supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,903
Το θέμα είναι αν ένα ζεύγος ηχείων μπορεί να παίζει εντός προδιαγραφών μετά από 50 χρόνια.
Κάποιοι λένε ναι, κάποιοι λένε όχι χωρίς μάλιστα να τα έχουν ακούσει.
Βλαδίμηρε....
κάποιοι επίσης λένε ναι χωρίς να τα έχουν ακούσει.
Και σχεδόν κανένας δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη για το πως ακούγονταν ένα Χ ηχείο (πιθανότατα σήμερα εκτός παραγωγής), σε Υ συνθήκες, πριν Ζ χρόνια. Ακόμα και να το άκουσε πριν Ζ χρόνια ο ίδιος, δύσκολα να ξαναδημιουργήσει τις Υ συνθήκες, ΔΕΝ υπάρχει ακουστική μνήμη μετά από Ζ χρόνια και σήμερα η ακοή του είναι Α-Ζ
Αν .... με πιάνεις
Το θέμα είναι επιεικώς πολυπαραμετρικό για να μην πω ντιπ χαοτικό και βλέπω ώρες ώρες στο τσατ αυτό να προσπαθείται να μπούν κανόνες λογικής, τη στιγμή που η μόνη λογική που μπορεί ίσως να εφαρμοστεί είναι η fuzzy.
btw εγώ πριν κάποιο καιρό έφτιαξα αυτά.... (to whom it may concern που λένε οι αγγλαίοι)
Τέλος εποχής. Ή τουλάχιστον τιμητική απόσυρση.
Τα αγαπημένα μου diy ηχεία (το #3 ζευγάρι που έφτιαξα με τα χέρια μου - σε σχέδιο του Γ. Βαλάκα/Μ. Τζωρτζάκη με την ονομασία Mylo I) αποσύρονται.
Οι λόγοι βασικά αυτό που λένε οι γερμανοί Lebensraum-ή αυτά θα έφευγαν από τη σοφίτα ή εγώ- και επίσης το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια η
παθητική ενασχόληση με την μουσική=ακρόαση, έχει σχεδόν τελειώσει για μένα υπέρ της ενεργητικής και έχει αλλάξει ο προσανατολισμός και οι επιθυμίες.
Ετσι αφου μου κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια ο ιδρώτας μου πακεταρίστηκε και είτε θα μείνει στην αποθήκη...
Τα αγαπημένα μου diy ηχεία (το #3 ζευγάρι που έφτιαξα με τα χέρια μου - σε σχέδιο του Γ. Βαλάκα/Μ. Τζωρτζάκη με την ονομασία Mylo I) αποσύρονται.
Οι λόγοι βασικά αυτό που λένε οι γερμανοί Lebensraum-ή αυτά θα έφευγαν από τη σοφίτα ή εγώ- και επίσης το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια η
παθητική ενασχόληση με την μουσική=ακρόαση, έχει σχεδόν τελειώσει για μένα υπέρ της ενεργητικής και έχει αλλάξει ο προσανατολισμός και οι επιθυμίες.
Ετσι αφου μου κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια ο ιδρώτας μου πακεταρίστηκε και είτε θα μείνει στην αποθήκη...
- supersonic
- Replies: 2
- Forum: Αρχείο