Το chat του δικάναλου

Σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει ποιό παίζει καλύτερα. Με ενδιαφέρει με ποιό συνδέομαι συναισθηματικά.
Αυτό προσπαθώ να σου πω αλλά δεν νομίζω να θες να το καταλάβεις.
Κάθε φορά που γίνεται αναφορά στο βινύλιο, γράφεις "τι τα θέλετε τα πικάπ, πετάξτε τα, το streaming του ρίχνει στ' αυτιά" και άλλα παρόμοια.
Εγώ δεν σε είπα άσχετο, έχεις απείρως μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σε επίπεδο ακροάσεων setup, αλλά για μένα δεν είναι αυτό το ζητούμενο στο προσωπικό μου ταξίδι με τη μουσική.
Και αν ήταν να διαλέξω κάποια στιγμή μεταξύ streamer και πικάπ σε ένα απόλυτα μινιμαλιστικό σύστημα, να είσαι σίγουρος πως το σουτ θα το φάει το streamer, έστω και αν παίζει καλύτερα από το πικάπ.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ισχυει και για μενα αυτο που λες απ'την αντιθετη πλευρα ομως;
Πού λεω αυτο που περιγραφεις για τα βινυλια απο μενα;
''Καθε φορα που γινεται αναφορα σε βινυλιο, σοβαρα τωρα;''
Να μη κανουμε πλακα ρε παιδια αλλη φορα, συγγνωμη που σας εθιξα τα ιερα.
Να σας αφησω τοτε να αυτοθαυμαζεστε, μετα ομως μη διαμαρτυρεσαι που δεν υπαρχει κινηση στον δικαναλο
και στη μουσικη κατηγορια.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ισχυει και για μενα αυτο που λες απ'την αντιθετη πλευρα ομως;
Πού λεω αυτο που περιγραφεις για τα βινυλια απο μενα;
''Καθε φορα που γινεται αναφορα σε βινυλιο, σοβαρα τωρα;''
Να μη κανουμε πλακα ρε παιδια αλλη φορα, συγγνωμη που σας εθιξα τα ιερα.
Να σας αφησω τοτε να αυτοθαυμαζεστε, μετα ομως μη διαμαρτυρεσαι που δεν υπαρχει κινηση στον δικαναλο
και στη μουσικη κατηγορια.
Δεν θα βγάλει πουθενά, καλή συνέχεια.

Αν διαβασεις το ''πορισμα'' που βγηκε πιο πισω, δεν αρκει για να εκφερεις αποψη.
Πρεπει να εχεις κορυφαιο συστημα και απο τους δυο κοσμους για να μπορεσεις να εχεις αποψη.
Ο ψηφιακός ήχος έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο (σε ότι αφορά τα σημερινά σοβαρά Dac αρκετών χιλιάδων ευρώ), όμως το Streaming είναι για κλωτσιές, ψεύτικος ήχος..
Ένα σωστό ψηφιακό Transport το οποίο θα παίζει ψηφιακά αρχεία (όχι Streaming), είναι ικανό για σοβαρές ακροάσεις, όχι όμως στο επίπεδο ενός καλού αναλογικού!!!
Εάν τους αρέσει το "τεχνικό" άκουσμα του Streaming πάω πάσο...
Εγώ είμαι σε διαφορετικό δρόμο, (εκτός Streaming), το Streaming στην ζωή μου απλά υπάρχει για χρήση όπως να στρώνω κανένα καλώδιο, κανένα μηχάνημα κλπ..😁
Δεν δίνω σοβαρή βάση σε αυτό..🙂

