Το chat του δικάναλου

Θα πάρω ένα κρεββάτι και θα πάω να μείνω εκεί μέσα! Λέτε να με δεχτούν; 🥰

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
12,500 € η βελόνα της Grado!!! Αν σκεφτείς το σύνολο... μια χαρά 😮

Το ζητούμενο είναι τι πληρώνεις στην Grado ώστε να δικαιολογούνται 20.000€ αν άκουσα σωστά την τιμή της κεφαλής.Το Χαβανέζικο ξύλο;Υπάρχουν και στην Ιαπωνία δενδρα.Τα χρυσά πηνία;Υπάρχει και στην Ευρώπη Χρυσος.Τι άλλο που να μην το βρίσκεις σε κεφαλες που κοστίζουν χαμηλό τετραψήφιο ποσον;

Last edited:
Το ζητούμενο είναι τι πληρώνεις στην Grado ώστε να δικαιολογούνται 20.000€ αν άκουσα σωστά την τιμή της κεφαλής.Το Χαβανέζικο ξύλο;Υπάρχουν και στην Ιαπωνία δενδρα.Τα χρυσά πηνία;Υπάρχει και στην Ευρώπη Χρυσος.Τι άλλο που να μην το βρίσκεις σε κεφαλες που κοστίζουν χαμηλό τετραψήφιο ποσον;
Το πρεστίζ. Τις κεφαλές αυτές τις φτιάχνει ό ιδιοκτήτης της εταιρείας και κληρονόμος αυτοπροσώπως.

Το πρεστίζ. Τις κεφαλές αυτές τις φτιάχνει ό ιδιοκτήτης της εταιρείας και κληρονόμος αυτοπροσώπως.
Η Grado δεν είχε ποτέ prestige σ' αυτήν την κατηγορία.Δεν θα το αποκτήσει τώρα.

Τι με εντυπωσίασε:
Υπάρχουν στην Ελλάδα τα υπερμηχανήματα του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι διαθέσιμα, μπορούμε να πάμε να τα δούμε και να τ' ακούσουμε!
Πωλούνται και υπάρχουν αρκετοί στη χώρα μας που τα αγοράζουν και τα έχουν αγοράσει!

Η κεφαλή της Grado, όχι δεν μ' εντυπωσίασε. Υπάρχουν καλύτερες και φθηνότερες και ακριβότερες.

Με εντυπωσίασαν όμως τα ασύρματα ακουστικά Loewe Leo των 1300 ευρώ στην απλή τους έκδοση. (Και των 133000 ευρώ στην πολυτελή έκδοση, καλυμμένη με διαμάντια)!
Ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά τους για αναπαραγωγή Dolby Atmos και AI Real Time Translation.
Τι σημαίνει αυτό; Θα μιλάμε με ξένους και θα ακούμε αυτόματα τη μετάφραση?! :rolleyes:
Αν ισχύουν τα παραπάνω, θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

Το είδα και εγώ το βίντεο αυτό με το κατάστημα στα γλυκά νερά είχε ξαναγίνει πριν από ένα χρόνο. καθαρά για διαφημιστικούς λόγους... δεν έχει νόημα κανένα... θα προτιμούσα έναν άνθρωπο γνώστη να πάει να ρωτήσει δυο-τρία πράγματα να μάθουμε και εμείς κάτι ουσίας παρά τώρα ο τυπος που από τα αυτοκίνητα πήγε εκεί να μας δείξει τι...
να μας πει για τα πιο ακριβά μηχανήματα ??? Χαρήκαμε, πήγαινε και σε ένα real estater να σου πει για τα πιο ακριβά διαμερίσματα, πήγαινε και σε ένα ρολογά να σου πει για τα πιο ακριβά ρολόγια και σε ενα κοσμηματοπωλείο για τα πιο ακριβά κοσμήματα ....δεν έχει νόημα αυτό πιο πολύ για τα views και για τη διαφήμιση του καταστήματος γίνεται.

• Like
Reactions: christos56
Αντιθέτως δεν προβάλλονται σωστοί άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουνε πάρα πολύ γνώση σε όλους όσους ενδιαφέρονται εννοείται όπως τον Στάθη Αρφάνη, τον οποίο εγώ προσωπικά δεν τον έχω γνωρίσει αλλά ήξερα τον αδερφό του με τον οποίον έχω ακούσει πολύ μουσική και δυστυχώς δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούσαν πραγματικά να συμβάλουν στο χώρο της τέχνης και της μουσικής και αμφιβάλλω αν πολύ τον γνωρίζουν.

Το έβαλα το video επειδή δίνει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Ότι υπάρχουν κάπου εδώ στην Ελλάδα κοντά μας τα υπερμηχανήματα των ονείρων μας και μπορούμε να πάμε, να τα δούμε και να τ' ακούσουμε εμείς οι φτωχοί, να αποκτήσουμε την εμπειρία, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό που οι περισσότεροι δεν μπορούμε.

Μας λέει λίγο-πολύ ποιό είναι το κοινό που τα αγοράζει στη χώρα μας. Φαίνεται ότι είναι αρκετοί. Και δεν είναι οι πετρελαιάδες όπως φανταζόμασταν.

Εντάξει, ο παρουσιαστής είναι άσχετος, αλλά έστω και αυτό το λίγο είναι ενδιαφέρον.

Last edited:
Με αυτά και με αυτά μάλλον
Το είδα και εγώ το βίντεο αυτό με το κατάστημα στα γλυκά νερά είχε ξαναγίνει πριν από ένα χρόνο. καθαρά για διαφημιστικούς λόγους... δεν έχει νόημα κανένα... θα προτιμούσα έναν άνθρωπο γνώστη να πάει να ρωτήσει δυο-τρία πράγματα να μάθουμε και εμείς κάτι ουσίας παρά τώρα ο τυπος που από τα αυτοκίνητα πήγε εκεί να μας δείξει τι...
να μας πει για τα πιο ακριβά μηχανήματα ??? Χαρήκαμε, πήγαινε και σε ένα real estater να σου πει για τα πιο ακριβά διαμερίσματα, πήγαινε και σε ένα ρολογά να σου πει για τα πιο ακριβά ρολόγια και σε ενα κοσμηματοπωλείο για τα πιο ακριβά κοσμήματα ....δεν έχει νόημα αυτό πιο πολύ για τα views και για τη διαφήμιση του καταστήματος γίνεται.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.
Τόσα μαγαζιά ήχου αλλά πήγε πάλι στον ίδιο.
207k followers έχει ο τύπος ,κάποιος θα τσιμπήσει.

Ωραία σκέψη να τροποποιήσετε την κλίμακα του παχύμετρου.

Το αλφαδάκι είναι μόνιμα κολλημένο στην βάση ;;

(Σβήσε βρε Γιώργο το τόξο και το 7.. χαλάνε την μόστρα.. που σου χρησιμεύει αφού έχει αλφάδι) ;;

Λογικό να πάει εκεί ο τύπος αυτός, αφού το experience center εκεί βασίζεται στην ιδέα της σύμπραξης των Jaguar/Land Rover με τα προϊόντα audio.