Έκτωρ Κατσίκης
Supreme Member
Προτιμώ το 19364.Το'χεις δοκιμασει;
Και μονο που λεει αυτο: Tinned Copper
Για μενα τρωει ακυρο.
Προσπαθήστε να παραβλέψετε ότι είναι μαύρο και φθηνότερο.
Ίσως κάτι παραπάνω να ξέρει ο Mark Levinson.
Προτιμώ το 19364.Το'χεις δοκιμασει;
Και μονο που λεει αυτο: Tinned Copper
Για μενα τρωει ακυρο.
Το Α6 gen1 (γενικά) είναι καλύτερο Streamer/dac από το Wimm Ultra..καλύτερο το Α6 η πρώην έκδοση;
Το 19364 παίζει συμπαθητικά, ειδικά για το κόστος του..Προτιμώ το 19364.
Ο Μαρκ Λεβινσον και ο καθε Λεβινσον εχει στο μυαλο και την οικονομια κλιμακας.Προτιμώ το 19364.
Κυριως οταν ξερουν οτι σχεδον κανενας πελατης τους δεν θα χρησιμοποιησει το καλωδιο που βαζουν με τον ενισχυτη τους (οσοι βαζουν)Ο Μαρκ Λεβινσον και ο καθε Λεβινσον εχει στο μυαλο και την οικονομια κλιμακας.
ευχαριστώ.Το Α6 gen1 (γενικά) είναι καλύτερο Streamer/dac από το Wimm Ultra..
Το Wimm Ultra είναι ευκαιρία για τα λεφτά του για κάποιον που δεν μπορεί να ανέβει σε κόστος για την αγορά ενός Α6..
Και ο ήχος του είναι αξιοπρεπής, τίμιο..
Και λοιπόν; Αυτό δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας ώστε να μην το αγοράσει κάποιος..το ότι το Α6 τρώει τροφοδοτικά δεν λαμβάνεται υπόψη?
το ότι το Α6 τρώει τροφοδοτικά δεν λαμβάνεται υπόψη?
Για πες τι λες και εννοείς για να μπω στο νόημα..άλλο λέω, άλλο λες
σε μια πιθανή αγορά όλα λαμβάνονται υπόψη
χόρτασε? ή άλλαξε διατροφικές συνήθειες?
Ηταν προβληματικο το αρχικο και πλεον βγαινει με αλλο τροφοδοτικο που δεν παρουσιαζει προβλημα.χόρτασε? ή άλλαξε διατροφικές συνήθειες?
Eνα σκαλί παραπάνω είναι και το bluenode Icon που έχει ,απ όσο διαβάζω ,εξαιρετικό λειτουργικό [γενικώς εχει καλό λειτουργικό η εταιρία βεβαια ] .Στην πιο κάτω κατηγορία από την Eversolo είναι η Wiim και στην πιο κάτω κατηγορία από αυτήν είναι η Arylic. Ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και διαλέγει. Πάντως πέρα από τις ηχητικές διαφορές, υπάρχουν και ποιοτικές διαφορές στο perceived quality, αλλά και στις ευκολίες.
Για την Arylic, απόκτησε και δεύτερο διανομέα πριν από λίγο καιρό, και αν κρίνω από το τι... λαμβάνω ήθελε κι άλλους. Δύσκολο. Καλή είναι για κάποιον που θέλει τα εντελώς βασικά, στοχευμένη την είχα εδώ και χρόνια αλλά το business plan έτσι δεν βγαίνει.
Eνα σκαλί παραπάνω είναι και το bluenode Icon που έχει ,απ όσο διαβάζω ,εξαιρετικό λειτουργικό [γενικώς εχει καλό λειτουργικό η εταιρία βεβαια ] .
Προσωπικά είναι η εναλλακτική επιλογή μου ,αν δεν βγαλει -επιτέλους- to streamer της η Laiv που το "παιδεύει" εδω και ενα χρόνο σχεδόν ,αλλά δεν το έχει κυκλοφορήσει
Τα Bluenode είναι πολυ καλά Streamer, είναι hifi players...Eνα σκαλί παραπάνω είναι και το bluenode Icon που έχει ,απ όσο διαβάζω ,εξαιρετικό λειτουργικό [γενικώς εχει καλό λειτουργικό η εταιρία βεβαια ] .
Προσωπικά είναι η εναλλακτική επιλογή μου ,αν δεν βγαλει -επιτέλους- to streamer της η Laiv που το "παιδεύει" εδω και ενα χρόνο σχεδόν ,αλλά δεν το έχει κυκλοφορήσει
Νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε για την ουσία δηλ αν μια συσκευή ,μπορεί να φανεί χρήσιμη στο να ακούσουμε την μουσική μας .Το τι αλλο βγάζει η εταιρία είναι κάτι διαφορετικό .Εγώ μιλούσα για τις εταιρίες και όχι συγκεκριμένα για τα προϊόντα. Τα Bluesound είναι πιο κάτω κατηγορία και είναι και ολίγον διαφορετική η προοπτική τους, με ασύρματα ηχεία και ηχομπάρες.
Περισσότερο στην κατηγορία των smart συσκευών τα κατατάσω, εκεί που υπάρχουν τα sonos, τα wiim, μέχρι και τα Denon Heos. Δεν είναι καθαρόαιμος Hi-Fi προσανατολισμός δηλαδή σε αυτά.
Νομίζω αναφερόμαστε σε μηχανάκια γήινου κόστους και όχι σε μηχανάκια 3-4-5.000 ευρώΤα Bluenode είναι πολυ καλά Streamer, είναι hifi players...
Δεν είναι πιο κάτω απο αλλά στις κατηγορίες τους..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.