματα 😋

Για ποιό λόγο να κατέβει στον σταθμό Λαρίσης αφού ο προηγούμενος σταθμός όπως θα πηγαίνει είναι ακριβώς στο ξενοδοχείο που γίνεται η έκθεση; :ROFLMAO::ROFLMAO:

Για τον απλούστατο λόγο δεν υπάρχει καμία μετεπιβίβαση Αεροδρόμιο/ σταθμός Λαρίσης και τέλος .θα φτάσει και πιο γρήγορα στην Αθήνα .
Σε πιάνω αδιάβαστο Λεωνίδα δεν ήξερες ότι υπάρχει και άλλο τρένο 🚂😂
Τι δηλαδή ο σταθμός του Μεταξουργείο (μετρό ) και ο Σταθμός Λαρίσης είναι κοντά ένα λεπτό διαδρομή με τα πόδια .

Για τον απλούστατο λόγο δεν υπάρχει καμία μετεπιβίβαση Αεροδρόμιο/ σταθμός Λαρίσης και τέλος .θα φτάσει και πιο γρήγορα στην Αθήνα .
Σε πιάνω αδιάβαστο Λεωνίδα δεν ήξερες ότι υπάρχει και άλλο τρένο 🚂😂
Τι δηλαδή ο σταθμός του Μεταξουργείο (μετρό ) και ο Σταθμός Λαρίσης είναι κοντά ένα λεπτό διαδρομή με τα πόδια .

Μάκη τι γράφεις;. Τον γύρο της Αττικής του λες να κάνει. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών του μετρό είναι ένα λεπτό υπόθεση. Με κυλιόμενες σε πάει από τη μία γραμμή στην άλλη εντός του ίδιου σταθμού.

Μάλλον δεν χρησιμοποιείς ΜΜΜ.

Αν κατάλαβες τι του έγραψες, του είπες να πάει από τα Σπάτα στον Πειραιά τέρμα κάτω, και μετά να ανέβει από εκεί στην Αθήνα. Μιλάμε για ταξίδι όχι αστεία. :p

Η πιο γρήγορη διαδρομή είναι με το μετρό. Απείρως συντομότερη και πιο γρήγορη.

Α, ναι. Και με τα πόδια Στ. Λαρίσης-Μεταξουργείο δεν είναι ένα λεπτό. Είναι δέκα-δεκαπέντε.

Last edited:
Μπλε γραμμή μέχρι Σύνταγμα, μετεπιβίβαση με κυλιόμενες σκάλες και ανταπόκριση απ' ευθείας στην κόκκινη γραμμή μέχρι το Μεταξουργείο.

xartis-metro-athena-aerodromio-stathmoi-metero-athina.jpg

Μάκη τι γράφεις;. Τον γύρο της Αττικής του λες να κάνει. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών του μετρό είναι ένα λεπτό υπόθεση. Με κυλιόμενες σε πάει από τη μία γραμμή στην άλλη εντός του ίδιου σταθμού.

Μάλλον δεν χρησιμοποιείς ΜΜΜ.

Αν κατάλαβες τι του έγραψες, του είπες να πάει από τα Σπάτα στον Πειραιά τέρμα κάτω, και μετά να ανέβει από εκεί στην Αθήνα. Μιλάμε για ταξίδι όχι αστεία. :p

Η πιο γρήγορη διαδρομή είναι με το μετρό. Απείρως συντομότερη και πιο γρήγορη.

Α, ναι. Και με τα πόδια Στ. Λαρίσης-Μεταξουργείο δεν είναι ένα λεπτό. Είναι δέκα-δεκαπέντε.
Κάθε μέρα μετακινούμαι κύριε Λεωνίδα με τα ΜΜΜ ειδικά με την διαδρομή του Αεροδρομίου .
Φτάνω και Αθήνα περνάω με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό ,περνάω από την πλατεία Καραϊσκάκη και Τσουπ φτάνω στην οδός καρόλου .
Αν λοιπόν το ζητούμενο είναι ο χρόνος ;
Ο Προαστιακός φτάνει πιο γρήγορα στο κέντρο της Αθήνας και στο λιμάνι του Πειραιά μέ ένα δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο.
Αλλά θα ήθελα να βάλω ενα στοίχημα 😂
Και εδώ το τραινάκι του προαστιακού.

Attachments

• IMG_0957.jpeg
    IMG_0957.jpeg
    81.7 KB · Views: 7
Έχω την εντύπωση Λεωνίδα πώς εννοεί ότι θα μπορούσε σαν εναλλακτική να πάρει το προαστιακό ο οποίος κατεβαίνει μέχρι κάτω αχαρνές από το αεροδρόμιο και στρίβοντας για πειραιά δυο τρεις στάσεις μετά είναι ο σταθμός λαρίσης..
Αλλιώς η πορεία που ανέφερες....
Δεν είναι τελείως λάθος επιλογή αλλά εντάξει ό,τι θέλει ο άνθρωπος μην τον μπερδέψουμε θα έρθει και από μακρυά

Παλικάρια, έχω χαζή ερώτηση: ήρθε σπίτι ένας ωραίος μαθουσάλας λαμπάτος ολοκληρωμένος από έναν καλό φίλο που θέλει να απλοποιήσει τη ζωή του. Δε νομίζω πως είναι κάτι το εξωτικό και τρομερό, αλλά μου αρέσει να τον χαζεύω στο σκοτάδι, οπότε θέλω να τον ενσωματώσω κάπως στο σύστημα σε ψιλομόνιμη βάση ώστε να τον ακουω που και που χωρίς να βάζω-βγάζω καλώδια κάθε φορά. Σκέφτηκα το πιο απλό, αφού το πικάπ κι αυτό πλέον το έχω κυρίως για χάζι, να συνδέσω και να ακούω μόνο αυτό από τον γέρο.

Και έρχεται η χαζή ερώτηση: τα ηχεία μου έχουν διπλές μπόρνες για διπλοενίσχυση. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο πρόβλημα αν στη δεύτερη σειρά συνδέσω τον λαμπάτο, και -προφανώς- παίζω με μόνο έναν εκ των δύο κάθε φορά;

Attachments

• IMG_0142.jpeg
    IMG_0142.jpeg
    1.5 MB · Views: 32
Last edited:
Αν αποσυνδεεις τα καλωδια του αλλου, κανενα θεμα. Λενε οτι ειναι καλυτερα το καλωδιο να συνδεεται στην κατω δυαδα ( low συνηθως), αλλα με τα τζαμπερς που εχεις το ιδιο ειναι. Επι τη ευκαιρια, καταργησε τις λαμες αυτες, που εχουν τα χαλια τους, και βαλε ενα κομματακι καλωδιο για συνδεση.

• Like
Reactions: Maestro
...

Και έρχεται η χαζή ερώτηση: τα ηχεία μου έχουν διπλές μπόρνες για διπλοενίσχυση. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο πρόβλημα αν στη δεύτερη σειρά συνδέσω τον λαμπάτο, και -προφανώς- παίζω με μόνο έναν εκ των δύο κάθε φορά;

Όχι, μην το κάνεις. Αν κατάλαβα καλά θέλεις να έχεις συνδεδεμένους και τους δύο ενισχυτές παράλληλα.

Θα πρέπει να αποσυνδέεις τον ανενεργό ενισχυτή κάθε φορά. Αυτό δεν το αποφεύγεις.

Δεν κοιτάς για κάποιο φθηνό επιλογέα ηχείων καλύτερα;