Haagenti
AVClub Fanatic
Μεταξύ μας, το ίδιο έκανα και εγώ όταν παίζατε με Βαλένθια.Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού.
Για την Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει η Εθνική ομάδα.
Και έπιασαν οι ευχές μου.
Μεταξύ μας, το ίδιο έκανα και εγώ όταν παίζατε με Βαλένθια.Υποστηρίζω πάντοτε τον εκάστοτε αντίπαλο του Ολυμπιακού.
Για την Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει η Εθνική ομάδα.
βίβα Βαλένθια, μπας και τσεπώσω 650 ευρώ ...Η σύναξη είναι την αλλη Παρασκευή.
Αυτήν την Παρασκευή υποστηρίζουμε Σάρας και την Κυριακή Μοντέρο.
Παλιά ήμουν οινοπνευματώδης,Δεν σε είχα για γαύρο Σπυράκο...
Σε θεωρούσα πνευματώδη άτομο!!
Συμφωνώ.ο Σπυράκος είναι και παρά είναι πνευματώδης ! και χρυσή καρδιά !
έχει ένα κακό, αλλά τον αγαπάμε ... εδώ αγαπάμε τον Φοίνικα που ενίοτε είναι κάφρος γαύρος ... τον Α δεν θα αγαπάμε ;
Παιδιά ας μην το κάνουμε συζήτηση με αθλητικά. Υπάρχει σχετική κατηγορία για όποιον θέλει να συνεχίσει.
Εννοείται, το σύστημα αντιδρά όπως όταν τοποθετούνται οι περίφημοι λίθοι πάνω του.Άκουσες διαφορές;
Ερώτηση: τα πολύχρωμα βινύλια, πέραν του πιο ακριβού κόστους λόγω συλλεκτικής αξίας, έχουν καμία άλλη διαφορά;
Όταν γίνεται ένα reissue, είναι καλύτερα να παίρνω το πολύχρωμο ή το μαύρο δισκάκι;

Αν το χρωματιστό βινύλιο είναι διαφανες(clear) τότε προτιμάται.Αν όχι τότε το μαύρο.Ερώτηση: τα πολύχρωμα βινύλια, πέραν του πιο ακριβού κόστους λόγω συλλεκτικής αξίας, έχουν καμία άλλη διαφορά;
Όταν γίνεται ένα reissue, είναι καλύτερα να παίρνω το πολύχρωμο ή το μαύρο δισκάκι;
Κάποτε έιχαν θόρυβο τώρα το έχουν λύσει το θέμα......
τι να κάνω? μήπως ειανι μόδα? να περνώ τα μαύρα καλύτερα?
Όχι. Το βινύλιο (PVC) είναι από τη φύση του άχρωμο, λευκό ημιδιαφανές. Το μαύρο χρώμα προέρχεται από προσμίξεις. Τα πολύχρωμα βινύλια έχουν και αυτά προσμίξεις, απλά με άλλο χρώμα.Ερώτηση: τα πολύχρωμα βινύλια, πέραν του πιο ακριβού κόστους λόγω συλλεκτικής αξίας, έχουν καμία άλλη διαφορά;
τι να κάνω? μήπως ειανι μόδα? να περνώ τα μαύρα καλύτερα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.