Το chat του δικάναλου

Το βρήκα και σκέφτηκα ότι δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα,αν υπάρχει κάπου αναρτημένο 😸
https://www.headphonesty.com/2025/0...IXmSfSxvexwAU-YcuA_aem_cTy_tavbX6WhoNchCZcxpw
Πολυ καλή σκέψη, τα μάζεψα κι έγω ολα αυτά τα αρχεία σε φακέλους με ονομασίες οπως περιγράφει ο συγγραφέας Bass, Soundstage, Vocals κτλ. και θα κάτσω να τα ακούσω προσεκτικά.
Ευχαριστώ (y)

• Like
Reactions: mdvq
Με κάθε ειλικρίνεια …είναι δυνατόν με αυτόν τον ζουμπά το συγκεκριμένο ηχείο 🔈 να εξαφανίζεται στον χώρο σου να έχει δυναμικά και διαφάνεια στα καλύτερα της ακόμη και με μεγάφωνα αλλά τρατζίστορ ;😂😂😂https://hxosplus.gr/reviews/loudspeakers/morel-avyra-633-review-test/
IMG_1687.jpeg

• Like
Reactions: Haagenti
Με κάθε ειλικρίνεια …είναι δυνατόν με αυτόν τον ζουμπά το συγκεκριμένο ηχείο 🔈 να εξαφανίζεται στον χώρο σου να έχει δυναμικά και διαφάνεια στα καλύτερα της ακόμη και με μεγάφωνα αλλά τρατζίστορ ;😂😂😂https://hxosplus.gr/reviews/loudspeakers/morel-avyra-633-review-test/
View attachment 248675
Τι άκουσες Μάκη, πες μας γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Τι άκουσες Μάκη, πες μας γαργαλιστικές λεπτομέρειες.
Όταν πήγα στην exclusive Audio να το ακούσω αντίκρισα έναν ζουμπά με μεγάφωνα αλλά τρατζίστορ αλλά με ποιότητα κατασκευής που ξεφεύγει από την κατηγορία του …

Τα ενισχυτικά MCINTOSH Προ και τελικός άρχισαν να ζεσταίνονται μαζί με τα ψηφιακά της το ένα κομμάτι διαδεχόταν το άλλο μαζί με τις δικιές μου επιλογές για να δω αν θα αντέξει ;θα αντέξει στις δύσκολες ηχογραφήσεις (χαμηλά )και δώσε γκάζι και πόνο σε κάθε περίπτωση ο κύριος Αντώνης δεν μου χάλασε χατήρι κατάπινε τα watt -ρεύματα μονορούφι … αντί να πάθουν ζημιά τα μεγάφωνα πήγαν να φύγουν οι γυψοσανίδες 😂όντως !!!

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για σοβαρό ηχείο με λεπτομέρεια με πεντακάθαρες μεσαίες συχνότητες έχει πέσει πολύ κούρδισμα …και χάρηκα ευχάριστα όταν άκουσα τον επετειακό της Denon στο σπίτι μου να υπάρχει αυτός ο γνώριμος γεμάτος ήχος της αλλά εδώ με μουσικότητα έτσι το κούρδισαν .

Τεράστια σκηνή η γυναίκα μου έψαχνε αν παίζει το ηχείο 😂

• Like
Reactions: Haagenti
View attachment 248675
έφυγαν τα oberon 9 ;;;

Ωπα... πίσω τους είναι....

θα φύγουν ;;; :LOL:

Ε, στον χώρο σου ρε φίλε θα πυροβολάνε τα oberon στο κεφάλι.
Άλλη κατηγορία ηχεία.
Να πούμε μεγειές;

έφυγαν τα oberon 9 ;;;

Ωπα... πίσω τους είναι....

θα φύγουν ;;; :LOL:
Είναι άλλη μέρα σήμερα 😉😂
Ε, στον χώρο σου ρε φίλε θα πυροβολάνε τα oberon στο κεφάλι.
Άλλη κατηγορία ηχεία.
Να πούμε μεγειές;
Όντως σε κάθε περίπτωση ο χώρος έχει μεγάλη σημασία και όπως έχω γράψει παλιότερα ο εκάστοτε κατασκευαστής ας κόψει το κεφάλι του πέρα από τις τεχνικές λεπτομέρειες να μπει στην διαδικασία να ακούσει το ηχείο του σε διαφορετικούς χώρους .
Το σημαντικό στο Oberon 9 είναι ότι άκουγε … στις αλλαγές Και αυτό ακούει αλλά μου αρέσει περισσότερο στις μέσο υψηλές το morel όλο αυτά με τα ψηφιακά δεν έχω προλάβει ακόμη να το ακούσω με τα αναλογικά .
Ναι φίλε θα μείνει .
Υ.Σ Ο συντονιστής αν θέλει ας ανοίξει νήμα με τα morel AVYRA 633.
Ευχαριστώ.

