Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Παρακατω ειναι το user manual του Kairn , στην σελ.15 φαινεται καθαρα οτι ο προενισχυτης δεν λειτουργει ως παθητικος οπως νομιζουν πολλοι , αλλα κανει ενισχυση ιση με 11,42dB , παιρνει στην εισοδο 188mV και βγαζει 0,7V .

INPUTS
Sensitivities for 0.7V rms output at 1 kHz maximum volume, output load 2 kilohms.
Minimum load on line outputs 1 kilohms total.
MOVING MAGNET AND MOVING COIL CARTRIDGES
MM: Sensitivity - 2mV rms Load - 47 kilohms/68pF
MC: Sensitivity - 130uV rms Load - 150 ohms/4.7nF
TUNER/CD/AUX/TAPE INPUTS
Sensitivity - 188mV rms Load - 24 kilohms

Attachments

Αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση να κοιτάξεις τον διπλανό σου και να πεις την αλήθεια...

"Μας νίκησαν... πρέπει να το παραδεχτούμε"

Μας εκλ@@@σαν τα @@@@@δια.....:p:p:p:p:p:p

jim-carrey-silly-face.gif

Ξέρει κανείς ποια μπορεί να είναι αυτή η κεφαλή;
PXL_20260228_191931681.jpgPXL_20260228_191937175.jpg
Είχε έρθει με τον SME 309 ενός φίλου και είναι μετά βεβαιότητας MC. Σορυ για την θολή δεύτερη φωτογραφία, την πήρα κάπως βιαστικά.

Δεν ειμαι μουσουλμανος για να παρεξηγηθω , και εγω δεν εχω προβλημα με τους μουσουλμανους, ειμαστε και εκτος θεματος . Με το ηχειο που δεν επαιζε το τουιτερ τι εκανες τελικα , ελεξες αυτα που σου ειπα ? .
Φαίνεται ότι είναι τα διαβολικά αυτά καλώδια.Θα σου στείλω και φωτός.Έλεγξα τις καλωδιώσεις ηχείων ,έλεγξα ξανά τον προενισχυτή βάζοντας τα ενεργά στα outputs και παίζουν τα tweeter.
Θα κάνω ένα check στα cross του ηχείου (παρόλο που ξέρω ότι και σε άλλα ηχεία το τουίτερ του δεξιού channel ΔΕΝ παίζει),το τελευταίο δεδομένο είναι ότι ανοίγοντας τον τελικό το αριστερό κανάλι (ηχείο) παίζει κανονικά ,ενώ το δεξί βραχυκυκλώνει και σταματά να παίζει,μέχρι να περάσει κάποιο χρόνο σβηστός ο τελικός.
Θα τσεκάρω και τον τελικό .