Το chat του δικάναλου

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε από την 1η στιγμή που τον άκουσα... από την πρώτη νότα του πιάνου, του βιολιού, του σαξόφωνου....

Και να φανταστείς δεν ξέρω και γω από πότε μου ζητούσε ο Μιχάλης να τον δοκιμάσω....

Έχω χάσει τον ύπνο μου μέχρι να συνδεθεί ξανά ..

Κομμάτι κομμάτι ετοιμάζεται, με μεγάλη υπομονή..

View attachment 269882

View attachment 269883

Την Τρίτη του Πάσχα που ελπίζω να ανοίξουν τα βιομηχανικά θα πάρω επιτέλους και τα τελευταία υλικά που μου λείπουν και θα τον δέσω για να συνδεθεί στο σύστημα..

Ήδη και το StP μπήκε εκεί που είπαμε νωρίτερα.

Μέχρι τότε απλά θα μπαίνει στην πρίζα τα βράδια με την κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα......

View attachment 269884

View attachment 269885
Ωιμε! Συνεπώς υστερεί στις κιθάρες!Το Hammond πως το βγάζει ώστε να ικανοποιηθουν οι συμμετέχοντες στο σχετικό νήμα;
Με την άδεια σου,εγώ θα τον κάνω Fuzzαριστο!

• Haha
Reactions: christos56
Για το πολυμπριζο θελει 2 μετρα, αυτο του μετρου δεν αρκει.
Σιγά μην είναι μόνο 1 - 1,5 μέτρο αυτό που κρατάς...

Στην φωτογραφία φαίνεται πως είναι διμετρο.
Αυτες τις ψευδαισθησεις δημιουργουν τα χαιεντικα κινητά τηλέφωνα σας.
Ένα μέτρο καλωδιο ρεύματος δεν παίρνουμε ποτέ των ποτών.
2μετρο πρέπει να είναι ρε συ..

Πάνω από 1,80 είναι ο Λάκης.. πιστεύω ότι αν "άπλωνε" το καλώδιο θα τον ξεπερνούσε.

• Like
Reactions: Θρησκος
Ωιμε! Συνεπώς υστερεί στις κιθάρες!Το Hammond πως το βγάζει ώστε να ικανοποιηθουν οι συμμετέχοντες στο σχετικό νήμα;
Με την άδεια σου,εγώ θα τον κάνω Fuzzαριστο!
Σκέτη μαγεία είναι στις κιθάρες , με Hummond δεν τον άκουσα ακόμα.. περισσότερο κλασική μουσική έπαιξε , λίγο ηλεκτρονική -όσο πρόλαβα- γιατί μετά άρπαξε το apple η Σία και το black metal πήγε σύννεφο...

Την επόμενη μέρα μπήκε στο εργαστήρι για τις λαμαρινοδουλειές και ακόμα να βγει...

Στις κιθάρες και τα έγχορδα μπάσα θέλω να τον ακούσει (ειδικά) ο @Jimbobassist , μη τυχόν έχω παρασυρθεί από τον αρμονικό του πλούτο στα "κλασσικά" όργανα της ανάλογης μουσικής , ενώ για έναν έμπειρο κιθαρίστα στα ηλεκτρικά όπως ο Δημήτρης, πέσει πολύ "μελωμένος" ή κάτι άλλο...

Φαντάζεσαι να χτύπαγα ξαφνικά το κουδούνι και να εμφανιζόταν ο Τζιμίσκουλας με τα σωβρακα??
Μπρρρρρρ😁😁😁

Για να με πετύχαινες σήμερα με τα νεγκλιζέ θα έπρεπε να μου χτυπήσεις το κουδούνι κατά τις 6.
Αλλά σήμερα μαζευτήκαμε τόσοι που δεν θα είχες που να κάτσεις και δεν έχουμε θέσεις όρθιων, τραβάνε τη σκηνή δεξιά αριστερά.
Το gang δεν καταλαβαίνει ούτε από αργίες του Πάσχα ρε!

Για να με πετύχαινες σήμερα με τα νεγκλιζέ θα έπρεπε να μου χτυπήσεις το κουδούνι κατά τις 6.
Αλλά σήμερα μαζευτήκαμε τόσοι που δεν θα είχες που να κάτσεις και δεν έχουμε θέσεις όρθιων, τραβάνε τη σκηνή δεξιά αριστερά.
Το gang δεν καταλαβαίνει ούτε από αργίες του Πάσχα ρε!
Tο KTM duke ποιος το έχει; Ο Λάκης η ο Δημήτρης;
Αυτό που είδα έξω από το σπίτι σου δίπλα στο παπί του Vlad..