Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 18,352 Ministry Of Silly Walks 46 minutes ago #12,761 Θρησκος said: Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού. Για την Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει η Εθνική ομάδα. Click to expand... Μεταξύ μας, το ίδιο έκανα και εγώ όταν παίζατε με Βαλένθια. Και έπιασαν οι ευχές μου.
Θρησκος said: Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού. Για την Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει η Εθνική ομάδα. Click to expand... Μεταξύ μας, το ίδιο έκανα και εγώ όταν παίζατε με Βαλένθια. Και έπιασαν οι ευχές μου.
Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,547 32 minutes ago #12,762 Θρησκος said: Η σύναξη είναι την αλλη Παρασκευή. Αυτήν την Παρασκευή υποστηρίζουμε Σάρας και την Κυριακή Μοντέρο. Click to expand... βίβα Βαλένθια, μπας και τσεπώσω 650 ευρώ ... Reactions: Θρησκος, Haagenti and vlad66
Θρησκος said: Η σύναξη είναι την αλλη Παρασκευή. Αυτήν την Παρασκευή υποστηρίζουμε Σάρας και την Κυριακή Μοντέρο. Click to expand... βίβα Βαλένθια, μπας και τσεπώσω 650 ευρώ ...
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,915 Αγιοι Αναργυροι 31 minutes ago #12,763 Δεν σε είχα για γαύρο Σπυράκο... Σε θεωρούσα πνευματώδη άτομο!! (Αν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός καμία σχέση δεν έχει με τον ποδοσφαιρικό.. να τα λέμε αυτά)
Δεν σε είχα για γαύρο Σπυράκο... Σε θεωρούσα πνευματώδη άτομο!! (Αν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός καμία σχέση δεν έχει με τον ποδοσφαιρικό.. να τα λέμε αυτά)
Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 18,352 Ministry Of Silly Walks 30 minutes ago #12,764 vlad66 said: Δεν σε είχα για γαύρο Σπυράκο... Σε θεωρούσα πνευματώδη άτομο!! Click to expand... Παλιά ήμουν οινοπνευματώδης, Reactions: Θρησκος, gpapjohn, Tzimisce and 3 others
vlad66 said: Δεν σε είχα για γαύρο Σπυράκο... Σε θεωρούσα πνευματώδη άτομο!! Click to expand... Παλιά ήμουν οινοπνευματώδης,
Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,547 29 minutes ago #12,765 ο Σπυράκος είναι και παρά είναι πνευματώδης ! και χρυσή καρδιά ! έχει ένα κακό, αλλά τον αγαπάμε ... εδώ αγαπάμε τον Φοίνικα που ενίοτε είναι κάφρος γαύρος ... τον Α δεν θα αγαπάμε ; Reactions: Haagenti and vlad66
ο Σπυράκος είναι και παρά είναι πνευματώδης ! και χρυσή καρδιά ! έχει ένα κακό, αλλά τον αγαπάμε ... εδώ αγαπάμε τον Φοίνικα που ενίοτε είναι κάφρος γαύρος ... τον Α δεν θα αγαπάμε ;
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,915 Αγιοι Αναργυροι 27 minutes ago #12,766 Δημοκηδής said: ο Σπυράκος είναι και παρά είναι πνευματώδης ! και χρυσή καρδιά ! έχει ένα κακό, αλλά τον αγαπάμε ... εδώ αγαπάμε τον Φοίνικα που ενίοτε είναι κάφρος γαύρος ... τον Α δεν θα αγαπάμε ; Click to expand... Συμφωνώ. Έκανα ένα edit για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού..
Δημοκηδής said: ο Σπυράκος είναι και παρά είναι πνευματώδης ! και χρυσή καρδιά ! έχει ένα κακό, αλλά τον αγαπάμε ... εδώ αγαπάμε τον Φοίνικα που ενίοτε είναι κάφρος γαύρος ... τον Α δεν θα αγαπάμε ; Click to expand... Συμφωνώ. Έκανα ένα edit για το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού..