AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 11,149
Ποια ηχεια ;Εγώ για τα ηχεία μιλάω...
Ποια ηχεια ;Εγώ για τα ηχεία μιλάω...
Κώστα ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν πιστεύω στο παραμύθι του hiend, είναι αυτά τα ηχεία.Εμένα αυτά τα KEF μου αρέσουν περισσότερο.View attachment 275991
Κώστα ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν πιστεύω στο παραμύθι του hiend, είναι αυτά τα ηχεία.
Σε μια έκθεση που τα είχαν να παίζουν με κάτι θηρία mark Levinson,ήταν τουλάχιστον απογοητευτικά.
Δεν θυμάμαι με ποιόν είμαστε μαζί , αλλά στο δεκάλεπτο φύγαμε και κοιταζομαστε με απορία.
Πάνω από μισο εκατομμύριο σύστημα και δεν φτουραγε μία.![]()
Κώστα ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν πιστεύω στο παραμύθι του hiend, είναι αυτά τα ηχεία.
Σε μια έκθεση που τα είχαν να παίζουν με κάτι θηρία mark Levinson,ήταν τουλάχιστον απογοητευτικά.
Δεν θυμάμαι με ποιόν είμαστε μαζί , αλλά στο δεκάλεπτο φύγαμε και κοιταζομαστε με απορία.
Ολες αυτες οι διαφορες του ηχου μεταξυ κατασκευαστων , το γουστο των κατασκευαστων δεν αντικατοπτριζουν ?Για μένα δεν είναι το παραμύθι του high end (που είναι βέβαια) όσο το προσωπικό γούστο.
Ολες αυτες οι διαφορες του ηχου μεταξυ κατασκευαστων , το γουστο των κατασκευαστων δεν αντικατοπτριζουν ?
Σε πιστεύω αν και δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Τέτοια ηχεία δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που ακούνε μουσική και έχουν λίγο αυτί, αλλά σε ανθρώπους που θέλουν να δείξουν ότι είναι πλούσιοι.Κώστα ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν πιστεύω στο παραμύθι του hiend, είναι αυτά τα ηχεία.
Καλα και εμένα μου άρεσαν κάτι ακριβουτσικα ενεργά , αλλά η τιμή πλέον δεν μου λέει τίποτα.Αισθητικά μου αρέσουν πολύ, συγχαίρω την KEF για όλες τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στα ηχεία της αλλά ακουστικά δεν μου αρέσει κανένα KEF ανεξαρτήτως κόστους. Όχι ότι έχω ακούσει όλη την γκάμα της αλλά έχω ακούσει από προσιτά μέχρι...απρόσιτα οικονομικά και δεν...
Το ίδιο και με τα Focal, από το τέλος της JMLab με τα πρώτα Utopia μέχρι τώρα, ότι έχω ακούσει με αφήνει αδιάφορο.
Για μένα δεν είναι το παραμύθι του high end (που είναι βέβαια) όσο το προσωπικό γούστο. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι το ακριβό δεν παίζει, ότι μου έχει αρέσει περισσότερο είναι τα τρίδρομα TAD τα οποία κόστιζαν γύρω στα 80.000€ όταν τα άκουσα και τώρα πρέπει να έχει διπλασιαστεί το κόστος τους.
Διαφωνώ.Δεν απευθύνονται στους τελευταίους.Τα ηχεία και γενικά οι ultra hi-end συσκευές είναι αναγνωρίσιμες μονον από ένα ελάχιστο τμήμα της κοινωνιας.Δεν είναι σπίτι ούτε αυτοκινητο.Σε πιστεύω αν και δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Τέτοια ηχεία δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που ακούνε μουσική και έχουν λίγο αυτί, αλλά σε ανθρώπους που θέλουν να δείξουν ότι είναι πλούσιοι.
Αυτο που βλεπεις ειναι μπαμπου, αυτο κανει τη δουλεια.η σαβουρα ikea <η οποία εχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια ανα τον κόσμο>
την οποια κανεις δεν εκοψε στη μεση να δει οτι ειναι γεμισμενη με σαβουροξιλο δικειν οικονομιας για να δειχνει one piece!
η αυθυποβολη στον υπερθετικο βαθμο!
σας την χαριζω
Αυτα εχω και τα εχω βγαλει για πουλημα.Χυτό αλουμίνιο παρακαλώ!!![]()
8010A Studio Monitor - Genelec.com
The 8010A squeezes true reference performance and extended frequency response into an extremely compact package.www.genelec.com
Που ωρέ??Αυτα εχω και τα εχω βγαλει για πουλημα.
Βαρυ πραμα.
+όψη? γιατί, με τα μάτια ακούς?
Γεώργιε,
Σπάνια τα γαμαουα ηχεία είναι από ξύλο.
Όλο εξωτικά υλικά είναι και μέταλλα.
Πχ
![]()
KEF - Muon - 6 x 10" 3-Way Flagship Tower Speakers (Pair)
Engineered with KEF's advanced acoustic technologies, the Muon delivers a rich, immersive sound experiencesoundapproach.com
Ειχα συνηθισει απο μια αλλη ζωη στα νιατα μου, περιφερομενος σε Οδεια, να ακουω οτι ο ηχος ο ετσι η ο αλλιως, ειναι αποτελεσμα του τεχνιτη, του λαουτιερη, που εκανε το οργανο με τετοιο ξυλο, τετοια ουσια ξυλου ( essence de bois), τετοιας ηλικιας κλπ.
Δηλαδη μεγαλωσα σε ενα μυθο που μαλλον με εχει προσδιορισει να συνδεω χωρους αντηχησης με ξυλο και τετοια.
Ισως ειναι ψυχαναγκαστικο, σιγουρα.
Στα ηχεια, αν εξαιρέσεις την φιλοσοφια του κΣυλου και του ηχου του καθενός που ειναι σχεδον ρομαντική προσεγγιση, θέλεις να εχεις και ακαμπτη καμπίνα. Αυτο προσφέρει το χυτο αλουμίνιο.+
Ειχα συνηθισει απο μια αλλη ζωη στα νιατα μου, περιφερομενος σε Οδεια, να ακουω οτι ο ηχος ο ετσι η ο αλλιως, ειναι αποτελεσμα του τεχνιτη, του λαουτιερη, που εκανε το οργανο με τετοιο ξυλο, τετοια ουσια ξυλου ( essence de bois), τετοιας ηλικιας κλπ.
Δηλαδη μεγαλωσα σε ενα μυθο που μαλλον με εχει προσδιορισει να συνδεω χωρους αντηχησης με ξυλο και τετοια.
Ισως ειναι ψυχαναγκαστικο, σιγουρα.
Ακομα και το πιανο που ακουω η ακουγα συχνα ο ηχος του με ξυλο συνδεοταν.
Βαλε και "το ξυλο νγηκε απο'τον παραδεισο που εβλεπα στην ΤΒ μικρο παιδι μεχρι και εφηβος.
Ε ολα αυτα σου δινουν προδιαθεσεις.
Εχεις δει τις διαστασεις του ηχειου;1,5 κιλό βλέπω στο manual, δεν το λες και βαρύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.