Το chat του δικάναλου

Σήμερα πήρα δύο αρνητικές απαντήσεις,για το αν χρειάζεται να αλλάξω καλώδια τροφοδοσίας στα ενεργά Dynaudio,των οποίων το καλώδιο είναι το απλό δίκλωνο με το βύσμα που είναι σαν οκτώ.
Κατι έτοιμα που υπάρχουν,κάνουν κάνα εξηνταρι (τα της φωτό 75) το ένα και σε καμμια των περιπτώσεων δεν τα δίνω .
Έχει κάνει κάποιος φίλος τέτοια αλλαγή και αν ναι, είχε κανένα αποτέλεσμα??

Attachments

• thpicch.jpeg
    thpicch.jpeg
    25.1 KB · Views: 5
Last edited:
Ελπίζω μόνο να μην βαρεσει κανονι η βελονα μου
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

H βελόνα δεν πρόκειται να πάθει κάτι.
Τα ηχεία ή ο ενισχυτής σου όμως, μπορεί. :p
Εκτός αν αποφασίσει η βελόνα ότι δεν θέλει να παίξει εκείνο το κομμάτι και δεν το ακούσεις ποτέ.

Η Benz μου έπαιζε μια χαρά, κάποιες όμως του @vlad66 απλά αρνιώντουσαν να το διαβάσουν και πήγαιναν παρακάτω. :ROFLMAO:
Άλλες πάλι έπαιζαν λίγο από εδώ, λίγο από εκεί...

• Like
Reactions: vlad66
Βέβαια βρήκα και αυτά στα 45 ευρώ και τα δύο, αλλά δεν νομίζω να κάνω τίποτα άλλο ,εκτός από το να πετάξω ένα 45αρι στο νεροχύτη 😆

(ρε πετριά που έχω στον εγκέφαλο 😵‍💫)
Για ποιό λόγο θες ν' αλλάξεις καλώδια; Σε γαργαλάει η τσέπη σου; 😁
Δε βλέπω κανένα λόγο αυτή τη στιγμή ν' αλλάξεις καλώδια, πάρα μόνο αν τα πάρεις με δοκιμή και διαπιστώσεις πράγματι διαφορά που σε ικανοποιεί.
Πάντως αν σου δοθεί η ευκαιρία, δοκίμασε τα πιο ακριβά που θα βρεις, π.χ. τα Audioquest. Έτσι, για την περιέργεια!

• Like
Reactions: petronik and mdvq
Βέβαια βρήκα και αυτά στα 45 ευρώ και τα δύο, αλλά δεν νομίζω να κάνω τίποτα άλλο ,εκτός από το να πετάξω ένα 45αρι στο νεροχύτη 😆

(ρε πετριά που έχω στον εγκέφαλο 😵‍💫)

έλεος ρε Μιχάλη που θα δώσεις 22€ για δαύτο....

Πρωινή παραλαβή από eBay ...Δειτε τις αυλακώσεις που έχει εκεί που βαρανε τα κανόνια
Ελπίζω μόνο να μην βαρεσει κανονι η βελονα μου
345523432159466140a7fccfb3468849.jpg

327c7cfbb38efa06bbdf33d6b8621cb8.jpg

5bfc68857121a20aaea0c289a416cd83.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

έχε πολύ χαμηλά την ένταση εκεί στα κανόνια.

έχε πολύ χαμηλά την ένταση εκεί στα κανόνια.
το απογευμα οταν γυρισω θα τον ακουσω και θα αποφανθω , απο αυτα που διαβαζα στο νετ (δεν ξερω μπορει να ειναι και βλακειες) γραφουν οτι αυτε οι αυλακωσεις ειναι chalenge για την βελονα. Ιδωμεν θα επανελθω

• Like
το απογευμα οταν γυρισω θα τον ακουσω και θα αποφανθω , απο αυτα που διαβαζα στο νετ (δεν ξερω μπορει να ειναι και βλακειες) γραφουν οτι αυτε οι αυλακωσεις ειναι chalenge για την βελονα. Ιδωμεν θα επανελθω
για την βελόνα δεν είναι πρόβλημα.. λίγο η ανάρτηση στο στέλεχος θα "τερματίσει" , που ούτε αυτό είναι κακό μία στο τόσο..

τα ηχεία όμως θέλουν προσοχή !

