Θρησκος
Supreme Member
Είναι επόμενο να μην την σέβομαι.Εισαι πικαπομυρωδιας.Ενω τη δικη μου δεν τη σεβεσαι.
Να δοκιμασω και γραμμοφωνο;
Κι εγώ αρχειομυρωδιας είμαι.Πως να γίνω απόλυτος όπως εσύ;
Είναι επόμενο να μην την σέβομαι.Εισαι πικαπομυρωδιας.Ενω τη δικη μου δεν τη σεβεσαι.
Να δοκιμασω και γραμμοφωνο;
είναι θετικό το ότι τους έμαθες και τους αγάπησες έστω και αργά.Ότι υπάρχει, τι να κάνουμε ;;;
Αλλά για Beatles το παράδειγμα : όσο άκουσα από τις πλατφόρμες μέσα σε λίγους μήνες δεν είχα ακούσει στην υπόλοιπη ζωή μου γιατί δεν τους γούσταρα καθόλου!
Οι πλατφόρμες (με την προτροπή στα σχετικά νήματα) ήταν το "μέσο" για να μάθω τους πραγματικούς Beatles και όχι αυτούς που άκουγα στα ραδιόφωνα και άλλαζα σταθμό...
Κατσε ρε γιατι θα με τρελανεις.Είναι επόμενο να μην την σέβομαι.Εισαι πικαπομυρωδιας.
Κι εγώ αρχειομυρωδιας είμαι.Πως να γίνω απόλυτος όπως εσύ;
Μάλλον θα σε λογικευσω.Κατσε ρε γιατι θα με τρελανεις.
Αν δηλαδη φαω αστακο σε εστιατοριο και οχι στο σπιτι μου σημαινει οτι, δεν ξερω τι γευση εχει;
Μιλαμε σοβαρα ή κλανουμε;
Άι καλα, τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω!Μάλλον θα σε λογικευσω.
Σκέψου πόσες φορές άκουσες πανάκριβα μηχανήματα σε Εκθέσεις,σπίτια κλπ. και δεν έπαιζαν καλα.Αυτο,κατ' εσε, σημαίνει πως ο "αστακός" δεν είναι καλός;
Αυτό που πρέπει να σ' ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται στο δικό σου σύστημα.Απο τ' άλλα συστήματα είσαι περαστικός.Το "θαψιμο" συσκευων σε συστήματα άλλων έχει γίνει "εθνικό σπορ".
Υπαρχει μια άλλη προτεραιότητα.Να συνειδητοποιήσεις πως αυτό που έχει μέσα το Eversolo δεν είναι προενισχυτης.
Αυτό θα ίσχυε αν κρατούσες το συμπέρασμα σου για τον εαυτό σου.Άι καλα, τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω!
Θα ξοδεψω ενα σκασμο λεφτα για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι εχω δικιο!
Επιχειρηματικο δαιμονιο απ'τα λιντλ λεγεται αυτο.
Δε πασαρω τιποτα, λεω τη αποψη μου οπως ολοι.Αυτό θα ίσχυε αν κρατούσες το συμπέρασμα σου για τον εαυτό σου.
Εσύ όμως θέλεις να πασσαρεις την "απόλυτη" αληθεια σου και σε μας.
αν σε κάποιους αρέσει να ακούν στην πλατφόρμα κάτι που μοιάζει με beatles σε 1800/360000....με γειά τους και χαρά τους. Εμένα μου αρκεί να ακούσω το ορίτζιναλ σε απλό σύστημα με ΜΜ και απόκριση 20-20000
δεν έπιασες το βαθύτερο νόημα αυτών που γράφωΜια χαρα ειναι η αναλυση του cd και του βινυλιου οταν διαβαστουν σωστα. Υπερ-επαρκει.
Το συστημα remastering -hi res- streaming κατα τα φαινομενα συνοδευεται απο παιδικες ασθενειες.
Μπορει στο μελλον αυτες να ξεπεραστουν και να λεμε αλλα.