Attachments

• IMG_1688.jpeg
    IMG_1688.jpeg
    2.2 MB · Views: 31
Εσύ θα ανοίξεις νήμα για τα morel.
Εδώ άνοιξες για τα Oberon που είναι για πάρτυ με Μαζωνάκη και τα ρέστα...
Δεν θα ανοίξεις για αυτά που είναι Ηχειάρες ;;;;

ΥΣ..
Έχε υπόψη σου ότι το μεγάλο σε μέγεθος Oberon πίσω ακριβώς από το morel, κάνει ζημιά.
(Ειδικά σε υψηλές εντάσεις)

Γίνεται "αντηχείο" και προσθέτει ηχητικά "σκουπίδια" σε αυτό που παίζει...

ΥΣ ..
Να πούμε καλορίζικα και καλοάκουστα;;;;

Εσύ θα ανοίξεις νήμα για τα morel.
Εδώ άνοιξες για τα Oberon που είναι για πάρτυ με Μαζωνάκη και τα ρέστα...
Δεν θα ανοίξεις για αυτά που είναι Ηχειάρες ;;;;
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν στο ρεπερτόριο τους και το Μαζωνάκη ,τι θα τους εξαναγκάσουμε να μην τον ακούνε ;
Γνωρίζεις πολλά ηχεία ακόμη και πιο πανάκριβα να έχουν την ικανότητα να κατέβουν χαμηλά στα 20 HZ αν το επιτρέπει η ηχογράφηση;Το Oberon 9 αυτό το χαρακτηριστικό το είχε για ψωμοτύρι .
Γίνεται "αντηχείο" και προσθέτει ηχητικά "σκουπίδια" σε αυτό που παίζει...
Εσυ από μια φωτογραφία έβγαλες συμπέρασμα ;
Δεν είδες την δεύτερη ;
Τα morel σαν μεγάφωνα 📢 το γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν είχα την τρέλα με το car 🚗 audio .
ΥΣ ..
Να πούμε καλορίζικα και καλοάκουστα;;;;
Ναι 👍 να πεις δεν είναι τυχαία η επιλογή μου ,θα ανοίξω νήμα όταν βρεθεί χρόνος .

Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν στο ρεπερτόριο τους και το Μαζωνάκη ,τι θα τους εξαναγκάσουμε να μην τον ακούνε ;
δεν είπα αυτό.. είπα ότι ο Μαζωνάκης είναι για γλέντια , κρασιά , ουίσκι, φαγοπότια κλπ....
πες μου έναν μουσικόφιλο εδώ μέσα να ρίχνει λεφτά για μηχανάκια και δίσκους του Μαζωνάκη... ακόμα και ο φίλος μου ο mdvq, φράγκο δεν έχει δώσει για τον "καλλιτέχνη".. τσάμπα κατεβάζει τα άσματά του
Γνωρίζεις πολλά ηχεία ακόμη και πιο πανάκριβα να έχουν την ικανότητα να κατέβουν χαμηλά στα 20 HZ αν το επιτρέπει η ηχογράφηση;Το Oberon 9 αυτό το χαρακτηριστικό το είχε για ψωμοτύρι .
Ναι.. ένας σωρός ΡΑ ηχεία μπορούν να το κάνουν που είναι για τα πανηγύρια ..
(δεν λέω ότι όλα τα ΡΑ ηχεία είναι για τα πανηγύρια.. υπάρχουν και πολύ καλά, αλλά κοστίζουν.)

εσύ ένα πράγμα δεν δέχεσαι για τα Oberon 9..
η καμπίνα τους "τραγουδάει" γιατί είναι ελαφριά!
ηχείο αυτού του μεγέθους θα έπρεπε να ζυγίζει 50-60kg και όχι 36 μαζί με την βάση.
προσπαθεί να κάνει κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητές του , με αποτέλεσμα να μην το κάνει σωστά.. (τα μεγάφωνα μπορούν, η καμπίνα όχι)

εκτός αυτού το mid του είναι υπερβολικά "προβολικό"..
γιατί ;;; τις άκρες στο φάσμα χάνουμε όταν γερνάμε και ειδικά τις υψηλές.. (εδώ κάνω και λίγη πλάκα) :LOL:

το morel που πήρες μπορεί να μην κατεβαίνει εκεί κάτω, αλλά ότι κάνει το κάνει σωστά.
δεν το έχω ακούσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι έτσι έχει το πράμα..
δεν το κρύβω ότι με εντυπωσίασε θετικά το σχόλιο του ήχου για την σύγκριση με τα ATC ..
μπράβο στους Ισραηλίτες για το ηχείο.. μπορούν και άλλα πράγματα εκτός από όπλα......