• Like
Reactions: bujinkan
έλεος ρε Μιχάλη που θα δώσεις 22€ για δαύτο....
Αρχηγέ,ΔΕΝ θα δώσω,απλά το αναφέρω 😸
Εξάλλου η δεύτερη αρνητική γνώμη (εκτός από την δική σου) ήταν από μαγαζί,προς τιμή τους!!!

• Like
κάποιες όμως του @vlad66 απλά αρνιώντουσαν να το διαβάσουν και πήγαιναν παρακάτω. :ROFLMAO:
Άλλες πάλι έπαιζαν λίγο από εδώ, λίγο από εκεί...
Τις επαιρνε μαζι του το.......... βλημα του κανονιου :ROFLMAO:

• Haha
για την βελόνα δεν είναι πρόβλημα.. λίγο η ανάρτηση στο στέλεχος θα "τερματίσει" , που ούτε αυτό είναι κακό μία στο τόσο..

τα ηχεία όμως θέλουν προσοχή !
λοιπον εβαλα να παιξει ο δισκος....καθαρισμα ευλαβικο δισκου και βελονας και παμε λεω.....Ακουσα ολο το κοματι 15 λεπτα :eek:
Στο τελος που φτασαμε στα κανονια ειχα στο χερι το βολιουμ για καλο και για κακο.....Παρολα αυτα τα aria ανταποκριθηκαν τελεια. Τα 4 6μισαρια χορευαν παλλονταν στο φουλ και βγαζανε ωραιες χαμηλες .

λοιπον εβαλα να παιξει ο δισκος....καθαρισμα ευλαβικο δισκου και βελονας και παμε λεω.....Ακουσα ολο το κοματι 15 λεπτα :eek:
Στο τελος που φτασαμε στα κανονια ειχα στο χερι το βολιουμ για καλο και για κακο.....Παρολα αυτα τα aria ανταποκριθηκαν τελεια. Τα 4 6μισαρια χορευαν παλλονταν στο φουλ και βγαζανε ωραιες χαμηλες .

άρα πέρασε η κεφαλή τα κανόνια με επιτυχία ! (y)

• Like
Reactions: bujinkan
Η VM95ML στο thorens/ sme III όχι απλά δεν μπόρεσε, αλλά στο σημείο της φωτογραφίας "πηδούσε" προς τα πίσω υπομένοντας ατελείωτο μαρτύριο..

IMG_20250604_212223.jpg

Κάτι έχω ρυθμίσει λάθος;;
Υποπτεύομαι την VTA αλλά πέρα από τον "ορίζοντα" του S βραχίονα δεν έχω άλλη "αναφορά"
Πέρα από αυτό πρέπει να αγοράσω άλλεν σε ίντσες γιατί το μετρικό δεν πιάνει καθόλου πια..

Στο technics μου με την ίδια κεφαλή, τα γνωστά...
Ρίχνει πήδους σε κάθε μπαμ και τελειώνει την διαδικασία τσακ μπαμ....

Η VM95ML στο thorens/ sme III όχι απλά δεν μπόρεσε, αλλά στο σημείο της φωτογραφίας "πηδούσε" προς τα πίσω υπομένοντας ατελείωτο μαρτύριο..

View attachment 253408

Κάτι έχω ρυθμίσει λάθος;;
Υποπτεύομαι την VTA αλλά πέρα από τον "ορίζοντα" του S βραχίονα δεν έχω άλλη "αναφορά"
Πέρα από αυτό πρέπει να αγοράσω άλλεν σε ίντσες γιατί το μετρικό δεν πιάνει καθόλου πια..

Στο technics μου με την ίδια κεφαλή, τα γνωστά...
Ρίχνει πήδους σε κάθε μπαμ και τελειώνει την διαδικασία τσακ μπαμ....

Εγώ μια 2m blue έχω .

Εγώ μια 2m blue έχω .

την έχω και γω αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα... δεν έχει και νόημα.. ο βραχίονας μου είναι ατελής και λογικό να μην τα πάει καλά με κάποιες κεφαλές στην διαδικασία..

ο SME όμως με βάζει σε σκέψεις..
με το μάτι από κάποιες γωνίες φαίνεται σαν να είναι κατηφορικό το armtube προς την κεφαλή.. στην κλίμακα, μία έτσι μία αλλιώς....

αύριο θα προσπαθήσω να βρω άλλεν σε ίντσες για να κάνω σωστή ρύθμιση.

O SME III ειναι σχεδιασμενος για κεφαλες ψηλης/πολυ ψηληςς ενδοτικοτητας.
Δεν "φταιει" ουτε αυτος ουτε η 95EN και ειδικα σε τετοιους δισκους.