Το chat του δικάναλου

Εγώ κλείνω το διακόπτη της γραμμής που τροφοδοτεί το σύστημα.
Αυτο το εκανα οταν ειχα τη ξεχωριστη γραμμη απο το ρολόι , που δεν εχω τωρα , λογω προγραμματισμενης αλλαγης της συντομα
(y)

Η γάτα κάνει κατάληψη εις ένδειξιν διαμαρτυριας για το είδος της μουσικής που παίζει το cd.
Προσεχώς θα πάει πιο δίπλα(πικάπ) και πιο κάτω(streamer).Σεβασμός στο γατισιο αισθητήριο.
Σε μένα,οι γάτες της γειτονισσας απολαμβάνουν garage punk όταν μπαίνουν μέσα γι αυτό κάθονται στην θέση ακρόασης.

Last edited:
Η γάτα κάνει κατάληψη εις ένδειξιν διαμαρτυριας για το είδος της μουσικής που παίζει το cd.
Προσεχώς θα πάει πιο δίπλα(πικάπ) και πιο κάτω(streamer).Σεβασμός στο γατισιο αισθητήριο.
Σε μένα,οι γάτες της γειτονισσας απολαμβάνουν garage punk όταν μπαίνουν μέσα γι αυτό κάθονται στην θέση ακρόασης.
Η γάτα (ος) απολαμβάνει το είδος μουσικής που παίζει και γλείφει τη γούνα της με ευχαρίστηση, σου λέει, αν το αλλάξεις και βάλεις garage δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Θα νομίζουν ότι κάτι ψυχοραγεί και περιμένουν να το φάνε.

Η γάτα (ος) απολαμβάνει το είδος μουσικής που παίζει και γλείφει τη γούνα της με ευχαρίστηση, σου λέει, αν το αλλάξεις και βάλεις garage δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.
Ο γάτος γλείφει την γούνα του με ευχαρίστηση επειδή το cd είναι κλειστό άρα απέφυγε την κακομουσικη χώνεψη.

• Haha
Reactions: Haagenti
Ο γάτος γλείφει την γούνα του με ευχαρίστηση επειδή το cd είναι κλειστό άρα απέφυγε την κακομουσικη χώνεψη.
Δεν κατάλαβες. Αυτός διαλέγει τη μουσική. Σήμερα επέλεξε αυτό.
Μόνο μην είναι garage του λέω.
Όχι λέει, όλη μέρα τρώγονται τα αδέσποτα, δεν έχω όρεξη για άλλη φασαρία.
Βάλε αυτό που είναι ατμοσφαιρικό.

Attachments

• IMG_20260522_121926.jpg
    IMG_20260522_121926.jpg
    349.6 KB · Views: 14
  • Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Δεν κατάλαβες. Αυτός διαλέγει τη μουσική. Σήμερα επέλεξε αυτό.
Μόνο μην είναι garage του λέω.
Όχι λέει, όλη μέρα τρώγονται τα αδέσποτα, δεν έχω όρεξη για άλλη φασαρία.
Βάλε αυτό που είναι ατμοσφαιρικό.
Έλα στην μουσική σύναξη.Ολα τα αδέσποτα της περιοχής θα μαζευτούν για να παρακολουθήσουν τον καυγά.

Έλα στην μουσική σύναξη.Ολα τα αδέσποτα της περιοχής θα μαζευτούν για να παρακολουθήσουν τον καυγά.
Είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Άσε που έχει και final 4.
Αλλά τι σου λέω, εσείς θα το δείτε από τη τηλεόραση. 😄

Είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Άσε που έχει και final 4.
Αλλά τι σου λέω, εσείς θα το δείτε από τη τηλεόραση. 😄
Η σύναξη είναι την αλλη Παρασκευή.
Αυτήν την Παρασκευή υποστηρίζουμε Σάρας και την Κυριακή Μοντέρο.

Φενέρ δηλαδή.
Και τον Μαρτίνεθ να είχαν προπονητή πάλι Φενέρ θα υποστηρίζατε επειδή παίζουν μαζί μας.
Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού.
Για την Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει η Εθνική ομάδα.