Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν στο ρεπερτόριο τους και το Μαζωνάκη ,τι θα τους εξαναγκάσουμε να μην τον ακούνε ;
δεν είπα αυτό.. είπα ότι ο Μαζωνάκης είναι για γλέντια , κρασιά , ουίσκι, φαγοπότια κλπ....
πες μου έναν μουσικόφιλο εδώ μέσα να ρίχνει λεφτά για μηχανάκια και δίσκους του Μαζωνάκη... ακόμα και ο φίλος μου ο mdvq, φράγκο δεν έχει δώσει για τον "καλλιτέχνη".. τσάμπα κατεβάζει τα άσματά του
Γνωρίζεις πολλά ηχεία ακόμη και πιο πανάκριβα να έχουν την ικανότητα να κατέβουν χαμηλά στα 20 HZ αν το επιτρέπει η ηχογράφηση;Το Oberon 9 αυτό το χαρακτηριστικό το είχε για ψωμοτύρι .
Ναι.. ένας σωρός ΡΑ ηχεία μπορούν να το κάνουν που είναι για τα πανηγύρια ..
(δεν λέω ότι όλα τα ΡΑ ηχεία είναι για τα πανηγύρια.. υπάρχουν και πολύ καλά, αλλά κοστίζουν.)
εσύ ένα πράγμα δεν δέχεσαι για τα Oberon 9..
η καμπίνα τους "τραγουδάει" γιατί είναι ελαφριά!
ηχείο αυτού του μεγέθους θα έπρεπε να ζυγίζει 50-60kg και όχι 36 μαζί με την βάση.
προσπαθεί να κάνει κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητές του , με αποτέλεσμα να μην το κάνει σωστά.. (τα μεγάφωνα μπορούν, η καμπίνα όχι)
εκτός αυτού το mid του είναι υπερβολικά "προβολικό"..
γιατί ;;; τις άκρες στο φάσμα χάνουμε όταν γερνάμε και ειδικά τις υψηλές.. (εδώ κάνω και λίγη πλάκα)
το morel που πήρες μπορεί να μην κατεβαίνει εκεί κάτω, αλλά ότι κάνει το κάνει σωστά.
δεν το έχω ακούσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι έτσι έχει το πράμα..
δεν το κρύβω ότι με εντυπωσίασε θετικά το σχόλιο του ήχου για την σύγκριση με τα ATC ..
μπράβο στους Ισραηλίτες για το ηχείο.. μπορούν και άλλα πράγματα εκτός από όπλα......
Εσυ από μια φωτογραφία έβγαλες συμπέρασμα ;
Δεν είδες την δεύτερη ;
όχι δεν είχα προλάβει να δω την 2η.. σε διαλειμματάκι στην δουλειά είδα και έγραψα..
γράψε "άκυρο το σχόλιο" λοιπόν..
Τα morel σαν μεγάφωνα

το γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν είχα την τρέλα με το car

audio .
και δεν "πονηρεύτηκες" να πάρεις κάτι με την "υπογραφή" τους στο σπίτι ;;
υψηλό κόστος πιθανόν ;;
Ναι

να πεις δεν είναι τυχαία η επιλογή μου ,θα ανοίξω νήμα όταν βρεθεί χρόνος .
με την ησυχία σου....
Καλορίζικα και καλοάκουστα !!!
(παραλίγο να ξεχάσω τις ευχές....)