Εσυ από μια φωτογραφία έβγαλες συμπέρασμα ;
Δεν είδες την δεύτερη ;
όχι δεν είχα προλάβει να δω την 2η.. σε διαλειμματάκι στην δουλειά είδα και έγραψα..
γράψε "άκυρο το σχόλιο" λοιπόν.. ;)

Τα morel σαν μεγάφωνα 📢 το γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν είχα την τρέλα με το car 🚗 audio .
και δεν "πονηρεύτηκες" να πάρεις κάτι με την "υπογραφή" τους στο σπίτι ;;
υψηλό κόστος πιθανόν ;;

Ναι 👍 να πεις δεν είναι τυχαία η επιλογή μου ,θα ανοίξω νήμα όταν βρεθεί χρόνος .
με την ησυχία σου....

Καλορίζικα και καλοάκουστα !!!
(παραλίγο να ξεχάσω τις ευχές....) :LOL:

• Like
Reactions: MakisM

Όντως σε κάθε περίπτωση ο χώρος έχει μεγάλη σημασία και όπως έχω γράψει παλιότερα ο εκάστοτε κατασκευαστής ας κόψει το κεφάλι του πέρα από τις τεχνικές λεπτομέρειες να μπει στην διαδικασία να ακούσει το ηχείο του σε διαφορετικούς χώρους .
Το σημαντικό στο Oberon 9 είναι ότι άκουγε … στις αλλαγές Και αυτό ακούει αλλά μου αρέσει περισσότερο στις μέσο υψηλές το morel όλο αυτά με τα ψηφιακά δεν έχω προλάβει ακόμη να το ακούσω με τα αναλογικά .
Ναι φίλε θα μείνει .
Ευχαριστώ.
Kαλοακουστα!
Αντε και μ' ενα ενισχυτη αντιστοιχο.

• Like
Reactions: MakisM
και δεν "πονηρεύτηκες" να πάρεις κάτι με την "υπογραφή" τους στο σπίτι ;;
υψηλό κόστος πιθανόν ;;
Για την τότε εποχή ένα 1️⃣ υπήρχε απλησίαστο στην τιμή και μεγάλη μου έκπληξη όταν διάβασα τον ήχο που κατέβηκε σε αυτήν την τιμή 😉δεν δίστασα καθόλου να πάω να το ακούσω .
Kαλοακουστα!
Αντε και μ' ενα ενισχυτη αντιστοιχο.
θα αστειεύεσαι ;στον επετειακό παρατάθηκε η παραγωγή του λόγο της ζήτησης που υπήρχε ,κοίταξε τι οδηγάει αλλά καλύτερα ρώτησε τους από που ψωνίζουν τα μεγάφωνα .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σαφής αναβάθμιση Μάκη.. με γεια! :)
Ευχαριστώ… Η αλήθεια να λέγεται.

θα αστειεύεσαι ;στον επετειακό παρατάθηκε η παραγωγή του λόγο της ζήτησης που υπήρχε ,κοίταξε τι οδηγάει αλλά καλύτερα ρώτησε τους από που ψωνίζουν τα μεγάφωνα .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Kαταρχην καλορίζικα και καλοακουστα!!

Τι εννοείς με το παραπάνω.
Ποιους να ρωτήσουμε??
Την Denon??

Kαταρχην καλορίζικα και καλοακουστα!!

Τι εννοείς με το παραπάνω.
Ποιους να ρωτήσουμε??
Την Denon??
Ευχαριστώ 🙏 την Egglestonworks αλλά φυσικά με την δικιά της φιλοσοφία και κατασκευή …
Δεν κατάλαβες από που προέρχονται τα μεγάφωνα 📢;

• Like
Reactions: mdvq

Ναι φίλε θα μείνει .
Ευχαριστώ.
Είν αυτό που τέσταρε ο Ήχος τον Νοέμβριο και μ άρεσε το τεστ? ή κάνω λάθος?
Τα ηχεία πάντως απέσπασαν καλές κριτικές και απ έξω.

Είν αυτό που τέσταρε ο Ήχος τον Νοέμβριο και μ άρεσε το τεστ? ή κάνω λάθος?
Τα ηχεία πάντως απέσπασαν καλές κριτικές και απ έξω.
Εγώ το τεστ το διάβασα στο internet 🛜 morel avyra 633 τον Φεβρουάριο ήταν σε μαύρη απόχρωση προτίμησα την αντίθεση ,αυτά γούστα είναι .
Από κάθε άποψη δικαίως απέσπασε αυτές τις κριτικές ,θα μπω σε λεπτομέρειες όταν θα ανοίξω το νήμα .

• Like
Reactions: vlad66
Εγώ το τεστ το διάβασα στο internet 🛜 morel avyra 633 τον Φεβρουάριο ήταν σε μαύρη απόχρωση προτίμησα την αντίθεση ,αυτά γούστα είναι .
Από κάθε άποψη δικαίως απέσπασε αυτές τις κριτικές ,θα μπω σε λεπτομέρειες όταν θα ανοίξω το νήμα .

+1000 και από μένα για την αντίθεση !!

πανέμορφα φαίνονται σε αυτό το χρώμα !!