Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Και που "κολλάει" αυτό ρε Λευτέρη ;;

Μήπως παρακίνησα κάποιον να ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο ;;

Πόσο μάλλον του αναλογικού ;;;
Δεν νομίζω να είπε κανείς κάτι τέτοιο..
Δεν μου λες, δεν ξύπνησες καλά σήμερα;..

• Haha
Reactions: Tzimisce and vlad66
Δεν νομίζω να είπε κανείς κάτι τέτοιο..
Δεν μου λες, δεν ξύπνησες καλά σήμερα;..
Η Σία δουλεύει, η μέρα έξω είναι υπέροχη, είπα στον mdvq να πάμε για καφέ αλλά έφαγα πόρτα...

Κάθισα λοιπόν στ'αυγά μου και δοκιμάζω καλώδια ethernet.....
:LOL:

Εγώ προτιμώ τον ήχο του πικαπ αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού για μένα
Αν δεν έχεις δίσκους, μείνε μακριά..
Αν έχεις κάποια συλλογή να κάνεις δουλίτσα και με σχετικά χαμηλές τιμές..
Καλο είναι να έχεις και ένα πικαπακι...

• Like
Reactions: vlad66
Αν δεν έχεις δίσκους, μείνε μακριά..
Αν έχεις κάποια συλλογή να κάνεις δουλίτσα και με σχετικά χαμηλές τιμές..
Καλο είναι να έχεις και ένα πικαπακι...
Δεν έχω ούτε ένα δίσκο . Αλλά έχω μικρά παιδιά και δεν έχω και χώρο τώρα και επίσης για να πάρω τον ήχο που θέλω δε φτάνουν τα εισαγωγικά πικαπ και phono. Οπότε το αφήνω για το μέλλον .

Δεν έχω ούτε ένα δίσκο . Αλλά έχω μικρά παιδιά και δεν έχω και χώρο τώρα και επίσης για να πάρω τον ήχο που θέλω δε φτάνουν τα εισαγωγικά πικαπ και phono. Οπότε το αφήνω για το μέλλον .
Και οταν πάρεις τον ήχο που θέλεις από το πικάπ θα παραμελησεις τα ψηφιακά.
Το αντίθετο απ' αυτό που κάνουν μερικοι-μερικοι,ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε.

Αυτό που κάποιοι ανακαλύπτουν πράγματα που είχε εφαρμόσει η mikroseiki πριν δεκαετίες...
(y)
Υπαρχει και μια φημη που λεει οτι ατομα της TechDAS ειχαν σχεση στο παρελθον με τη Micro Seiki.

Δεν πολυβγαίνουν τα χρόνια...
Η mikroseiki το είχε παρουσιάσει την δεκαετία του 80. 🤔

Τα είπανε προχτές στην παρουσίαση. Από αυτόν προέρχεται η ιδέα και η TechDAS τη συνεχίζει.
Ούτε κι εσύ ήρθες. Σας έχουν δέσει με καλώδια ethernet και δεν έρχεστε στα ραντεβού... :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Τα είπανε προχτές στην παρουσίαση. Από αυτόν προέρχεται η ιδέα και η TechDAS τη συνεχίζει.
Ούτε κι εσύ ήρθες. Σας έχουν δέσει με καλώδια ethernet και δεν έρχεστε στα ραντεβού... :ROFLMAO:

Ο AUDIOLYTIC μένει στην Λευκωσία της Κύπρου.. λίγο δύσκολο να έρθει τέτοια εποχή...
Και φυσικά δεν ανακατεύεται με ethernet , streamers κλπ... είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών μαζί με τον Γιώργο Κουν !
(Δεν διαβάζεις τι γράφουμε εδώ μου φαίνεται...) :p

Εγώ δούλευα και δεν μπόρεσα. :(

Απ τα 8 πικάπ που έχω με πλήθος ακίδων ,βραχιόνων και 2 που δεν ξέρω αν παίζουν..
Το πιο ήσυχο ήταν αυτό που που άκουγα τα αρνητικότερα σχόλια για το θέμα.

Το Lenco 75 ,κιχ δεν βγάζει η τροχαλία όπως το αναβάθμισα το 2013 με απλό πλίνθο ,χωρίς τους προτεινόμενους και 'υπερβολικούς' του Lenco Heaven.
Η δύναμη της στροφορμής, τα δυναμικά και ο ρυθμός είναι τα πολύ δυνατά σημεία ,αν και το είχα πάντα με MM.
Έχει βέβαια υποστεί κάποιο πρόβλημα στο arboard του Linn Βasic ,απ τον σεισμό και την πτώση και κάποια στιγμή θα ζητήσω Βοήθεια απ τους πιο έμπειρους.

Περισσότερο ακούγεται η τριβή του ιμάντα του Clearaudio απ την τροχαλία του Lenco.
Σε μια περσινή φωτογραφική αναφορά ξένου περιοδικού σε Μεγάλο στούντιο ηχογραφήσεων ήταν μαζί με ένα Revox τα πιο αξιόπιστα (κατ αυτούς) που επέλεξαν.