Αυτο το εκανα οταν ειχα τη ξεχωριστη γραμμη απο το ρολόι , που δεν εχω τωρα , λογω προγραμματισμενης αλλαγης της συντομαΕγώ κλείνω το διακόπτη της γραμμής που τροφοδοτεί το σύστημα.
Τι λιχουδιά, τον αγλέορα έφαγε.Μόλις έφαγε καμιά λιχουδιά Σπύρο ;;;![]()
Η γάτα (ος) απολαμβάνει το είδος μουσικής που παίζει και γλείφει τη γούνα της με ευχαρίστηση, σου λέει, αν το αλλάξεις και βάλεις garage δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.Η γάτα κάνει κατάληψη εις ένδειξιν διαμαρτυριας για το είδος της μουσικής που παίζει το cd.
Προσεχώς θα πάει πιο δίπλα(πικάπ) και πιο κάτω(streamer).Σεβασμός στο γατισιο αισθητήριο.
Σε μένα,οι γάτες της γειτονισσας απολαμβάνουν garage punk όταν μπαίνουν μέσα γι αυτό κάθονται στην θέση ακρόασης.
Σε μένα,οι γάτες της γειτονισσας απολαμβάνουν garage punk όταν μπαίνουν μέσα γι αυτό κάθονται στην θέση ακρόασης.
Ο γάτος γλείφει την γούνα του με ευχαρίστηση επειδή το cd είναι κλειστό άρα απέφυγε την κακομουσικη χώνεψη.Η γάτα (ος) απολαμβάνει το είδος μουσικής που παίζει και γλείφει τη γούνα της με ευχαρίστηση, σου λέει, αν το αλλάξεις και βάλεις garage δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.
Κάτι με αδειαλειπτη ιστορία 60+ ετων έχει κάνει ήδη το μνημόσυνο στα περισσότερα από τα υπολοιπα μουσικα είδη.Θα νομίζουν ότι κάτι ψυχοραγεί και περιμένουν να το φάνε.
Δεν κατάλαβες. Αυτός διαλέγει τη μουσική. Σήμερα επέλεξε αυτό.Ο γάτος γλείφει την γούνα του με ευχαρίστηση επειδή το cd είναι κλειστό άρα απέφυγε την κακομουσικη χώνεψη.
Έλα στην μουσική σύναξη.Ολα τα αδέσποτα της περιοχής θα μαζευτούν για να παρακολουθήσουν τον καυγά.Δεν κατάλαβες. Αυτός διαλέγει τη μουσική. Σήμερα επέλεξε αυτό.
Μόνο μην είναι garage του λέω.
Όχι λέει, όλη μέρα τρώγονται τα αδέσποτα, δεν έχω όρεξη για άλλη φασαρία.
Βάλε αυτό που είναι ατμοσφαιρικό.
Είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Άσε που έχει και final 4.Έλα στην μουσική σύναξη.Ολα τα αδέσποτα της περιοχής θα μαζευτούν για να παρακολουθήσουν τον καυγά.
Εσυ, απο πού θα το δεις;Είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Άσε που έχει και final 4.
Αλλά τι σου λέω, εσείς θα το δείτε από τη τηλεόραση.![]()
Από τη τηλεόραση αλλά η ομάδα μου θα είναι στο γήπεδο.Εσυ, απο πού θα το δεις;
Η σύναξη είναι την αλλη Παρασκευή.Είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Άσε που έχει και final 4.
Αλλά τι σου λέω, εσείς θα το δείτε από τη τηλεόραση.![]()
Αν η ομαδα σου κοουτσαρεται απο τον Σαρας τοτε, καλη επιτυχια.Από τη τηλεόραση αλλά η ομάδα μου θα είναι στο γήπεδο.
Πες μας καλή επιτυχία.
Φενέρ δηλαδή.Αυτήν την Παρασκευή,υποστηρίζουμε Σάρας.
Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού.Φενέρ δηλαδή.
Και τον Μαρτίνεθ να είχαν προπονητή πάλι Φενέρ θα υποστηρίζατε επειδή παίζουν μαζί μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.