Το chat του δικάναλου

100% επιτυχία τα προστατευτικά στις Stanton
Δεν θα τα έλεγα "κακάσχημα" μετά από λίγη περιποίηση..

IMG_20250125_124440.jpg

Οι ακίδες δεν ακουμπάνε πουθενά, τα πλαστικά είναι σταθερά, το βάλε - βγάλε εύκολο και ακίνδυνο

IMG_20250125_124605.jpg

IMG_20250125_124639.jpg

Σημάδια στις γεννήτριες δεν αφήνουν, οι βελόνες δεν βγαίνουν από τις θέσεις τους όταν τα βγάζω..

Στο κουτάκι χωράνε μια χαρά, δεν ακουμπάει καν το προστατευτικό στο καπάκι..

IMG_20250125_124744.jpg

Όπως μία με το κανονικό προστατευτικό της.. εδώ αριστερά η vm95EN

IMG_20250125_125530.jpg

Attachments

• IMG_20250125_124744.jpg
    IMG_20250125_124744.jpg
    2.6 MB · Views: 1
@vlad66 όχι καμία προστασια δεν είχε η goldring 2500 και όλοι στο net γκρινιάζουν ότι σπάει πανεύκολα. Η μόντα μου πάντως με τη black diamond πάει τέλεια. Είναι προς στιγμής η κεφαλή με τη θεαματικότερη αλλαγή μετά το στρώσιμο. Μη σου πω ίσως την προτιμώ από τη v15iii

Σήμερα άκουγαμε nivrana/joy division με την 8χρονη κόρη μου που της αρέσουν, και άλλαζε εκεινη τους δισκους

ηθελα να το μοιραστώ με κάποιον
Καταπληκτικό συναίσθημα σε δέκα χρόνια θα κρύβεις δίσκους.🤣

• Haha
Reactions: vlad66
@vlad66 όχι καμία προστασια δεν είχε η goldring 2500 και όλοι στο net γκρινιάζουν ότι σπάει πανεύκολα. Η μόντα μου πάντως με τη black diamond πάει τέλεια. Είναι προς στιγμής η κεφαλή με τη θεαματικότερη αλλαγή μετά το στρώσιμο. Μη σου πω ίσως την προτιμώ από τη v15iii
Μετά την αλλαγή καλωδίων στο headshell του v15iii τρομερή αλλαγή με τη μία περνώ πίσω την τελευταία φράση παραπάνω. Μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου το πρότειναν

• Like
Reactions: vlad66
Καταπληκτικό συναίσθημα σε δέκα χρόνια θα κρύβεις δίσκους.🤣
όσο και να τους κρύψει....
η δική μου κόρη δεν έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον.. και κάποια στιγμή παντρεμένη πια στο σπίτι της, με άφησε σύξυλο...

-μπαμπά, σου περισσεύει κανένα πικάπ και τίποτα δίσκοι ;;;;

της έδωσα πικάπ, της έδωσα και 50+ δίσκους για να ξεκινήσουν με τον άντρα της...

μετά ήρθε το μωρό, μέσα τα κεφάλια.... ποιοί δίσκοι και πικάπ... ούτε νότα μουσικής τα πουλάκια μου....

έτσι.. να δουν τι τραβήξαμε εμείς για πάρτη τους.... :LOL:

Ο Robert Hartley, συντάκτης και reviewer του Absolute Sound μας εξηγεί με λεπτομέρειες πως έχει γίνει η κατασκευή του εξειδικευμένου χώρου ακρόασης που έχει φτιάξει στο σπίτι του και όπου πραγματοποιεί τα reviews του.
Παρακολουθήστε το, διότι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και πολλές πρακτικές οδηγίες που αρκετοί μπορούμε να εφαρμόσουμε στα σπίτια μας, ασχέτως εάν έχουμε έξειδικευμένο χώρο ακρόασης ή όχι. Φυσικά διαφημίζει και το βιβλίο του.
Οι υπότιτλοι στα αγγλικά βοηθούν και επιλέγοντας την αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά είναι αρκετά επιτυχημένοι.

Οδηγός για την δημιουργία και κατασκευή ένας Hi-End χώρου ακρόασης.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στη συνέχεια ο Robert Hartley μας ξεναγεί και μας παρουσιάζει το σύστημα αναφοράς του. Μηχανήματα ονειρεμένα που αξίζουν να προσέξουμε τα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία τους. Όμως δε θα έλεγα απρόσιτα για ένα εύπορο (αλλά όχι ιδιαίτερα πλούσιο Αμερικάνο). Με τα ελληνικά δεδομένα θα έλεγα ότι το σύστημα και ο χώρος του κοστίζουν συνολικά όσο και ένα καλό μεγάλο διαμέρισμα, αλλά όχι μία πολυτελής βίλα.

Μηχανήματα αναφοράς στο χώρο ακρόασης του Robert Hartley.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και χάρη στον Robert Hartley πάλι, ανακαλύπτουμε την amcoustics και τον amroc
The Room Mode Calculator
Χρησιμώτατο site που σίγουρα θα μελετήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που παρέχει. Εισάγουμε τις διαστάσεις του χώρου μας (ακόμα και μη ορθογώνιο, πολύγωνο) και μας κάνει ακουστική ανάλυση του χώρου και των παραμέτρων που μπορούμε να επέμβουμε. Προς μελέτη.

Υ.Γ. Προς Βλαδίμηρο και προς όλους τους πικαπάδες. Αυτό το Basis Audio A.J. Conti Transcendence Turntable and SuperArm 12.5 Tonearm της Basis Audio που εχει στο χώρο του ο Robert Hartley είναι ένα πανέμορφο μηχανολογικό αριστούργημα που αρέσει να το βλέπουμε ακόμα και στις φωτογραφίες. Πόσο μάλλον από κοντά! 🥰

• Like
Reactions: Sonorus and vlad66