Παιδια τσαμπα τσακωνεστε....
Το ολο θεμα ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να ειναι η μουσικη και οχι η πιστη παντοτε αναπαραγωγή της.
Δυστηχως υπαρχει αυτη η λεπτή κοκκινη γραμμή που περνιεται ευκολα και λες ΑΑΑΑ!!!! Τωρα παιζει καλυτερα και ξανα ΑΑΑ!!! Τωρα παιζει πιο καλυτερα και ξαφνικα γινεσαι πρεζακιας των μηχανηματων,καλωδιων κλπ.
Χωρις να το παραδέχεσαι αλλα και μερικες φορες το παραδεχεσαι κιολας😁.
Φανταστείτε οτι και εγω στο ολο ταξιδι μου στον ηχο εχω αλλαξει απο τρανζίστορ σε λαμπα και παλι τρανζιστορ συν οτι εχω ανα πασα στιγμη στη διαθεση μου κασετόφωνο,πικαπ,streamer και cd player.
Ε φανταστείτε οτι πολλες φορες ακουω απο το κασετόφωνο που ειναι και μακραν ο πιο αδυναμος κρικος σε ποιοτητα και γουσταρω με 1000..
Άρα πρωτεύον θα πρεπει να ειναι η μουσικη και μετα ολα τα αλλα που κανουμε η αγοράζουμε.
Αρα ΜΗΝ ΜΑΛΏΝΕΤΕ 😂

Το αγελη παει στο οτι εισαστε 5-6 και μου τη πεφτετε γιατι τολμησα να θιξω το βινυλιο.
Εσυ, πώς το λες αυτο;
Ο ενας με λεει ασχετο, ο αλλος δεν ξερω για τι πραγμα μιλαω, εσυ με λες μηχανηματακια και ενα σωρο αλλα ''ωραια''.
Αμα εχεις ακουσει στη ζωη σου 100-200 συστηματα με αναλογικα και δεν σου κανει ο ηχος του, πρεπει σωνει και καλα
να παρεις και δικο σου για να εχεις αποψη;
Σαν τον Ποντιο που βλεπει τη μπανανοφλουδα και λεει, γαμωτο παλι θα πεσω!
Δεν στην έπεσε κανένας Λάκη, ηρεμία, κουβέντα γίνεται..

Δεν θα βγάλει πουθενά, καλή συνέχεια.
Αν και συνήθως εγώ "αρπάζομαι" εύκολα" δεν χρειάζεται να γίνεται παρεξήγηση για τα δύο μέσα αναπαραγωγής μεταξύ εσένα και του Λάκη...
Κουλ παιδιά, κουβέντα να γίνεται...🙂

Ο ψηφιακός ήχος έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο (σε ότι αφορά τα σημερινά σοβαρά Dac αρκετών χιλιάδων ευρώ), όμως το Streaming είναι για κλωτσιές, ψεύτικος ήχος..
Ένα σωστό ψηφιακό Transport το οποίο θα παίζει ψηφιακά αρχεία (όχι Streaming), είναι ικανό για σοβαρές ακροάσεις, όχι όμως στο επίπεδο ενός καλού αναλογικού!!!
Εάν τους αρέσει το "τεχνικό" άκουσμα του Streaming πάω πάσο...
Εγώ είμαι σε διαφορετικό δρόμο, (εκτός Streaming), το Streaming στην ζωή μου απλά υπάρχει για χρήση όπως να στρώνω κανένα καλώδιο, κανένα μηχάνημα κλπ..😁
Δεν δίνω σοβαρή βάση σε αυτό..🙂
Στο στριμινγκ συμπεριλαμβανεται και το στριμαρισμα τοπικων αρχειων.
Αν εσενα ή και σε οποιονδηποτε αλλον δεν του αρεσει γουστο του και καπελο του.
Εαν σας αρεσει ο ψευτικος ηχος ο καμουφλαρισμενος του πικαπ δικαιωμα σας, οπως και δικο μου
δικαιωμα ειναι να διαφωνω.

Αν και συνήθως εγώ "αρπάζομαι" εύκολα" δεν χρειάζεται να γίνεται παρεξήγηση για τα δύο μέσα αναπαραγωγής μεταξύ εσένα και του Λάκη...
Κουλ παιδιά, κουβέντα να γίνεται...🙂
Με τον Λάκη έχουμε βρεθεί σε σπίτι κοινού φίλου όταν και οι δυο μας είχαμε μαύρα μαλλιά. Αυτός δηλαδή ,εγώ τα ξύριζα αλλά είχα μαύρο μούσι. 😀
Και σιγά μην τσακωθώ για τα μέσα αναπαραγωγής.

