Το chat του δικάναλου

Παίδες , τα ίδια και τα ίδια, χρόνια τώρα.

Το ζητούμενο που είπε και ο Άλφα είναι η συναισθηματική εμπλοκή. Κι αυτή είναι εφικτή με κάθε μέσο, αν το μουσικό περιεχόμενο μας προκαλεί την πρωτογενή συγκίνηση.
Το προβλημα δυστυχως ειναι οτι, εχει αφεθει να εννοηθει πως μονο το βινυλιο μπορει να το πετυχει αυτο.
Δηλαδη, αυτο προκυπτει απο τις πολλες αναφορες στο βινυλιο και τι καλο που ειναι κι οποιος δεν το αγαπαει
δεν ξερει να ακουει μουσικη.

Το προβλημα δυστυχως ειναι οτι, εχει αφεθει να εννοηθει πως μονο το βινυλιο μπορει να το πετυχει αυτο.
Δηλαδη, αυτο προκυπτει απο τις πολλες αναφορες στο βινυλιο και τι καλο που ειναι κι οποιος δεν το αγαπαει
δεν νομίζω ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο

εκείνο που δεν αναφέρεται συχνά για το βινύλιο είναι η δυνατότητα να αποκτήσεις μουσική σε εξαιρετική ποιότητα από δίσκους μικρής σχετικά κυκλοφορίας (που σήμερα είναι out of print) και δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει μετά πουθενά.
Αλλά αυτό κυρίως ενδιαφέρει αυτούς που ακούν τη μουσική και όχι το σύστημα (μη μου το αρνηθείτε αυτό)

• Like
Reactions: Θρησκος
Εσεις, ολοι που εχετε δοκιμασει τα παντα εκει εξω αφηστε εμας που δεν τα εχουμε να ονειρευομαστε.
Τι μου θυμίζει αυτό; Την Ομάδα μας.Ονειρα στην αρχή της κάθε χρονιάς,εφιάλτες στο τέλος της.

• Sad
Reactions: Λάκης
Να πας να σε δει γιατρός, έχεις παραισθήσεις.