Ούτε η goldring έχει προστατευτικό;;;Καλά το λέω εγώ μετά την πτώση της goldring. Τα καλύτερα προστατευτικα είναι τα κουτάκια τους
Έλα που θέλω ομως να τις βλέπω.
Ούτε η goldring έχει προστατευτικό;;;Καλά το λέω εγώ μετά την πτώση της goldring. Τα καλύτερα προστατευτικα είναι τα κουτάκια τους
Έλα που θέλω ομως να τις βλέπω.
Καταπληκτικό συναίσθημα σε δέκα χρόνια θα κρύβεις δίσκους.Σήμερα άκουγαμε nivrana/joy division με την 8χρονη κόρη μου που της αρέσουν, και άλλαζε εκεινη τους δισκους
ηθελα να το μοιραστώ με κάποιον
Μετά την αλλαγή καλωδίων στο headshell του v15iii τρομερή αλλαγή με τη μία περνώ πίσω την τελευταία φράση παραπάνω. Μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου το πρότειναν@vlad66 όχι καμία προστασια δεν είχε η goldring 2500 και όλοι στο net γκρινιάζουν ότι σπάει πανεύκολα. Η μόντα μου πάντως με τη black diamond πάει τέλεια. Είναι προς στιγμής η κεφαλή με τη θεαματικότερη αλλαγή μετά το στρώσιμο. Μη σου πω ίσως την προτιμώ από τη v15iii
Θα σου εχω νεα απο Δευτερα@ audiolytic να ολοκληρωθεί το ντύσιμο πρώτα και μετά η πασαρέλα.View attachment 246218
όσο και να τους κρύψει....Καταπληκτικό συναίσθημα σε δέκα χρόνια θα κρύβεις δίσκους.![]()
Η Benz Ace είναι μεγάλη γκουμούτσα, δεν μπορεί να δεχτεί το προστατευτικό..
Γιατί; Τι χειρότερο μπορεί να πάθει;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.