• Like
Reactions: Λάκης
Στο στριμινγκ συμπεριλαμβανεται και το στριμαρισμα τοπικων αρχειων.
Αν εσενα ή και σε οποιονδηποτε αλλον δεν του αρεσει γουστο του και καπελο του.
Εαν σας αρεσει ο ψευτικος ηχος ο καμουφλαρισμενος του πικαπ δικαιωμα σας, οπως και δικο μου
δικαιωμα ειναι να διαφωνω.
Δεν θυμάμαι να σου απαγόρεψε κανένας να διαφωνείς πάνω στην κουβέντα που γίνεται, φυσικά και είναι δικαίωμα σου να λες την γνώμη σου, το ίδιο ισχύει όμως και για τους υπόλοιπους...
Ψεύτικος και καμουφλαρισμένος ο ήχος του Πικάπ; Και όχι του Streaming;
Ok...
Θα ήθελες να μου αναφέρεις όλον τον κρίκο της αλυσίδας του ψηφιακού σου Setup; Πηγές, καλώδια, μηχανήματα κλπ;

Με τον Λάκη έχουμε βρεθεί σε σπίτι κοινού φίλου όταν και οι δυο μας είχαμε μαύρα μαλλιά. Αυτός δηλαδή ,εγώ τα ξύριζα αλλά είχα μαύρο μούσι. 😀
Και σιγά μην τσακωθώ για τα μέσα αναπαραγωγής.
Οκ, απλά το ύφος της κουβέντας δείχνει ένταση, δεν λέω ότι παίζονται κλωτσιές..😁
Αν κάνω λάθος, συγχωρέστε με..😁

Μην πήξω λίγο στη δουλειά, τα καλύτερα χάνω!

giphy.gif

Με τα 50€ που έχει φτάσει ο δίσκος παίρνεις τέσσερις μήνες spotify!

Συνεχίστε

Οκ, απλά το ύφος της κουβέντας δείχνει ένταση, δεν λέω ότι παίζονται κλωτσιές..😁
Αν κάνω λάθος, συγχωρέστε με..😁
Καμία ένταση. Απλά εγώ τον έσπρωχνα να πάρω καλύτερη θέση στο καλάθι και αυτός μου έκανε box out. 😄
Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα.

Ε φανταστείτε οτι πολλες φορες ακουω απο το κασετόφωνο που ειναι και μακραν ο πιο αδυναμος κρικος σε ποιοτητα και γουσταρω με 1000..

Δεν έχει να κάνει. Κι εγώ τώρα που έχει καλό καιρό κάθομαι στο μπαλκόνι και γουστάρω που ακούω με 1000 από ένα φορητο ηχείο Bluetooth.

Δεν θυμάμαι να σου απαγόρεψε κανένας να διαφωνείς πάνω στην κουβέντα που γίνεται, φυσικά και είναι δικαίωμα σου να λες την γνώμη σου, το ίδιο ισχύει όμως και για τους υπόλοιπους...
Ψεύτικος και καμουφλαρισμένος ο ήχος του Πικάπ; Και όχι του Streaming;
Ok...
Θα ήθελες να μου αναφέρεις όλον τον κρίκο της αλυσίδας του ψηφιακού σου Setup; Πηγές, καλώδια, μηχανήματα κλπ;
Οχι, δε θελω γιατι δεν εχει νοημα.
Ναι, δεν μου απαγορευτηκε αμεσα αλλα εμμεσα με τροπο.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει ποιό παίζει καλύτερα. Με ενδιαφέρει με ποιό συνδέομαι συναισθηματικά.
...
Πάντως αυτό που λέει εδώ ο Haagenti είναι σημαντικό και θα 'χε ενδιαφέρον μια κουβέντα. Δηλαδή πέρα από το critical listening, που σκοπός είναι να δείς τη fidelity
πλευρά της όλης ιστορίας, υπάρχει και η ψυχαγωγία. Και σ' αυτό μετράει πολύ το φυσικό μέσο, και στην όλη εμπειρία, αλλά και στη συγκέντρωση.

• Like
Reactions: Haagenti
Ναι, η φαντασια μου τα φταιει.

Μην πήξω λίγο στη δουλειά, τα καλύτερα χάνω!

giphy.gif

Με τα 50€ που έχει φτάσει ο δίσκος παίρνεις τέσσερις μήνες spotify!

Συνεχίστε
Άντε, που είσαι να πλακωθουμε μεταξύ μας γιατί αυτοί παρεξηγούνται για τα ψηφιακά..😁😂😁😂

• Haha
Reactions: Tzimisce