Θα περιγράψω "περιστατικό" που "έλαβε χώρα" πριν λίγο..
Είχα βάλει την Benz Ace L του Tzimisce στο πικάπ όπως είδατε στα προηγούμενα πόστ.. σωστά;;;
Η Σία λοιπόν κάθε βράδυ ήθελε και έβαζε δίσκους να ακούει.. τα δικά της να πούμε την αλήθεια..
Κάτι σαν αυτό:
Εγώ δεν ήθελα να "τρώει" ακριβή ακίδα με τα "σκοτάδια" που γουστάρει να ακούει όταν λείπω στην δουλειά.. άλλωστε ΔΕΝ ταιριάζουν αυτά τα ακούσματα με κεφαλές τύπου Benz Ace, Zyx, jico sas ή naga...
Η καλύτερη επιλογή για αυτά είναι η vm95C όσο και αν σας φαίνεται παράξενο!
Συν τοις άλλοις φοβάμαι μην κάνει καμιά ζημιά ρε παιδιά...
Της ζητάω λοιπόν να κάνει ένα διάλειμμα μέχρι να αλλάξω κεφαλή..
(Οκ, γκρίνια κακό και δεν συμμαζεύεται που θα βγάλω την κόκκινη κούκλα....)
Βάζω την 95C, κάτι δεν μου αρέσει, αλλά δε γ@μ...ται, πάω να φάω τις φακίτσες μου..
- και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη για το black metal ;;;
Σοβαρά μιλάς;;; Έβγαλες την μπενζ για να μου βάλεις .."αυτό" ;;;;
(Η συνέχεια της γκρίνιας με την υποτιμητική κίνηση των χεριών για τον "μάπα" ήχο)
- πάλι θα τα ξαναλέμε;;; που έχεις τα αφτιά σου στις συναυλίες;;;;;
( "αγριεύω" σαν να σκίζω την γάτα..)
Κάτι μουρμουράει ενώ βουρτσίζω δόντια και δεν δίνω σημασία...
Και μου έρχεται η φλασιά !!
Η Benz είχε ένα μικρό sub weight στην ουρά του βραχίονα για τα "ποθητά" 8,5Hz.. και γω ξέχασα να το βγάλω!!
Μια σταλιά είναι, κουρασμένος από την δουλειά δεν το πήρε το μάτι μου....
Βγαίνω της λέω, - έκανα μια μ..κία κάτσε να την διορθώσω και αν δεν σου αρέσει ξαναβάζω την Benz....
Το sw είναι αυτό το μικρό σκατούλι των 5,7 γραμμαρίων
Βιδωμένο στην ουρά φαίνεται έτσι:
( Το βίδωσα για την ανάγκη της φωτογράφισης και για να δείτε πόσο δύσκολα το πιάνει το μάτι...)
Αυτό το μικρό σκατούλι λοιπόν, χαλούσε την ιδανική ΣΣ και την πήγαινε, δεν με ενδιαφέρει που...
Όταν έφυγε και φυσικά ρυθμίστηκε το βάρος ανάγνωσης ξανά, ο ήχος, ...
Άστε τον ήχο...
Η Σία τι είπε..
- Ρε αγάπη μου τι έγινε;; Πως το έκανες αυτό;;;
(Και κάτι άλλες γλύκες με το ανάλογο χαμόγελο...)
Η μικρούλα των 39€ που "διαχειρίζεται" το σκοτεινό black metal έτσι όπως το ακούμε live :
Αρκεί να της δώσουμε την δυνατότητα..
Να τηρηθούν οι προϋποθέσεις που είπε ο Πανίκος πιο πάνω...
Ακόμα και σε αυτή την πάμφθηνη κεφαλή!
ΥΣ..
Όταν λέω "σκοτεινό" black metal εννοώ το "σκοτεινό ύφος" της εγγραφής.. το αντίθετο από τις εγγραφές των Sepultura (για παράδειγμα) που θα τους ακούσεις με ότι κεφαλή γουστάρεις...