Καποια επιμελημενα remaster απο ταλαντουχους μηχανικους διορθωνουν οντως πραγματικα προβληματα
και ακουγονται καλυτερα απο το πρωτοτυπο.
Κανεις μεταφορα στην υπόλοιπη ομαδα την άποψη που σχηματισες σε άλλα συστηματα και νομίζεις πως το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί.Στο volley όμως,η μεταφορά είναι πόντος υπέρ του αντιπάλου,ασυζητητί.Δε πασαρω τιποτα, λεω τη αποψη μου οπως ολοι.
Απαγορευεται;
Αν ειναι να λεμε ολοι τα ιδια, να συμφωνουμε και να βαλουμε και λουκετο στο φορουμγιατι δεν
θα εχουμε να συζηταμε τιποτα.
Θα προσποιηθω οτι καταλαβα για να σταματησει η ατερμονη συζητηση.Κανεις μεταφορα στην υπόλοιπη ομαδα την άποψη που σχηματισες σε άλλα συστηματα και νομίζεις πως το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί.Στο volley όμως,η μεταφορά είναι πόντος υπέρ του αντιπάλου,ασυζητητί.
Μην αποτυγχάνεις εκεί που πήραμε τίτλο.
Θα προσποιηθω οτι καταλαβα για να σταματησει η ατερμονη συζητηση.
δεν έπιασες το βαθύτερο νόημα αυτών που γράφω
1. Βασικά άλλο remastering άλλο remixing, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
2. Οι παιδικές ασθένειες και των δύο, σήμερα στο 2026 έχουν εξαλειφθεί, τελεία. (αν μιλάμε για σοβαρούς μηχανικούς, πχ Steven Wilson, Giles Martin).
3. Καλύτερα από το πρωτότυπο ΔΕΝ ακούγονται.
Ακούγονται διαφορετικά.
Ακούγονται ίσως όπως θα ακούγονταν αν είχαμε το 1967 128κάναλο και γράφαμε τα πάντα σε ξεχωριστό τρακ.
Δεν διαφωνουμε σε κατι ουσιαστικο, οποτε διευκρινιζω περισσοτερο τη θεση μου στα επι μερους.4. ναι η ανάλυση του βινυλίου και του cd είναι υπερεπαρκής.
Αλλά αυτο που προσφέρεται σήμερα ως "αντίγραφο" διορθωμένο ή μη μιας ηχογράφησης 60 ετών, ΔΕΝ είναι το αυθεντικό, το αυθεντικό πλεον σχεδόν 95% δεν υπάρχει, και στην θέση του αρχικού τίτλου στο 100% των πλατφορμών, βρίσκει ο σύγχρονος ακροατής ένα διαφορετικό πράγμα που απέχει σημαντικά από το αρχικό χωρίς να του το λέει ξεκάθαρα κανείς.
Και για πιουρίστες το αναλογικό είναι μόνο σε βινύλιο πρώτης έκδοσης ή μαγνητοταινία 3ης ή 4ης γενιάς στην καλύτερη. Ο,τιδήποτε άλλο είναι ψηφιακό. (αυτό σε περίπτωση που κάποιοι έχουν αλλεργία είτε με τον όρο ψηφιακό ή τον όρο αναλογικό/ υπάρχουν και οι δυο κατηγορίες αλλεργικών)
ισχύουν αυτά που λες.Δεν διαφωνουμε σε κατι ουσιαστικο, οποτε διευκρινιζω περισσοτερο τη θεση μου στα επι μερους.
3. Για εμενα ειναι τεχνικα καλυτερο και το προτιμω. Προτιμω να ακουω διακριτα οργανα και φωνες. (και οι μηχανικοι για να το κανουν...)
Εξαιρω πολυ συγκεκριμενα ειδη οπου ειναι μερος της ολης αισθητικης.
4. Δεν δηλωσα φιλος των αντιγραφων σε καμμια περιπτωση εκτος απο τις περιπτωσεις διορθωσης που προανεφερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.